Tilbud rengøring Skovlunde

  • Få gratis 3 stærke tilbud på rengøring Skovlunde
  • Billig rengøring - Udfyld vores formular online i dag
  • Udfyld web formularen på kun 7 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Skovlunde – Vi leverer dig 3 gratis rengøring tilbud

7. september 2018. Emfang: Emfanget har et eller flere fedtfiltre. Emfanget er som hovedregel tilsluttet en eksisterende aftrækskanal. Fedtfiltret kan tages ned og vaskes enten med flydende rengøringsmiddel eller komme i opvaskemaskine. Endvidere skal hullet til aftrækskanalen rengøres med flydende rengøringsmiddel. Advarsel: Fedt i fedtfiltret kan være årsag til brand i skorstenen.
Fedtsten: Fedtsten bruges bl.a. til askebægre og figurer. Fedtsten kaldes også klæbersten. Da fedtsten er en meget blød sten, må der ikke bruges skarpe genstande til at rense stenen med. Pletter kan fjernes med en tyk grød af pibeler (kaolin) og vand, der lægges i et lag på 1/2 cm på figuren. Når blandingen er tør, skylles stenen/figuren grundigt med koldt vand. poler til sidst med tørre, bløde bomuldsklude.

Afkalkning af toilettet

Vælg et afkalkningsmiddel, der er specielt beregnet til badeværelser. Det har den fordel, at det er næsten lugtfrit, det er tyktflydende og har derfor en længere virketid i toiletkummen og endelig kan det bruges til afkalkning i resten af badeværelset (armaturet tager ikke skade at det). Husk handsker, da afkalkningsmidlets ph-værdi er langt fra hudens egen og kan give hudirritationer.
Afkalkningsmidlet bruges på samme måde som eddikesyre. Lad afkalkningsmidlet virke et par timer. Ved tykke lag kalk kan det være nødvendigt at gentage behandlingen.
Tips: En gullig misfarvning eller tynd kalkrand i toilettet fjernes let med en pimpsten (købes på apoteket). Husk handsker: Rengør toilettet og skub vandet ud med toiletbørsten. Tag pimpstenen og gnid frem og tilbage på misfarvningen, til den er forsvundet. Skyl toilettet. Skyl pimpstenen og lad den tørre.

Tips til rengøring af badeværelset

Omkring vandhanen í håndvasken kommer der let en brunlig rand af kalk og sæbe. Brug en gammel tandbørste og lidt afkalkningsmiddel, så kan man komme helt ind omkring vandhanen. Lad afkalkningsmidlet virke 3-5 minutter. Skyl med vand og tør efter.
Mug og skimmel på fliser kan fjernes med et desinfektionsmiddel. Vask de angrebne områder af i desinfektionsmiddel i brugsopløsníng med en børste eller svamp. Skyl af og eftertør med en ren klud.
Handsker er som regel langskaftede. Bøj kanten om ved håndleddet, så undgår man at vand/afkalkningsmiddel løber ned ad armene, når væggen afkalkes/sæbes ind - manchetten opsamler vandet. Når du er færdig med arbejdet, vask og tør hænder med handskerne på. Tag handskerne af og hæng dem til tørre med vrangen ud af, så er de klar til næste gang.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2740 Skovlunde

H.C. Gruppen ApS
Meterbuen 45
2740 Skovlunde
CVR: 33160186
Hjemmeside
Super-Ren Rengøring
Annavej 21
2740 Skovlunde
CVR: 10489172
Hjemmeside
Sontex A/S
Skovlunde Byvej 31
2740 Skovlunde
CVR: 10303044
Hjemmeside