Tilbud rengøring Sønderborg

  • Få 3 gratis friske tilbud på rengøring Sønderborg
  • Billig rengøring - Find det rigtige tilbud nu
  • Udfyld skemaet online på under seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Sønderborg. Få 3 gratis tilbud. Spar tid og penge

21. august 2018. Dit lokale rengøring Sønderborg firma udfører en lang række forskellige rengøringsopgaver. Spar tid og penge - Få 3 gratis rengøring tilbud. Indtast opgaven på få minutter i web skemaet. Vores tilknyttede fagfolk er alle af all-round typen og kan derfor løse en hvilken som helst rengøringsopgave, de måtte komme ud for.
Dårlig planlagt rengøring giver mindst dobbelt så meget besvær og alt for meget spildtid for både kunden og rengøringsfirmaet. Vores partnere i Sønderborg har stor erfaring med alle typer af rengøring og hjælper gerne med planlægning i god tid, så arbejdet kan foregå så effektiv som muligt.
Rengøringsfolkene arbejder for alle - både private og firmaer, produktionsvirksomheder, kontorer og såvel internt - som eksternt. Rengøringsfirmaerne i Sønderborg lægger vægt på sikkerhed og kvalitet gennem hele forløbet og løser alle udfordringer nemt og smidigt. Indtast din rengøring opgave på få minutter!

Forskellige typer af læder

Ruspaltet læder er fremstillet af bagsiden af skindet og har en ru overflade på begge sider. Denne type læder kan børstes med en blød børste eller støvsuges. Læderrens bør ikke anvendes. Egentlige pletter er meget svære at fjerne.
Dækfarvet læder er indfarvet og har en glat overflade. Den er nem at holde ren og kan tørres over med en hårdt opvredet klud. Er møblet meget beskidt, kan hele møblet aftørres i vand tilsat sæbespåner. Se emballagen for doseringsvejledning. Plefter kan også fjernes med vand og lidt sæbespåner.
Lad ikke en plet tørre for meget ind, før den fjernes. Dækfarvet læder kan tåle brug af lædercreme eller olie. Følg den anvisning på vedligeholdelse, som følger med møblet. Se emballagen for doseringsvejledning. Brug ikke læderrens, -fedt, -olie eller lign. på naturlæder - det kan ændre farven og give grimme skjolder.

Rengøring af tæpper

Tæpper fremstilles af forskellige materialer, både naturlige og syntetiske. Tæpperens fås i flere udgaver: Flydende tæpperens bruges i en tæpperensemaskine, som kan lejes hos byggemarked eller farvehandler. Følg anvisningen der følger maskinen.
Tørrensemídlet børstes ned i tæppet med en blød børste - evt. følger der en påfører med midlet. Lad det virke en tid og slut af med en grundig støvsugning. OBS: Hvis tæppet er lavet af uld skal rensemidlets pH-værdi være under 8, og der skal være gode tørre-muligheder, da uldtæpper kan rumme store mængder vand.
Så vidt muligt skal man undgå at rense sit gulvtæppe - tæppet bliver meget mere modtageligt for snavs efter en rensning. Man skal være forsigtig med at fjerne pletter - man kan være uheldig at få en større misfarvning i stedet for at slippe af med pletten.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6400 Sønderborg

Ren Service Nu
Klingade 6
6400 Sønderborg
CVR: 36778261
Hjemmeside
Dybbøl Rengøring A/S
Lollandsgade 1C
6400 Sønderborg
CVR: 15342692
Hjemmeside
Vestergaard´s Rengøring ApS
Rønhaveplads 11
6400 Sønderborg
CVR: 28856482
Hjemmeside