Tilbud rengøring Rødovre

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på rengøring Rødovre
  • Billig rengøring - Udfyld vores formular online her
  • Udfyld skemaet på ca tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Rødovre. Få 3 gratis konkurrencedygtige lokale tilbud

25. august 2018. Det behøver ikke være dyrt at få udført rengøring, bare fordi man bor i Rødovre. Vi finder et godt tilbud med en god pris på rengøring Rødovre. Få 3 gratis tilbud her på siden. Det er en stor tillidssag, at folk beder vores partnere om at arbejde i deres boliger, derfor er det en æressag at vise, at de trygt kan lade dem udføre opgaven.
Firmaerne bruger altid de nyeste og mest miljøvenlige hjælpemidler til alle opgaver i samråd med kunden. Da der i Danmark er fri konkurrence og prisdannelse på serviceopgaver, må rengøringsfirmaer i bl.a. Rødovre selv bestemme deres timepris og øvrige betingelser.
Kombineret med markedets manglende gennemskuelighed resulterer dette i, at du som forbruger kan opleve ret store prisforskelle. Med tre gode tilbud kan du spare op til 20 pct på en rengøringsopgave i Rødovre, hvis du benytter vores gratis online portal til at oprette din opgave i.

Rengøring af persienner

Persienner kan være fremstillet af metal, plast, træ og tekstil (lamelgardiner).
Rengøring af persienner:
  • Fjern alt løst støv fra persiennerne med en støvsuger eller med en Duster.
  • Luk persiennerne og anvend et mindre børstemundstykke til at fjerne støvet på og mellem lamellerne.
  • Find et egnet sted, hvor det er muligt at rengøre persiennerne, fx badeværelset, badekarret eller udenfor ved et havebord.
  • Tag persiennerne ned og vask dem af med et universalrengøringsmiddel i brugsopløsning. Brug evt. en blød svamp eller en afsæbningsbørste.
  • Skyl persiennen af med rent vand. En håndbruser eller en haveslange er en god hjælp.
  • Hæng persiennen op, så vandet kan dryppe at.
  • Persiennen tørres efter med et rent viskestykke, mens den endnu ikke er helt tør.

Diverse rengøringstips

Garderobeskabe: Støvsug bunden af skabet med jævne mellemrum for løst snavs fra fodtøjet. Tør skabslågerne af med en hårdt opvredet klud for fingeraftryk (omkring håndtag) og pletter.
Døre: Tør dørene af for fingermærker, især omkring dørgrebet. Brug støvsugeren på fyldningsdørenes profiler, hvor støvet samler sig.
Vægge og lofter: Støvsug vægge og lofter for løst støv og spindelvæv.
Madrasser: Støvsug madrassen, når der alligevel skiftes sengetøj. Er madrassen ens på begge sider, kan man ved samme lejlighed vende den, så der byttes om på såvel hoved- og fodende som for- og bagside så undgås sætningsskader. Ved behovsrengøring i soveværelset kan man rejse madrassen på højkant og lufte godt ud, og derefter foretage støvsugning. Madrassen kan også bæres ud og lægges til luftning.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2610 Rødovre

Sørens Rengøring
Guldsmedevej 35
2610 Rødovre
CVR: 31446007
Hjemmeside
Det Rene Kontor ApS
Islevdalvej 20
2610 Rødovre
CVR: 26672376
Hjemmeside
Jyllinge Rengøring ApS
Bjerringbrovej 70
2610 Rødovre
CVR: 25662342
Hjemmeside