Tilbud rengøring Randers

  • Få gratis 3 aktuelle tilbud på rengøring Randers
  • Billig rengøring - Her sparer du tid og penge
  • Udfyld onlineformularen på ca 4 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Randers – Få billigste pris med 3 gode tilbud

16. august 2018. Har du brug for billig og seriøs rengøring Randers, så har du valgt helt rigtig. Hos Billig-rengoering.dk løfter vi gerne din rengøringsopgave i Randers - vi er ikke bange for at kalde os nr. 1 i branchen. Vi samarbejder udelukkende med professionelle rengøringsfirmaer, der altid tilbyder kvalitets rengøring billigst muligt.
Vores gratis webservice indebærer, at du hos os har mulighed for - allerede i dag - at bestille 3 gratis og uforpligtende rengøring tilbud på at få løst din opgave her på siden. Har du spørgsmål vedr rengøringen som du ønsker svar på, så skriv dem sammen med beskrivelsen af din opgave til rengøringsfirmaerne.
Du kan lade plastikkortet blive i lommen. Her på portalen Billig-rengoering.dk er det nemlig 100 pct gratis at få 3 reelle tilbud på alle former for rengøring. Ikke kun i Randers - Vores gratis service gælder i hele Danmark! Firmaerne er i konkurrence om opgaven og du modtager derfor kun kontakte tilbud.

Smarte rengøringstips

Tilstoppet afløb: Et tilstoppet afløb kan renses med salmiakspiritus. Lad det stå i en times tid, og skyl efter med kogende vand. En halv kop natron kan også bruges. Lad det stå et døgns tid og skyl så efter med rigeligt kogende vand. Luft altid grundigt ud bagefter.
Vandhanefilter: Er vandhanefilteret ved at kalke til, så skru det af, og læg det 5 en kop ren citronsaft eller en blanding af eddikesyre og vand natten over.
Afføring på tøjet: Fugt hele pletten med neutral opvaskemiddel, lad det ligge i 7-9 timer, og vask herefter tøjet som normalt.
Afføring på gulvtæppet: Fugt pletten med lige dele vand og eddike. Lad det blive liggende i 15 min og gnid efter med både en tør og en våd klud. Gnid derefter pletten med lidt vand og desinfektionsmiddel.
Sutteflaske: Belægninger i sutteflasken kan fjernes ved at koge den i 10 minutter i lidt eddikevand.

Flere smarte rengøringstips

Sølvtøj: Undgå at pudse sølvtøjet ved at lægge det i en vaskebalje, som er dækket af sølvpapir, sammen med tre spiseskefulde salt og ca. en liter kogende vand i 5-10 minutter. Skyl sølvtøjet grundigt bagefter. En anden mulighed er at lægge sølvtøjet i cola i et par minutter. Skyl sølvtøjet grundigt bagefter.
Tekop: Brune belægninger i tekoppen kan gnides væk med vådt salt.
Banan på tøjet: Dryp vand med lidt citronsyre i på pletten, eller gnid pletten med klar opvaskemiddel før vask. Vær dog meget opmærksom på, at syren i citronsyren kan lave blege pletter på stoffet.
Blod på tøjet: Blodpletter skal fjernes med koldt vand. Gnid pletten med en ren klud opvredet i koldt vand. Er pletten gammel, skal tøjet eventuelt lægges i blød i en halv time i lunkent vand med et vaskemiddel, der indeholder enzymer. Gnid eventuelt pletten med lidt lunkent saltvand først. Vask herefter tøjet som du plejer.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8900 Randers

Dybø Rengøring
Rådmands Boulevard 33
8900 Randers C
CVR: 49400756
Hjemmeside
Randers-service
Tøjhushavevej 34
8900 Randers C
CVR: 37152293
Hjemmeside
Ruggaards Vinduespolering
Danmarksgade 29
8900 Randers C
CVR: 35772995
Hjemmeside