Tilbud rengøring Solrød strand

 • Få 3 gratis hurtige tilbud på rengøring Solrød strand
 • Billig rengøring - Det er tidsbesparende
 • Udfyld formularen på mindre end to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Solrød Strand. Find seriøse firmaer med 3 gode tilbud

20. juni 2018. Professionel og effektiv rengøring udføres i Solrød Strand. På Billig-rengoering får du 3 tilbud fra interesserede rengøringsfirmaer - gratis og uforpligtende. Vejen er ligetil. En nem online formular, som du udfylder med relevant information om, hvad det er, du ønskes at få udført udført i Solrød Strand.
Når vi har modtaget din opgave, sørger vi for at den bliver formidlet videre. Du kan så regne med at modtage dine 3 tilbud inden for 34 timer. Du kan så sammenligne tilbuddene, og vælge det med den mest fordelagtige pris. Vores unikke onlineservice skaber hurtigt og nemt adgang til dygtige rengøringfirmaer.
Billig-rengoering er gratis formidler af din rengøring Solrød Strand opgave, og tager hverken kommision eller procenter af din opgave. Der er mange penge at spare ved rengøring - op til 24 %. Fik vi nævnt, at alle vore tilknyttede rengøringsfirmaer er nøje udvalgt og forhåndsgodkendt så du er sikker på at være i gode hænder.

Dørmåtter

l mange større dagligvarebutikker er det muligt at købe en Træd-af-måtte: en tynd måtte fremstillet af et syntetisk blandingsprodukt, hvori der indgår mikrofibre. Denne type måtte har mange fordele. Den kan ligge tæt på døren uden at være til gene, da den er meget tynd. Mikrofibre har den egenskab, at snavset bliver fastholdt til måtten, som er slidstærk, nem at rengøre og kan komme i vaskemaskinen på 40 grader. Den fås i flere forskellige farver.
Daglig rengøring. Rækkefølge:
 • Udluftning
 • Oprydning
 • Fjerne synlige pletter og spild
 • Fejning af gulvet for løst snavs

Ugentlig rengøring. Rækkefølge:
 • Oprydning
 • Afstøvning/aftørring
 • Udluftning
 • Støvsugning
 • Gulvvask efter behov

Tips til rengøringen

Støvsug jævnligt din måtte udenfor for løst snavs m.m. En ren måtte begrænser den mængde snavs, der kommer ind i hjemmet.
Praktiske anvisninger: Hvis hver ting har sin plads, er det nemt og overskueligt at holde indgangspartiet rent. Opdrag evt. hvert familiemedlem til at sætte de anvendte ting - sko, tasker, jakke, bolde, løbehjul, rulleskøjter m.m. - på rette plads efter brug.
Hoveddør: Aftør med en fugtig klud med universalmiddel hoveddøren for fedtfingre og andre pletter. Aftør også ydersiden af døren samt postkassen. Hvis der er udendørslamper, fejes/tørres spindelvæv væk.
Skoskab og andet inventar: Tøm husets lukkede skoskab og garderobeskabet, Brug støvsugeren til at komme ned i de små rum eller ind bagerst på hylderne. Aftør evt. efterfølgende med en hårdt opvredet klud. Åbne skostativer afvaskes ligeledes efter behov. Tøm åbne hylder og kurve mm., og vask dem af.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2680 Solrød strand

Nordisk Rengøring
Tjørnholmvej 30
2680 Solrød Strand
CVR: 34312184
Hjemmeside
Solkystens Rengøring og Pleje ApS
Solrød Center 34, 1. sal.
2680 Solrød Strand
CVR: 32841457
Hjemmeside
Herkules-Rengøring
Lykkevej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 32398251
Hjemmeside