Tilbud rengøring i Randers

  • Få 3 gratis gennemarbejdede tilbud på rengøring Randers
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt
  • Udfyld skemaet på ca 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Randers – Få billigste pris med 3 rengøring tilbud

16. marts 2018. Har du brug for billig og seriøs rengøring Randers, så har du valgt helt rigtig. Hos Billig-rengoering.dk løfter vi gerne din rengøringsopgave i Randers - vi er ikke bange for at kalde os nr. 1 i branchen. Vi samarbejder udelukkende med professionelle rengøringsfirmaer, der altid tilbyder kvalitets rengøring billigst muligt.
Vores gratis webservice indebærer, at du hos os har mulighed for - allerede i dag - at bestille 3 gratis og uforpligtende rengøring tilbud på at få løst din opgave her på siden. Har du spørgsmål vedr rengøringen som du ønsker svar på, så skriv dem sammen med beskrivelsen af din opgave til rengøringsfirmaerne.
Du kan lade plastikkortet blive i lommen. Her på Billig-rengoering.dk er det nemlig 100 procent gratis at få 3 reelle tilbud på alle former for rengøring. Ikke kun i Randers - Vores gratis service gælder i hele Danmark! Firmaerne konkurrerer om at få din opgave og derfor modtager du kun attraktive tilbud.

Smarte rengøringstips

Tilstoppet afløb: Et tilstoppet afløb kan renses med salmiakspiritus. Lad det stå i en halv times tid, og skyl efter med kogende vand. En halv kop natron kan også bruges. Lad det stå natten over og skyl efter med kogende vand. Luft altid grundigt ud.
Vandhanefilter: Er vandhanefilteret ved at kalke til, så skru det af, og læg det 5 en kop ren citronsaft eller en blanding af eddikesyre og vand natten over.
Afføring på tøjet: Fugt pletten med klar opvaskemiddel, lad det ligge i 4-6 timer, og vask tøjet som sædvanligt.
Afføring på gulvtæppet: Fugt pletten med lige dele vand og eddike. Lad det ligge i 10 minutter og gnid efter med både en tør og en våd klud. Gnid derefter pletten med lidt vand og desinfektionsmiddel.
Sutteflaske: Belægninger i sutteflasken kan fjernes ved at koge den i 10 minutter i lidt eddikevand.

Flere smarte rengøringstips

Sølvtøj: Undgå at pudse sølvtøjet ved at lægge det i en vaskebalje, som er dækket af sølvpapir, sammen med tre spiseskefulde salt og ca. en liter kogende vand i 5-10 minutter. Skyl sølvtøjet grundigt bagefter. En anden mulighed er at lægge sølvtøjet i cola i et par minutter. Skyl sølvtøjet grundigt bagefter.
Tekop: Brune belægninger i tekoppen kan gnides væk med vådt salt.
Banan på tøjet: Dryp vand med lidt citronsyre i på pletten, eller gnid pletten med klar opvaskemiddel før vask. Vær dog opmærksom på, at citronsyre kan blege stoffet.
Blod på tøjet: Blodpletter skal fjernes med koldt vand. Gnid pletten med en ren klud opvredet i koldt vand. Er pletten gammel, skal tøjet eventuelt lægges i blød i en halv time i lunkent vand med et vaskemiddel, der indeholder enzymer. Gnid eventuelt pletten med lidt lunkent saltvand først. Vask derefter tøjet som sædvanligt.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8900 Randers
Dybø Rengøring
Rådmands Boulevard 33
8900 Randers C
CVR: 49400756
Hjemmeside
Perfect Rengøring
J.V.Martins Plads 3
8900 Randers C
CVR: 34002509
Hjemmeside
Randers-service
Tøjhushavevej 34
8900 Randers C
CVR: 37152293
Hjemmeside