Tilbud rengøring Nørresundby

  • Få gratis 3 sikre tilbud på rengøring Nørresundby
  • Billig rengøring - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online
  • Udfyld online formularen på under 7 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Vi skaffer dig 3 solide tilbud på rengøring Nørresundby

28. august 2018. Der kan være mange penge at spare på rengøring Nørresundby. Benyt muligheden for at få 2-3 gratis rengøring tilbud. Brug Billig-rengoering.dk og få en billig og effektiv løsning på dine rengøringsproblemer i Nørresundby. Vores tilknyttede rengøringsselskaber har alle mange års erfaring med alle type af rengøring.
Indtast din opgave i kontaktskemaet. Det tager maks 7 minutter og herefter er det blot at læne sig tilbage og afvente de første attraktive tilbud. Når du har udvalgt et rengøringstilbud, foregår kontakten direkte mellem dig og det valgte rengøringsselskab. Billig-rengoering.dk er blot formidler af kontakten.
Rengøringfirmaerne kommer over hele Nordjylland og slår gerne et sving forbi dig, når du har en rengøring opgave, som du ikke selv kan overskue. Disse rengøring Nørresundby folk tilbyder også at løse mere specielle opgaver. Vi samler kun på tilfredse kunder her på Billig-rengoering.dk.

Smarte rengøringstips

Græspletter på gulvtæppet: Lav en opløsning af en del salmiakspiritus og tre dele vand. Dyp en klud i opløsningen og gnid forsigtigt på pletten. Tør efter med en fugtig klud.
Pudder på tøjet: Dup ovenpå pletten med neutralt opvaskemiddel, lad det arbejde i et par timer og vask derefter tøjet som sædvanligt. Er der stadig lidt tilbage efter vask, så gnid pletten med husholdningssprit, når tøjet er tørt.
Rust på tøjet: Drys lidt salt på rustpletten, og gnid derefter pletten med en citron. Skyl efter med vand, og vask tøjet som du plejer. Du kan også prøve at løse problemet ved at holde pletten over dampen fra en kedel og derefter gnide den med citron. Skyl efter med vand og vask tøjet som sædvanligt.
Rødvin på tøjet: Skyl pletten med rigelig vand, dup den med klar opvaskemiddel, og lad det ligge og arbejde i 5-7 timer. Vask så tøjet grundigt bagefter.

Flere smarte rengøringstips

Rødvin på gulvtæppet: Hæld salt eller kartoffelmel på pletten, lad det trække en times tid, og støvsug derefter pletten. En anden mulighed er at gnide pletten med en fugtig klud, vredet op i lidt klar opvaskemiddel. Tør efter med en fnugfri klud med lunkent vand. Er der stadig lidt farve tilbage, så gnid pletten forsigtigt med en klud med petroleum.
Skyllemiddel: Der er ingen grund til at bruge skyllemiddel, men mangler tøjet blødhed, så tilsæt samme mængde eddike som skyllemiddel i vaskevandet; det er både bedre og billigere.
Sod på tøjet: Børst så meget af sodet af som muligt. Fugt hele pletten med klar neutral opvaskemiddel og lad det ligge i nogle timer. Damp herefter pletten og vask derefter tøjet i maskinen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9400 Nørresundby

Combi Rengøring
Gadegårdsvej 5
9400 Nørresundby
CVR: 34419477
Hjemmeside
Thybo Service & Rengøring
Bendtsensvej 3
9400 Nørresundby
CVR: 25905849
Hjemmeside
ML Services
Østergade 86
9400 Nørresundby
CVR: 27469140
Hjemmeside