Tilbud rengøring Nordfyn

  • Få 3 gratis fordelagtige tilbud på rengøring Nordfyn
  • Billig rengøring - Spar tid - brug os i dag
  • Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Nordfyn? Vi finder de 3 bedste tilbud til prisen

8. september 2018. Ovnribber: Ovnribber, der kan tages ud, vaskes med opvaskemiddel. Brug evt. en stålsvamp, hvis de er blevet meget snavsede. Hvis ribberne ikke kan tages ud, kan de rengøres med en stâlsvamp.
Varmluftventilatoren: Varmluftventilatoren, der ofte er snavset af fedtstænk, kan rengøres ved at tage ventilatoren ud (følg brugsanvisningen) og rengøre den i opvaskemiddel. Husk at slukke for hovedafbryderen til komfuret, når Varmluftventilatoren skal rengøres. Når rengøringen er slut, skal ovnrummet varmes op i ca. 10 minutter, efterfulgt af en akøling med lågen på klem.
Ydersider af emalje afvaskes med flydende rengøringsmiddel. Ydersider af børstet stål vaskes med flydende rengøringsmiddel efterfulgt af indsmøring med en syrefri olie, f.eks. symaskineolie. Lad det sidde en times tid, hvorefter det overskydende tørres af, og fladerne poleres. Olien forhindrer, at fedtede fingrer sætter mærker på det børstede stål.

Vinduespudsemiddel

Kan indeholde ammoniak, organiske opløsningsmidler og tensider, som er skadelige for vandmiljøet. Anvendes til pudsning af vinduer, spejle osv. Bruges direkte fra flasken, skal ikke fortyndes. Vand med et par dråber håndopvaskemiddel eller husholdningseddike giver et lige så flot resultat.
Hvis man godt kan lide at arbejde med en bruseflaske, kan man nemt og billigt blande universalfrengøringsmiddel i brugsopløsning og hælde det på en bruseflaske - det virker lige så godt.
Advarsel: Toiletrens - eller for den sags skyld syrer i det hele taget - må aldrig blandes med klorholdige midler. Det giver livsfarlige dampe og kan fremkalde en eksplosion. Kan erstattes med eddikesyre. Eddikesyren er tyndtflydende - forlæng virketiden ved at fugte toiletpapir, sætte det fast i kummen og hælde eddikesyren over.

Sunde og grønne råd - Dosering

Vurder opgavens omfang og hæld kun den mængde vand i spanden, der er brug for. Der er ingen grund til at slæbe rundt på 10 liter vand, hvis 2 liter er nok. Brug koldt eller lunkent vand - rengøringen bliver ikke mere effektiv af meget varmt vand. Følg altid vejledningen på flasken og doser korrekt.
Som regel kan man bruge kapslen som måle bæger. Underdosering giver et dårligt rengøringsresultat, men resultatet bliver ikke bedre af at bruge for meget - tværtimod: Overdosering er hård ved overfladerne, så holdbarheden mindskes.
Der kan være afgasning af rengøringsmiddel fra de rengjorte overflader (dårligt indeklima), og endelig er høje koncentrationer hårde for huden og forøger forureningen. Dosér altid rengøringsmidlet til sidst, så undgår man et højt lag skum. Bland aldrig forskellige rengøringsmidler med hinanden - der kan dannes giftige gasser.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5210 Nordfyn

Odense Hjemmeservice
Rugårdsvej 310
5210 Odense NV
CVR: 33445857
Hjemmeside
BR polering
Snorresvej 27
5210 Odense NV
CVR: 33206828
Hjemmeside
Kirsteins ApS
Jupitervænget 28
5210 Odense NV
CVR: 32832067
Hjemmeside