Tilbud rengøring Nørresundby

  • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på rengøring Nørresundby
  • Billig rengøring - Benyt dig af denne gratis service
  • Udfyld skemaet på mindre end fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Vi skaffer dig 3 solide tilbud på rengøring Nørresundby

6. september 2018. Påbrænding: Både i ovn, grill, på komfuret i gryder, potter og pander kan det ske, at maden brænder på. Dvs. at maden forkuller og sætter sig fast på overfladen. Påbrænding kan være vanskelig at fjerne. Den bedste måde er at bløde påbrændingen op i vand tilsat alkalisk rengøringsmiddel (brun sæbe eller maskinopvaskemiddel).
Man kan evt. varme gryden op til kogepunktet og derefter lade den køle af. Efter nogen tid skrubbes med skuresvamp eller børste. Vær opmærksom på om det er en overflade, der kan ridses. Slip-letbelægninger i gryder og pander hindrer påbrænding.
Professionel rengøring er den rengøring, der udføres for andre mod retmæssig betaling og med hensyn til de gældende arbejdsmiljøregler. Der bør stilles krav om, at arbejdet udføres under betryggende forhold, og at rengøringsydelsen skal være i overensstemmelse med den aftalte kvalitet.

Smarte rengøringstips

Græspletter på gulvtæppet: Lav en opløsning af en del salmiakspiritus og tre dele vand. Dyp en klud i opløsningen og gnid forsigtigt på pletten. Tør efter med en fugtig klud.
Pudder på tøjet: Dup ovenpå pletten med neutralt opvaskemiddel, lad det arbejde i et par timer og vask derefter tøjet som sædvanligt. Er der stadig lidt tilbage efter vask, så gnid pletten med husholdningssprit, når tøjet er tørt.
Rust på tøjet: Drys lidt salt på rustpletten, og gnid derefter pletten med en citron. Skyl efter med vand, og vask tøjet som du plejer. Du kan også prøve at løse problemet ved at holde pletten over dampen fra en kedel og derefter gnide den med citron. Skyl efter med vand og vask tøjet som sædvanligt.
Rødvin på tøjet: Skyl pletten med rigelig vand, dup den med klar opvaskemiddel, og lad det ligge og arbejde i 5-7 timer. Vask så tøjet grundigt bagefter.

Flere smarte rengøringstips

Rødvin på gulvtæppet: Hæld salt eller kartoffelmel på pletten, lad det trække en times tid, og støvsug derefter pletten. En anden mulighed er at gnide pletten med en fugtig klud, vredet op i lidt klar opvaskemiddel. Tør efter med en fnugfri klud med lunkent vand. Er der stadig lidt farve tilbage, så gnid pletten forsigtigt med en klud med petroleum.
Skyllemiddel: Der er ingen grund til at bruge skyllemiddel, men mangler tøjet blødhed, så tilsæt samme mængde eddike som skyllemiddel i vaskevandet; det er både bedre og billigere.
Sod på tøjet: Børst så meget af sodet af som muligt. Fugt hele pletten med klar neutral opvaskemiddel og lad det ligge i nogle timer. Damp herefter pletten og vask derefter tøjet i maskinen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9400 Nørresundby

ML Services
Østergade 86
9400 Nørresundby
CVR: 27469140
Hjemmeside
Thybo Service & Rengøring
Bendtsensvej 3
9400 Nørresundby
CVR: 25905849
Hjemmeside
Combi Rengøring
Gadegårdsvej 5
9400 Nørresundby
CVR: 34419477
Hjemmeside