Tilbud rengøring Skævinge

  • Få 3 gratis stærke tilbud på rengøring Skævinge
  • Billig rengøring - Betal ikke for meget
  • Udfyld online formularen på under fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Skævinge? Vi indhenter 3 fordelagtige tilbud her

9. august 2018. Gratis indhentelse af 3 tilbud på rengøring Skævinge, får du her. Beskriv projektet, og modtag i løbet af kort tid tilbuddene. Det er betydeligt nemmere og billigere end selv at ringe rundt til forskellige rengøringsfirmaer. Vores samarbejdspartnere håndterer alt fra A til Z - villaer, lejligheder, sommerhuse osv.
Vi hjælper dig med at finde det rengøringsfirma i Skævinge, der passer bedst til netop din opgave. Via vores netværk har vi mulighed for at vælge mellem en lang række dygtige rengøringsvirksomheder. Det er blandt andet derfor, at vi altid kan matche din rengøringsopgave med det rette firma.
Vi leverer gratis 3 tilbud fra forskellige firmaer i Skævinge og omegn og så er det op til dig, om du ønsker at benytte dem eller ej. Der er forskel på, hvad de forskellige rengøring firmaer har specialiseret sig i inden for rengøringfaget. Derfor er det også forskelligt, hvilke fagfolk, der er de rette til din rengøringsopgave.

Slibning af plasthavemøbler

Er plasthavemøblerne blevet grimme, fordi snavset sidder fast i overfladen, kan man slibe med et slibe- og polermiddel - fx Slipol (til biler) eller Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten, vær opmærksom på, at overfladen bliver ridset af denne behandling og efterfølgende vil være mere modtagelig.
Man kan dog godt forlænge levetiden et par år ved en slibning. Rensning med et slibemiddel som Slipol skal foregå udendørs, fx en solskinsdag på terrassen, da midlet afgiver sundhedsskadelige dampe. Også wienerkalken bruges bedst udendørs, hvor man bedre kan sjaske med vand og få skyllet ordentlig af efter slibningen. Til slibningen skal bruges:
  • Slibe- og polermiddel
  • Husholdningssprit
  • Evt, plejemiddel med voks
  • Klude

  • Handsker

Fremgangsmåde:

Bland wienerkalken med lidt husholdningssprit til en tyk grød og bearbejd møblet med grøden på en klud. Skyl godt efter. Brug handsker til arbejdet, man får altid tørre og ru fingre af at arbejde med et slibemiddel. Det er en rigtig god ide at bruge et plejemiddel med voks bagefter, da voksen fylder de små ridser ud og gør det lettere at vedligeholde møblerne. Er den hvide plastpostkasse også blevet grim af vind og vejr, kan den passende få en tur samtidig.
Tøjvask: Blegemidler medvirker til, at tøjet forbliver hvidt, og at de evt. farvede pletter på tøjet bleges. TAED er et stof, som også optræder under blegemidler - det tilsættes for at få blegemidlerne til at virke også ved lave temperaturer (fra 30°C). Enzymer er de stoffer, som opløser specielle ”genstridige” former for snavs - æg, blod mm.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 3320 Skævinge

Tulstrup ejendomsservice
Bolandsvej 40
3320 Skævinge
CVR: 20262974
Hjemmeside
Kjøller & Krogh A/S
Strølillevej 24
3320 Skævinge
CVR: 32268684
Hjemmeside
Prima-Rent ApS
Rosenalle 10
3320 Skævinge
CVR: 32079466
Hjemmeside