Tilbud rengøring Odense

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på rengøring Odense
  • Billig rengøring - Find certificerede firmaer nu
  • Udfyld formularen på kun seks minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på rengøring Odense - Spar nemt op til 20%

20. juni 2018. Her på siden kan du som kunde bestille et gratis og uforpligtende rengøring Odense tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24-48 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så du hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel på rengøring af din bolig.
Opret din rengøringsopgave i Odense på under 8 minutter! Udfyld skemaet her på vores gratis tilbudsportal med en konkret beskrivelse, så rengøringsfirmaerne hurtigt kan vurdere omfanget på opgaven. Når vi har modtaget din beskrivelse, bliver den verificeret, og videresendt til de 3 mest kvalificerede rengøringsfirmaer i Odense og resten af Fyn.
At få 3 gratis rengøringstilbud på din opgave, er både den nemmeste og billigste måde at komme i kontakt med effektive og billige rengøringsselskaber i Odense på. Man har sjældent erfaring med at vurdere, om et rengøringsteam er kompetent. Overlad derfor denne del af arbejdet til os. Få 3 solide tilbud på lokal rengøringsservice!

Universal-rengøringsmiddel

Tensiderne kan være meget giftige i vandmiljøet- vælg et mærke der har EU-blomsten eller det nordiske mærke Svanen. Undgå midler med farve og parfume. Følg doseringen på brugsanvisningen. Brug handsker. Anvendes til daglig rengøring af alle overflader, der tåler vand. Fjerner fedtbunden snavs.
Efterlader ingen plejefilm. Det er ikke nødvendigt at skylle efter med rent vand. Miljøvenlige alternativer: Sæbespåner: Fedtsyresæberne i sæbespåner er lettere nedbrydelige og mindre giftige end mange syntetiske sæber. Mikrofiberklud og rent vand: Meget snavs kan fjernes med rent vand, især hvis der bliver gjort rent jævnligt, og man vænner sig til at tørre op, hver gang der spildes.
Kvaliteten af mikrofiberkludene er meget forskellig, man må prøve sig lidt frem. Brug aldrig mikrofiber-klude på polerede (politurbehandlede) møbler, plexiglas/akrylglas og brilleglas - bløde overflader bliver ridsede.

Vaskeplejemiddel med eller uden voks

Midlet kan irritere huden - brug handsker. De syntetiske tensider, der er i plejemidlet, kan være giftige i vandmiljøet. Fedtsyresæberne er mindre giftige, mens de opløsningsmidler, der findes i rengøringsmidlet, normalt ikke er belastende for miljøet.
Anvendes til rengøring af overflader, der kræver en særlig pleje, fx linoleum, gulve og inventar. Midlet lægger en tynd plejefilm på overfladen - denne film kan poleres op, så gulvet bliver blankt, hvis man ønsker det. Hvis man vasker for ofte med plejemiddel, bliver plejefilmen for tyk - det ses på gulvet, som bliver fedtet at se på.
Så vil filmen tiltrække og fastholde snavs. Derfor er det vigtigt at vekselvaske - dvs. skifte mellem vask med plejemiddel og vask med universalmiddel, så filmlaget holdes på den rigtige tykkelse. Må ikke bruges på skridsikre gulve. Vaskeplejemidlet kan erstattes med sæbespåner - de danner også en beskyttende film.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5000 Odense

C R Vinduespolering
Grønløkken 1
5000 Odense C
CVR: 20886986
Hjemmeside
Sativa Rent ApS
Havnegade 57
5000 Odense C
CVR: 35639799
Hjemmeside
Absolut Rengøring A/S
Ejlskovsgade 15
5000 Odense C
CVR: 30552237
Hjemmeside