Tilbud rengøring Stenløse

  • Få 3 gratis godkendte tilbud på rengøring Stenløse
  • Billig rengøring - Undgå uprofessionelle firmaer
  • Udfyld skemaet på kun 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Stenløse - Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud

28. september 2018. Glaskeramiske- og induktionsplader: Ved almindelig rengøring aftørres fladen med vand og opvaskemiddel. Fastbrændte pletter fjernes med en barberbladsskraber. Smør derefter hele overfladen ind med et rengøringsmiddel, beregnet til keramiske plader. Tør efter med en fugtig klud. Polér til sidst med en tør klud. Spildt syre fra f.eks. citron, salt eller sukker skal tørres op med det samme, da det kan give små huller i den glaskeramiske overflade.
Massekogeplader: Fjern fastbændte madrester med en grov skuresvamp. Vask pladerne med vand og flydende rengøringsmiddel. Ved almindelig rengøring afvaskes pladerne med vand og opvaskemiddel. Undgå at bruge kogepladepasta, der giver en grim lugt, når pladerne tages i brug igen.
Kogeplader: l dag kan man vælge mellem mange typer kogeplader, og rengøringen afllænger både af materialet, og om de bliver brugt til gas eller elektricitet.

Hvad kan rengøringsmidlerne bruges til?

Acetone: Etiketter, harpiks, neglelak.
Brintoverilte: Afblegning af farvede pletter. Hvide stoffer kan stå i blød natten over - farvede pletter kun 5-10 min.
Brun sæbe: Malerpletter.
Eddikesyre: Fugleklatter, urin, afføring, svedne pletter, jordslåethed.
Glycerin: Rødvin, kaffe, te, chokolade, græs, skosværte.
Husholdningseddike: Fugleklatter, urin, afføring, svedne pletter, jordslåethed.
Husholdningssprit: Spritpen, læbestift, pudder, valnød, spritbaseret bejdse.
Kartoffelmel: Bruges til opsugning.
Mineralsk terpentin: Maling.
Opvaskemiddel: Asfalt, fedt, æg, chokolade, frugt og frugtfarf ve, blyant, kuglepen, blomsterstøv, afføring, cola, mælk, læbestift, pudder, zinksalve, sod.
Oxalsyre: Rust, blod.
Petroleum: Tjære, sod, pudder, mascara, kakao.
Renset benzin: Asfalt, etiketter, olie, skosværte, tyggegummi, blæk, kuglepen, mælkebøttesaft, læbestift, mascara, stearin, fedt.

Forskellige gode rengøringstips

HUSK: Ikke alt aftageligt betræk tåler vask. Er der ikke en vaskeanvisning, kan betrækket ikke vaskes. Brug så lidt rensemiddel som muligt ved rensning af gulvtæppe - det er ikke altid skumbagsiden kan tåle rensemidler. Følg altid anvisningerne der følger med møblet/tæppet. Få møblet renset hos en fagmand, hvis der er den mindste tvivl.
Nominite-mærket til husstøvallergikere er en garanti for, at husstøvmider og det, de lever af, ikke kan trænge gennem bolsteret pa dunproduktet. Det er som regel husstøvmiden, der giver anledning til visse typer allergiske reaktioner og ikke dunene.
Efter hver tørring skal fnugfilteret i tørretumbleren renses. Efter behov aftørres maskinen indvendig og udvendig. Afkøl strygejernet og rens sålen med et specialmiddel - læs i brugsanvisningen, hvad der skal bruges. Lad være med at skrabe eller ridse sålen for at fjerne det smeltede stof, det ødelægger den.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3660 Stenløse

Øko Clean
Halkærvej 25
3660 Stenløse
CVR: 33799349
Hjemmeside
Polarlys rengøring
Drosselvej 18
3660 Stenløse
CVR: 31555450
Hjemmeside
N S Hjemmeservice
Kirsebærvej 5
3660 Stenløse
CVR: 18051192
Hjemmeside