Tilbud rengøring Nykøbing

  • Få gratis 3 godkendte tilbud på rengøring Nykøbing
  • Billig rengøring - Vi sender din opgave i udbud
  • Udfyld skemaet online på kun to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Nykøbing – Få gratis 3 tilbud og en god lav pris

20. juni 2018. Få gratis og enkelt 3 aktuelle tilbud fra erfarne og billige rengøring Nykøbing firmaer. Spar tid og penge, og lad os udføre arbejdet med at skaffe rengøring tilbud fra erfarne rengøringsfirmaer i Nykøbing. Du får kun rengøring tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsselskaber og derfor undgår du dyre overraskelser.
Vi videreformidler gratis din rengøringsopgave, så du hurtigt kan gennemse de 3 tilbud fra vores tilknyttede samarbejdspartnere i Nykøbing, bestående af rengøringfirmaer med mange års erfaring inden for rengøringsfaget. Udover tid kan du også spare ca 27 procent på regningen ved at få 3 tilbud.
Billig-rengoering.dk kan imødekomme alle slags rengøringsbehov store som små. Søger du hjælp til en simpel rengøringsopgave som for eksempel en flytterengøring, finder vi det bedste rengøringsteam til opgaven. Det samme gælder større opgaver som for eksempel ugentlig rengøring i en større villa.

Eddikesyre 32%

Kan give irritation og ætsning af huden - brug handsker. Stænk i øjnene kan give øjenskader - brug beskyttelsesbriller. Kan give irritation af slimhinder og luftveje, sørg for god udluftning når der arbejdes med eddikesyre. Brug altid koldt vand til fortynding, så lugter eddikesyren ikke så stærkt.
Kan anvendes uden væsentlig miljøbelastning, er uskadelig i vandmiljøet. Anvendes til kalkfjerning på overflader, der tåler syre. Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syre. Til afkalkning af kaffemaskiner og elkedler. Bruges altid fortyndet i forholdet 1 del eddikesyre til 4 dele vand.
Hæld aldrig syren direkte i kaffemaskinen/elkedlen - fortynd først med vand. Skyl altid godt efter med rent vand når der afkalkes. Eddikesyre indeholder ikke inhibitorer og er derfor mere aggressiv over for metal - så pas på med armaturet, forkromningen kan tage skade.

Husholdningseddike

Kan give irritation og ætsning af huden - brug handsker. Stænk i øjnene kan give øjenskader - brug beskyttelsesbriller. Kan anvendes uden væsentlig miljøbelastning, er uskadelig i vandmiljøet. Anvendes til kalkfjerning på overflader, der tåler syre.
Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syren. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Til alkalkning af brusere og perlatorer: læg brusehoved og perlator i blød i eddike i en skål, lad stå natten over, skyl godt. Miljøvenlige alternativer er citronsyre i forholdet 1 del citronsyrepulver til 9 dele vand. Eddikesyre - se dosering på flasken.
På de fleste opvaskemaskiner er doseringen indstillet fra fabrikken - kun hvis porcelæn og glas ikke tørrer pænt op, skal man regulere doseringen. Afspændingsmidler til maskinopvask anses ikke som skadelige for miljøet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4800 Nykøbing

Aalborg Holst Gruppen ApS
Vibehaven 8
4800 Nykøbing F
CVR: 34729972
Hjemmeside
Amc-Clean I/S
Grønsundsvej 225
4800 Nykøbing F
CVR: 19128385
Hjemmeside
Wax Facility Service ApS
Københavnsvej 11
4800 Nykøbing F
CVR: 32102018
Hjemmeside