Tilbud rengøring Odsherred

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på rengøring Odsherred
  • Billig rengøring - Spar nemt op til 15%
  • Udfyld formularen online på bare to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Odsherred med rabat

5. august 2018. Skal du have gjort rent i Odsherred og orker du ikke selv at stå for rengøringen? Så er måske ved at være på tide at finde et rengøringsfirma, der professionelt kan udføre din rengøring - billigt og hurtigt. Vi har gjort det gratis og rigtigt nemt for dig at modtage 3 gratis tilbud i Odsherred på kort tid, med lave prisstærke tilbud.
Du bruger bare vore simple onlineskema. Så sørger vores system, som er online hele døgnet, for at formidle kontakt til vores utallige samarbebejdspartnere med ekspertise i rengøring, der så byder ind på opgaven. Få minutter i en online "blanket" kan hurtigt spare dig 20-30% på den ønskede rengøring Odsherred.
Vi venter spændt på at sende din rengøring opgave i udbud! Billig-rengoering.dk sikrer optimalt udbytte for både dig som kunde og for vores tilknyttede rengøringselskaber. Indsend din rengøringsopgave allerede i dag og få de første spændende rengøring tilbud i morgen!

Parfume og konsistensmidler i rengøringsmidler

Parfume - tilsættes for at dække over rengøringsmidlets egen lugt eller give en 'duft af renhed'. Stoffernes miljøegenskaber er dårligt belyst, men visse parfumer kan være giftige og vanskeligt nedbrydelige. Kan give allergi og hudirritationer.
Konsistensmidler - fortykningsmidler: Klorider anvendes som fortykningsmiddel - fx natriumklorid (bedre kendt som køkkensalt). Fortykningsmidler bruges fx i toiletrens og afkalkningsmidler, for at midlet ikke løber så hurtigt af overfladen. Derved får midlet længere virketid og kan bedre nå at opløse evt. kalkbelægninger. Konsistensmidler/fortykningsmidler er uskadelige i vandmiljøet.
Blegemiddel bleger pletter på tøj, misfarvninger på overflader samt affarver kulørte ting. Eksempler er klor, perborat og brintoverilte. Blegemidler kan give hudirritation og luftvejsirritation.

Stoffer i rengøringsmidler

Slibemiddel findes i skurepulver, skurecreme, pudsecreme og håndskurenylon. Slibemidler ridser overfladen og skal derfor bruges mindst muligt. l de mængder slibemidler er tilsat skuremidler i husholdningen, anses de som uskadelige for miljøet.
Silikone virker som skumdæmper. Anses for uskadelig i vandmiljøet i små mængder.
Organiske opløsningsmidler skal bruges med omtanke. De er kraftigt fedtfjernende, men fordamper ved stuetemperatur, og dampene er farlige at indånde, så sørg for god udluftning/ventilation. Dampene er desuden brandfarlige, derfor skal man skylle kludene i vand efter brug. Midlerne leveres i en speciel emballage med børnesikret låg og må aldrig hældes over i andre beholdere. Organiske opløsningsmidler er fx acetone, sprit, hospitalssprit 70 %, benzin, cellulosefortynder og terperitin.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4500 Odsherred

Egebjerg Rengøring ApS
Jernbanevej 7
4500 Nykøbing Sj
CVR: 10016525
Hjemmeside
Daniels Rengøring
H C Hansensvej 11
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 35686738
Hjemmeside
Rørvigs Rengøring
Rørvigvej 225
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37799130
Hjemmeside