Tilbud rengøring Rødekro

  • Få gratis 3 kontante tilbud på rengøring Rødekro
  • Billig rengøring - En gratis service fra os til dig
  • Udfyld onlineformularen på kun seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Rødekro. Få gratis 3 rengøring tilbud. Spar 28%

9. september 2018. Terrazzo: Terrazzo bruges bl.a. til gulve og bordplader. Terrazzo er cementmørtel iblandet småsten, almindeligvis knust marmor Småstenene kan lægges i forskellige farvede mønstre, så det ligner mosaikarbejder. Terrazzo er meget slidstærkt og vandbestandigt.
Rengøres med 1 1/2 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. Af og til skal gulvet/bordpladen vaskes i rent vand, da der ellers er risiko for, at det bliver for glat. Terrazzo ødelægges af syre, f.eks. eddike og kalkfjerningsmidler. Og skaden er uoprettelig.
Palisander træ: Vedligehold træet med palisandertræsolie, der har en anden viskositet end andre møbelolier. Husk at følge årernes retning i træet, når du bruger olien, da palisandertræ er meget sart og let får ridser. Gnid det overskydende olie af med en meget blød klud. En fedtet bordplade kan rengøres med terpentin.

Voksbehandlede træmøbler

Man bruger typisk voks til egetræsmøbler. Møbelvoks til grundbehandling er typisk fast, indeholder opløsningsmidler og er mærkede som sundhedsskadelige. Sørg for god udluftning under arbejdet. Hvis møblet står i et opholdsrum, så luft ud til overfladen er helt tør.
Der findes i handelen voks uden opløsningsmiddel - det anbefaler vi, man vælger. Flydende voks bruges til vedligeholdelse af voksbehandlede møbler, der i forvejen er behandlet med en fast voks. Også flydende voks er ofte mærket sundhedsskadelig: farlig at indånde, giver tør og revnet hud.
Bivoks-balsam er et godt alternativ til voksbehandling af ubehandlede, bejdsede eller ludbehandlede træmøbler, da den ikke indeholder opløsningsmidler. Voksbehandlede møbler tåler ikke rengøring med vand, da det ødelægger voksen.

Voksbehandlede træmøbler (fortsat)

Overfladen kan nemt blive plettet af vand. Den daglige rengøring er aftørring med en almindelig tør klud, der ikke ridser. Hvis det gamle vokslag er blevet snavset og grimt at se på, skal det renses af før en ny voksbehandling. Rens vokslaget af med terpentin.
Sørg for god udluftning under arbejdet, eller tag møblet udenfor, mens det renses af. Lad det tørre. Fast voks fordeles jævnt på hele overfladen med en blød klud. Lad det tørre og poler efter med en blød klud, så overskydende voks fjernes og overfladen bliver blank og ensartet at se på.
Flydende voks er god til at fjerne pletter med på voksbehandlet træ og forlænger det faste vokslags levetid. Pletter, der ikke kan fjernes, kan slibes let med fint sandpapir. Smør herefter møbelvoksen på med en blød klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6230 Rødekro

Hjemmepatruljen.dk
Egeparken 16
6230 Rødekro
CVR: 33128061
Hjemmeside
CleanTek
Østergade 60
6230 Rødekro
CVR: 33390769
Hjemmeside
Risagers
Funkevej 4
6230 Rødekro
CVR: 27881823
Hjemmeside