Tilbud rengøring Odder

  • Få gratis 3 sikre tilbud på rengøring Odder
  • Billig rengøring - Vi gør det let for dig
  • Udfyld formularen online på bare to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på en effektiv og billig rengøring Odder

22. september 2018. Den sorte havemyre er meget almindelig ude. De er mellem 3 og 9 mm og lever i store myresamfund, hvor de som regel bygger rede i jorden. De findes ofte under sten og fliser eller i fugtskadet træ indendøre. l et-planshuse støbt direkte på jorden kan der være myrer, da de kan trænge op ved rørgennemføringer og paneler.
Den mest effektive måde at bekæmpe dem på er at ødelægge myreboet, hvor dronning, æg, larver og pupper befinder sig. De bekæmpes med et middel, der er godkendt til bekæmpelse af myrer eller evt. med kogende vand. l køkkener skal man sørge for at bruge ufarlige midler, f.eks. pyrethrin, som desværre ikke har nogen længere virketid.
Mursten kan bruges til gulve. Stenene lægges i cement med mulighed for at lave mønstre. Et murstensgulv et ikke så stærkt og meget modtageligt for snavs på grund af stenenes porøsitet.

Støvsugning

Ved en støvsugning fjernes alt løst og tørt snavs fra overfladen. Det kan ikke undgås, at der under arbejdet hvirvles små støvpartikler rundt i rummet, og det belaster indeklimaet. Udluftning og støvsugning bør derfor følges ad.
Mundstykker: Vælg det rette mundstykke alt efter hvilken opgave, støvsugeren skal bruges til. Skal du støvsuge paneler er det lettest at gøre det med et mindre børstemundstykke - mens store frie arealer lettest støvsuges med et større, bredere mundstykke monteret.
Polstrede møbler støvsuges med et møbelmundstykke. Støvsug aldrig med røret alene - uden mundstykke kan røret let komme til at ridse overfladen. Det er bedst at støvsuge på et fast underlag, så mundstykket kan føres så tæt på materialet som muligt.

Sådan støvsuges

Der arbejdes altid frem i lokalet ved at trække støvsugeren efter sig. Daglig støvsugning: Kør hen over overfladen i hurtigt tempo, da der kun vil være overfladisk støv og snavs at fjerne. Ugentlig støvsugning: Arbejd i et langsomt tempo, for at komme i dybden.
Behovsrengøring: Ved støvsugning af stoleryg og sæder bruges et mindre møbelmundstykke. Ved støvsugning af knapper og nedpolstringer anvendes desuden møbelbørste mundstykket. Hvis støvsugeren har et teleskopskaft, skal dette indstilles, så skaftet kan holdes med sænkede skuldre og ret ryg.
Støvsugerslangen holdes bag om ryggen med den ene hånd, mens der støvsuges med den anden hånd. Støvsugeren trækkes kun frem i slangen og aldrig i ledningen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8300 Odder

Sølvstens Rengøring
Vitaparkvej 2
8300 Odder
CVR: 33651678
Hjemmeside
Ide Rengøring ApS
Boulstrupvej 2
8300 Odder
CVR: 31502055
Hjemmeside
Amtof Cleaning
Katrineholmsalle 57 B
8300 Odder
CVR: 35126260
Hjemmeside