Tilbud rengøring Skævinge

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på rengøring Skævinge
  • Billig rengøring - Det er tidsbesparende
  • Udfyld skemaet på kun 4 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Skævinge? Vi indhenter 3 fordelagtige tilbud her

15. september 2018. Horn: Horn bruges bl.a. til kamme, knivskafter og skeer. Det er især horn fra okser og bøfler, der bruges. Aftør genstandene med en klud vredet hårdt op i vand. Polér med lidt olie på en klud, hvis overfladen ser tør ud.
Håndvaske: Moderne håndvaske består af mange forskellige slags materialer lige fra den gammeldags porcelænsvask til vaske af emalje, marmor og keramik. Til daglig kan man nøjes med at tørre hândvasken af med en blød skuresvamp eller en mikrofiberklud.
Emaljerede håndvaske: Daglig rengøring: Aftør vasken med vand og opvaskemiddel. Brug en hvid skuresvamp til pletter, der sidder godt fast. Farvede pletter kan bleges med en 3%-brintoverilteopløsning, følg brugsanvisningen på flasken. Emaljerede håndvaske er sarte, da de ikke tåler nogen form for syre.

Slibning af plasthavemøbler

Er plasthavemøblerne blevet grimme, fordi snavset sidder fast i overfladen, kan man slibe med et slibe- og polermiddel - fx Slipol (til biler) eller Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten, vær opmærksom på, at overfladen bliver ridset af denne behandling og efterfølgende vil være mere modtagelig.
Man kan dog godt forlænge levetiden et par år ved en slibning. Rensning med et slibemiddel som Slipol skal foregå udendørs, fx en solskinsdag på terrassen, da midlet afgiver sundhedsskadelige dampe. Også wienerkalken bruges bedst udendørs, hvor man bedre kan sjaske med vand og få skyllet ordentlig af efter slibningen. Til slibningen skal bruges:
  • Slibe- og polermiddel
  • Husholdningssprit
  • Evt, plejemiddel med voks
  • Klude

  • Handsker

Fremgangsmåde:

Bland wienerkalken med lidt husholdningssprit til en tyk grød og bearbejd møblet med grøden på en klud. Skyl godt efter. Brug handsker til arbejdet, man får altid tørre og ru fingre af at arbejde med et slibemiddel. Det er en rigtig god ide at bruge et plejemiddel med voks bagefter, da voksen fylder de små ridser ud og gør det lettere at vedligeholde møblerne. Er den hvide plastpostkasse også blevet grim af vind og vejr, kan den passende få en tur samtidig.
Tøjvask: Blegemidler medvirker til, at tøjet forbliver hvidt, og at de evt. farvede pletter på tøjet bleges. TAED er et stof, som også optræder under blegemidler - det tilsættes for at få blegemidlerne til at virke også ved lave temperaturer (fra 30°C). Enzymer er de stoffer, som opløser specielle ”genstridige” former for snavs - æg, blod mm.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3320 Skævinge

Kjøller & Krogh A/S
Strølillevej 24
3320 Skævinge
CVR: 32268684
Hjemmeside
Prima-Rent ApS
Rosenalle 10
3320 Skævinge
CVR: 32079466
Hjemmeside
Tulstrup ejendomsservice
Bolandsvej 40
3320 Skævinge
CVR: 20262974
Hjemmeside