Tilbud rengøring Rudkøbing

  • Få gratis 3 billige tilbud på rengøring Rudkøbing
  • Billig rengøring - Opnå store rabatter
  • Udfyld skemaet online på bare 4 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Ringkøbing. Indhent 3 stærke tilbud - 100 pct. gratis

24. september 2018. Sølv: Sølv bruges bl.a. til bestik, fade, skåle og smykker. Sølv legeres med mindre mængder kobber, hvorved det bliver hårdere og mere slidstærkt, samtidig med at smidigheden bevares. Oxideret sølv har mørke partier i mønstret. Totårnet sølv og plet består af: Kobber, messing m.m., der bliver belagt med et lag rent sølv.
Brug et almindeligt pudsemiddel til pudsning. Med tiden kan sølvbelægningen blive slidt af både ved brug, men også af pudsemidlet, der indeholder et slibemiddel. Pudsning af skåle, fade og nips: Brug et sølvpudsemiddel og følg brugsanvisningen. Rester af pudsecreme fiernes med benzin eller terpentin på en vatpind.
Termokander: Fyld termokanden halvt med kogende vand og kom 1 spsk. bagepulver eller natron i kanden. Lad det stå, til det ikke bruser mere, og nu er kanden blevet ren indeni. Skyl efter et par gange med rent vand.

Hærdende olie

Hærdende olie er den type, som benyttes mest. Den består af opløsningsmiddel, vegetabilsk olie og harpiks (ofte syntetisk). Opløsningsmidlet bevirker, at olien og harpiksen trænger ned i træet, hvorefter opløsningsmidlet fordamper, mens olie og harpiks hærder.
Olien og harpiksen udfylder hulrummene i træets struktur og beskytter mod slid, spild og nedtrængning af snavs. Det er vigtigt at fjerne overskydende hærdende olie fra overfladen inden den tørrer. Det gøres lettest ved en polering med nogle gamle frottehåndklæder.
Hvis olien når at tørre, kan den kun slibes væk - og det er et større arbejde. Ridser og pletter er tydeligst på et gulv, hvor man har brugt hærdende olie. Ridser fjernes ved at smøre olie på det ridsede område med en blød klud, og så fjerne overskydende olie. Der er udviklet olier specielt til at fjerne ridser med, men ellers bruger man den olie gulvet er behandlet med.

Oliebehandlet træ

Efter endt behandling skal fladen have et ensartet udseende uden blanke pletter. Gentag grundbehandlingen 2-3 gange, hvis det er en førstegangsbehandling, eller hvis du ønsker en lidt mørkere og mere glansfuld overflade. lsær mahogni-lignende overflader behøver mere end en behandling for at opnå den rigtige farve.
Ved at mætte gulvet med olie får man træets overflade lukket og gør gulvet vandafvisende. Der findes to typer olier - en hærdende olie og en ikke-hærdende olie. Undersøgelser viser, at de hærdende olier er de bedste, men med hensyn til indeklimaet er det de ikke-hærdende olier, der påvirker mindst. Oftest er olietype valgt at gulvleverandøren, fordi gulvet som oftest er grundbehandlet af leverandøren. Umiddelbart efter skal gulvet vaskes med et vaskeplejemiddel med voks for at mætte det igen. Vask evt. to gange. Se ernballagen for flere oplysninger.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5900 Rudkøbing

BL Husservice
Kværnen 12
5900 Rudkøbing
CVR: 11849075
Hjemmeside
Otto & Otto Vinduespolering
Bregnevej 9
5900 Rudkøbing
CVR: 16649708
Hjemmeside
HeltRen.dk
Møllemosevej 15
5900 Rudkøbing
CVR: 26621496
Hjemmeside