Tilbud rengøring Ribe

  • Få gratis 3 billige tilbud på rengøring Ribe
  • Billig rengøring - Spar nemt mange penge
  • Udfyld skemaet online på ca to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Ribe. Få nemt 18% rabat med 3 gratis tilbud!

24. august 2018. Vi finder 3 tilbud til dig, på alle typer af rengøring Ribe. Vores service er landsdækkende og helt gratis for privatpersoner at bruge! Indtast din rengøringsopgave på ca 5-6 min. Med vores gratis web tjeneste er det nemt at komme i kontakt med dygtige og billige rengøringsfirmaer uanset hvor i Ribe du bor.
Konkurrencen i rengøringfaget er øget betragteligt, fordi internettet har gjort det meget nemmere at indhente tilbud og sammenligne priser på rengøring. Ved at benytte Billig-rengoering.dk får du mulighed for at modtage 2-3 sammenlignelige tilbud fra rengøringsfirmaer i Ribe - 100% gratis og uforpligtende.
God rengøring handler om kvalitet, sikkerhed og pris. Vores rengøringspartnere har masser af erfaring med både større og mindre rengøringjobs. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i stolen og benytte vores gratis service. Med 3 tilbud i din indbakke, er det helt op til dig, at vælge det rengøring Ribe tilbud, du synes bedst om.

Rengøring af metal

Rent vand giver et lige så flot resultat på stål. Start med at vaske overfladen helt ren med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Skyl godt efter med rent vand. Tag en tør klud og puds efter. Det er rengøringsmidler, der gør fedtfingre tydelige, derfor er det vigtigt at få skyllet det helt væk med rent vand inden eftertørring. l det daglige fjernes spild og fedtede fingre blot med en ren klud vredet op i rent vand, tør evt. efter.
Man kan også rense kobber med 1/2 dl citronsyre og en lille smule håndopvaskemiddel i 1 liter kogende vand. Læg kobberet i blød i nogle minutter og vask det af med en blød børste. Metallet løber hurtigere an efter denne behandling, men den er hurtig og kræver ikke knofedt. Metoden må ikke bruges til messing og bronze. Disse metallers indhold af zink angribes af citronsyren, så der bliver misfarvninger.

Rengøring af tin

Tin er et metal, som anvendes til pynteting, fade etc. Tin vaskes i vand tilsat sæbespåner (0,5 dl spåner til 2,5 Iiter vand). Tin kan pudses op med en blød klud. Skal tinnet være ekstra blankt, kan man pudse med Wienerkalk. Wienerkalk kan købes i byggemarkedet eller hos materialisten.
Tips: Det flotteste resultat fås ved pudsning, men her er to hurtige metoder til at friske sølvbestik op. Sodabad: Læg aluminiumsfolie i bunden af en balje/skål og hæld 1 liter kogende vand og 1 dl soda i. Læg sølvtøjet i skålen nogle sekunder, tag det op og skyl med rent vand. Gentag behandlingen til sølvtøjet er rent.
Saltbad: Læg aluminiumsfolie i en gryde og tilsæt 1 dl groft salt og en liter vand. Bring blandingen til kogepunktet, sluk. Dyp sølvtøjet i blandingen 20-30 sek., skyl derefter i koldt vand og tør efter med en blød klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6760 Ribe

Rensespecialisten Aps
Ørstedsvej 15
6760 Ribe
CVR: 21781592
Hjemmeside
Ribe Rengøring
Lærkevænget 14
6760 Ribe
CVR: 32808832
Hjemmeside
5 Stjernet Rengøring ApS
V Vedsted Vej 39 A
6760 Ribe
CVR: 32671276
Hjemmeside