Tilbud rengøring Roskilde

  • Få gratis 3 uforpligtende tilbud på rengøring Roskilde
  • Billig rengøring - Du kan spare mange penge nu
  • Udfyld skemaet på mindre end syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Roskilde - Få gratis 3 stærke rengøring tilbud

28. august 2018. I Roskilde kan du, i vores landsdækkende formidlingsservice, søge om 3 tilbud på rengøring Roskilde. Du kan nemt bede om dine tilbud her på siden, hvorefter din rengøringsopgave bliver set af lokale rengøringsfirmaer, der byder på opgaven. Vores service er selvfølgelig helt gratis for dig at bruge!
Vores store net af tilknyttede forhåndsgodkendte firmaer i Roskilde står klar til at byde på din rengøringopgave. Det er maksimalt 3 firmaer, der får dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra pågående rengøringsselskaber dagen lang.
Når du har fået 3 rengøring tilbud, kan du i ro og mag sætte dig og sammenligne de 3 tilbud på rengøringen. Nogle gange er det billigste tilbud det bedste. Andre gange er det sikreste at vælge den rengøring, der ser ud til at være det bedste til at løse din specifikke gulvopgave. Du vælger selv, hvilket firma i Roskilde, du vil bruge til opgaven.

Flerkludssystemet

Indenfor professionel rengøring er det blevet almindeligt at bruge et flerkludssystem. Det blev udviklet i forbindelse med, at mikrofiberklude blev opdaget. Da mikrofiberkludenes virkning er, at det er den tørre eller fugtige klud, der alene skal binde snavset, skal man selvfølgelig have mange rene sider, når man skal gøre et større område rent.
Man gør det, at man samler det nødvendige antal klude i en spand eller plastpose, og efterhånden som kludene bliver snavsede, lægges de i en anden spand, og man tager igen en ny ren klud. De mange snavsede klude er så parat til at blive vasket samlet i vaskemaskinen. - Systemet kan også bruges med traditionelle klude.
Vand og væske kan suges op med en maskine, der stort set er konstrueret som en støvsuger. Forskellen er, at der mellem vandbeholder og motor er indskudt en flyder, der vil stoppe undertrykket, når vandbeholderen er tilstrækkeligt fyldt.

Mopsystemer

Der findes et utal af mopsystemer. Hovedprincippet er, at mopgarnet har en stor overflade, som kan samle og fastholde snavset. Mopgarner eller -duge fremstilles af både naturlige og syntetiske materialer. Et rengøringssystem er at sammensætte og organisere en eller flere rengøringsmetoder. Mopgarn eller -dug sættes fast på en mopfremfører, som sættes på et skaft.
De mest almindelige mopsystemer:
- Minimoppen eller "den spanske mop": Har et lille langtrevlet mopgarn og en tilhørende spand med et "vridegitter", hvor garnet kan vrides eller dryppe af. Velegnet til mindre arealer og private hjem.
- Fladmop: Har et småløkket mopgarn (næsten frotteagtigt) med tilhørende spande.
- Wetmop: Har et langtrevlet mopgarn og tilhørende spande og vridesystem.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4000 Roskilde

CT gulv & multiservice
Bernersvej 12
4000 Roskilde
CVR: 34395772
Hjemmeside
Stardust Cleaning Solutions
Rørmosen 57
4000 Roskilde
CVR: 39082845
Hjemmeside
Clean Service Roskilde ApS
Bakkegården 5
4000 Roskilde
CVR: 27268382
Hjemmeside