Tilbud rengøring Nykøbing

  • Få gratis 3 tiltalende tilbud på rengøring Nykøbing
  • Billig rengøring - Udfyld formularen online nu
  • Udfyld formularen på mindre end 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Nykøbing – Få gratis 3 tilbud og en god lav pris

7. september 2018. Mikrobølgeovne: Hvis ovnen er forsynet med drejetallerken, tages den ud og vaskes enten i opvaskemaskine eller går med i den almindelige opvask, når den trænger. Rullestøtten, der bærer tallerkenen, skal tages ud 1 gang om ugen, og rengøres for at rense den for evt. fedt i hjulene.
lnder- og ydersiden rengøres med flydende opvaskemiddel. Mærker efter overkogning o.lign. fjernes med blød skurecreme. Brug en fugtig klud til at fjerne madrester og krummer, der sætter sig på dørkarmen eller rundt om døren, da du ellers risikerer, at døren ikke lukker helt.
Betræk af hestehår: Betrækket børstes med en blød børste, og om nødvendigt kan det aftørres med en klud vredet hårdt op i lugtfri petroleum eller lampeolie. Hvis polstringen er af skumgummi, må betrækket ikke blive for vådt, da der er risiko for, at skumgummiet bliver opløst.

Eddikesyre 32%

Kan give irritation og ætsning af huden - brug handsker. Stænk i øjnene kan give øjenskader - brug beskyttelsesbriller. Kan give irritation af slimhinder og luftveje, sørg for god udluftning når der arbejdes med eddikesyre. Brug altid koldt vand til fortynding, så lugter eddikesyren ikke så stærkt.
Kan anvendes uden væsentlig miljøbelastning, er uskadelig i vandmiljøet. Anvendes til kalkfjerning på overflader, der tåler syre. Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syre. Til afkalkning af kaffemaskiner og elkedler. Bruges altid fortyndet i forholdet 1 del eddikesyre til 4 dele vand.
Hæld aldrig syren direkte i kaffemaskinen/elkedlen - fortynd først med vand. Skyl altid godt efter med rent vand når der afkalkes. Eddikesyre indeholder ikke inhibitorer og er derfor mere aggressiv over for metal - så pas på med armaturet, forkromningen kan tage skade.

Husholdningseddike

Kan give irritation og ætsning af huden - brug handsker. Stænk i øjnene kan give øjenskader - brug beskyttelsesbriller. Kan anvendes uden væsentlig miljøbelastning, er uskadelig i vandmiljøet. Anvendes til kalkfjerning på overflader, der tåler syre.
Husk at gøre fugerne mellem fliserne våde først, de tåler ikke syren. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Til alkalkning af brusere og perlatorer: læg brusehoved og perlator i blød i eddike i en skål, lad stå natten over, skyl godt. Miljøvenlige alternativer er citronsyre i forholdet 1 del citronsyrepulver til 9 dele vand. Eddikesyre - se dosering på flasken.
På de fleste opvaskemaskiner er doseringen indstillet fra fabrikken - kun hvis porcelæn og glas ikke tørrer pænt op, skal man regulere doseringen. Afspændingsmidler til maskinopvask anses ikke som skadelige for miljøet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4800 Nykøbing

Hovedrent I/S
Voldgade 4
4800 Nykøbing F
CVR: 35100482
Hjemmeside
Søgaards Ejendomsservice
Finlandsvej 48
4800 Nykøbing F
CVR: 34822433
Hjemmeside
Amc-Clean I/S
Grønsundsvej 225
4800 Nykøbing F
CVR: 19128385
Hjemmeside