Tilbud rengøring Sønderjylland

  • Få 3 gratis gode tilbud på rengøring Sønderjylland
  • Billig rengøring - Der er gode tilbud at få
  • Udfyld formularen på mindre end 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Sønderjylland. Spar penge med 3 konkrete tilbud!

6. september 2018. Allergologer rapporterer om en fordobling af allergikere i løbet af de sidste 30 år, og næsten alle mennesker har en eller flere familiemedlemmer, der er allergiske over for forskellige kemikalier, der findes i vores husholdninger. I juni 2007 trådte en ny og bedre kemikalielovgivning i kraft i EU.
Loven, der hedder REACH, vil sørge for at flere tusinde kemiske stoffer bliver registreret og vurderet for deres effekt på sundhed og miljø. Loven stiller også krav om, at problematiske stoffer bliver godkendt eller erstattet af mindre skadelige stoffer.
REACH har fået sit engelske navn for: R: Registration (registrering), E: Evaluation (vurdering), A: Authorization (godkendelse), CH: Chemicals (kemikalier). REACH kan give dig oplysninger om, hvorvidt der er særlige skadelige (godkendelsespligtige) stoffer i de produkter, du køber. Butikken, der har solgt produktet, får 45 dage til at svare på dit spørgsmål.

Rengøring af natursten

Natursten er naturprodukter som granit, skifer, marmor, kalksten og sandsten, der forarbejdes forskelligt alt efter hvad, de anvendes til. Stenene fås i forskellige poleringsgrader fra ru til højglans-poleret og bruges til gulve, bordplader, vaske, vindueskarme etc.
Natursten er et slidstærkt, smukt og meget holdbart materiale. Natursten skal mættes for at lukke den let porøse og åbne struktur, som stenen har. Når overfladen lukkes, bliver stenen nemmere at holde ren. Vask overfladen i sæbespåner (2 dl spåner til 10 liter vand) eller et vaskeplejemiddel specielt fremstillet til natursten.
Gentag evt. flere gange for at mætte stenen. Nye gulve/inventar af natursten kan også grundbehandles med olie eller voks - se leverandørens anvisning. Vask stenen i sæbespåner eller et vaskeplejemiddel specielt fremstillet til natursten.

Rengøring af metal

Metal kan generelt vaskes af i universal-rengøringsmiddel og tørres over med en fugtig klud efter behov. Brug ikke skuremidler, da det kan ridse overfladen. Se nærmere under de enkelte metaltyper.
Aluminium er et gråligt metal, der anvendes til døre, vinduesrammer, rengøringsudstyr og køkkenredskaber. Aluminium kan vaskes at i universal-rengøringsmiddel og tørres over med en fugtig klud efter behov. Brug ikke skuremiddel og skuresvampe, det kan ridse overfladen.
Aluminium tåler ikke stærk syre eller slibemidler. Aluminium kan pudses op med wienerkalk og husholdningssprit. Rør lidt wienerkalk op i sprit til en tyk pasta. Smør pastaen på aluminiumsgenstanden og gnid. Skyl og tør med et viskestykke. Wienerkalk er et slibemiddel, der kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6640 Sønderjylland

Lienes Rengøring
Søndergyden 31
6640 Lunderskov
CVR: 36305886
Hjemmeside
PL Polering og Rengøring
Skanderup Landevej 26
6640 Lunderskov
CVR: 38321536
Hjemmeside
Diamant Rengøring
Udsigten 6
6640 Lunderskov
CVR: 33104324
Hjemmeside