Tilbud rengøring Sæby

  • Få 3 gratis sikre tilbud på rengøring Sæby
  • Billig rengøring - Spar nemt op til 30%
  • Udfyld skemaet online på ca 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Vi skaffer dig hurtigt 3 super tilbud på billig rengøring Sæby

18. september 2018. Plejemiddel er et middel, der plejer et materiale ved at udfylde porerne og lægge en film eller hinde på overfladen som f.eks. olie og sæbe.
Plexiglas er et varemærke for et glasklart hårdt materiale af acrylplast. Bruges som lysafskærmning, til bilruder m.m. Tåler rengøring med vand og rengøringsmiddel. Til afrensning kan bruges benzin eller eddikesyre, men ikke sprit.
Pyntegenstande er et vidt begreb, der rummer små og store genstande, som pynter og smykker et hjem. Skal rengøres så støv og snavs ikke skæmmer. Man må prøve sig frem afhængig af materiale og dets overfladebehandling. Ofte er en tør aftørring tilstrækkelig.
Elektronisk udstyr vil altid tiltrække støv, og betjeningsknapper bliver let fedtede fra kontakt med fingre. En radio tørres jævnligt af med et i vand tilsat universal rengøringsmiddel hårdtopvredet skind eller syntetisk klud. Vær opmærksom på at plexiglas kan ridses af mikroklude.

Gode rengøringstips

Ketchup på tøjet: Skyl straks pletten med vand, og vask tøjet ved 60 grader eller derover, hvis det kan tåle det. Er det en gammel eller meget slem plet, så dup pletten med klar opvaskemiddel, lade det ligge i 4-6 timer og vask tøjet ved min. 60 grader, hvis det kan tåle det.
Ketchup på gulvtæppet: Sug så meget af pletten op som muligt med en tør klud og gnid den derefter med en våd klud. Bliv ved, til der ikke er mere farve.
Læbestift på tøjet: Dyp pletten i sødmælk, lad det ligge i 2-4 timer og vask som sædvanligt. Er der stadig lidt farve tilbage efter vask, så gnid pletten med husholdningssprit, når tøjet er tørt.
Mascara på tøjet: Fugt mascarapletten med en fugtig klud og lidt klar opvaskemiddel. Lad det ligge i en times tid og vask tøjet som sædvanligt.
Fedtstof på tøjet: Gnid pletten med klar opvaskemiddel, lad det ligge et lille stykke tid og vask tøjet som sædvanligt.

Flere gode rengøringstips

Neglelak på tøjet: Gnid forsigtigt pletten med en klud fugtet med lidt acetone eller neglelakfjerner uden olie. Det er vigtigt, at stoffet ikke indeholder acetat, da både acetone og neglelakfjerner opløser acetat og derfor laver huller i stoffet.
Opkast på tøjet: Skyl pletten med rigeligt vand. Gnid den derefter med klar opvaskemiddel, lad det ligge i 4-6 timer og vask tøjet som sædvanligt.
Opkast på gulvtæppet: Skrab så meget som muligt op fra tæppet. Fugt pletten med en opløsning af lige dele husholdningseddike og vand, lad det ligge i 10 minutter og gnid derefter pletten skiftevis med en tør og en fugtigt klud. En anden mulighed er at dække pletten med kartoffelmel, duppe det ned mod pletten, lade det ligge, til det er helt tørt og derefter støvsuge det op.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9300 Sæby

Syvsten Rengøring & Vinduespolering
Kantarelvej 14
9300 Sæby
CVR: 13578087
Hjemmeside
JC Polering & Rengøring I/S
Gartnerstien 2
9300 Sæby
CVR: 37460133
Hjemmeside
Hahnes Vinduespolering
Chr. Pedersensvej 43
9300 Sæby
CVR: 11500099
Hjemmeside