Tilbud rengøring Odsherred

  • Få gratis 3 sikre tilbud på rengøring Odsherred
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde udføres over hele Danmark
  • Udfyld skemaet online på mindre end tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Odsherred med rabat

20. september 2018. Oliemalerier: De må aldrig udsættes for våd rengøring, da der dels vil være risiko for, at malingen løsner sig, dels at farverne ændrer sig. Hvis malerierne trænger til en rensning, bliver du nødt til at kontakte en konservator. Spørg flere steder, hvad det koster, og få det endelige tilbud skriftligt.
Akvareller: Glassene vaskes med en tynd opløsning af vand og flydende rengøringsmiddel. poler efter med tørre, bløde bomuldsklude.
Malerirammer: Rammer af ubehandlet og lakeret træ aftørres med en tør, blød klud. Forgyldte rammer aftørres med en klud vredet hårdt op i en blanding af lige dele ufarvet husholdningseddike og vand. Dette råd kan ikke bruges, hvis rammerne er forgyldte med ægte bladguld. Her må der kun bruges forsigtig aftørring med en blød, tør bomuldsklud.

Parfume og konsistensmidler i rengøringsmidler

Parfume - tilsættes for at dække over rengøringsmidlets egen lugt eller give en 'duft af renhed'. Stoffernes miljøegenskaber er dårligt belyst, men visse parfumer kan være giftige og vanskeligt nedbrydelige. Kan give allergi og hudirritationer.
Konsistensmidler - fortykningsmidler: Klorider anvendes som fortykningsmiddel - fx natriumklorid (bedre kendt som køkkensalt). Fortykningsmidler bruges fx i toiletrens og afkalkningsmidler, for at midlet ikke løber så hurtigt af overfladen. Derved får midlet længere virketid og kan bedre nå at opløse evt. kalkbelægninger. Konsistensmidler/fortykningsmidler er uskadelige i vandmiljøet.
Blegemiddel bleger pletter på tøj, misfarvninger på overflader samt affarver kulørte ting. Eksempler er klor, perborat og brintoverilte. Blegemidler kan give hudirritation og luftvejsirritation.

Stoffer i rengøringsmidler

Slibemiddel findes i skurepulver, skurecreme, pudsecreme og håndskurenylon. Slibemidler ridser overfladen og skal derfor bruges mindst muligt. l de mængder slibemidler er tilsat skuremidler i husholdningen, anses de som uskadelige for miljøet.
Silikone virker som skumdæmper. Anses for uskadelig i vandmiljøet i små mængder.
Organiske opløsningsmidler skal bruges med omtanke. De er kraftigt fedtfjernende, men fordamper ved stuetemperatur, og dampene er farlige at indånde, så sørg for god udluftning/ventilation. Dampene er desuden brandfarlige, derfor skal man skylle kludene i vand efter brug. Midlerne leveres i en speciel emballage med børnesikret låg og må aldrig hældes over i andre beholdere. Organiske opløsningsmidler er fx acetone, sprit, hospitalssprit 70 %, benzin, cellulosefortynder og terperitin.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4500 Odsherred

Vi-bo Rengøring & Vinduespolering
Gl Nykøbingvej 22
4500 Nykøbing Sj
CVR: 17397745
Hjemmeside
Rørvigs Rengøring
Rørvigvej 225
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37799130
Hjemmeside
Danclean
Brydebakken 4
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16522791
Hjemmeside