Tilbud rengøring Nørrebro

  • Få 3 gratis lokale tilbud på rengøring Nørrebro
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt
  • Udfyld skemaet på bare fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

3 tilbud på rengøring Nørrebro → Indsend opgaven → spar 22%

24. august 2018. Du er kun en smule tekst og et klik væk, fra at kunne modtage 3 seje tilbud på professionelt rengøring på Nørrebro. Leder du efter effektiv og billig rengøring Nørrebro, er du landet på den rette side. Her på Billig-rengoering tilbyder vi dig at indhende 3 konkurrencedygtige og attraktive tilbud på rengøring.
Er du i tvivl om, hvilket rengøringsfirma det er bedst at ringe til? Kender du slet ingen rengøringsfirmaer? Kan man stole på den rengøring man eventuelt hyrer? Hvad koster rengøring egentlig i timen? Alle disse spørgsmål behøver du ikke at tænke over, hvis du benytter vores gratis service.
Når du først har indsendt din rengøringsopgave til Billig-rengoering, kan du læne dig tilbage i stolen og afvente modtagelsen af 3 spændende og billige tilbud fra godkendte rengøringsfirmaer på Nørrebro. Udover at det er nemt så kan du som reglen også opnå en rabat på mindst 23 procent.

Behovsrengøring

Nips og småting afstøves/aftørres for løst støv med en tør eller hårdt opvredet klud. Glasvaser, skåle, glaslysestager kommes i opvaskemaskinen. Porcelænsfigurer vaskes af i hånden og tørres efter med et rent viskestykke.
Malerier afstøves forsigtigt med en helt tør klud eller en meget hårdt opvredet klud. Man kan også anvende en pensel med bløde hår til at fjerne støv fra billedrammerne med. Glasset på billeder aftørres med et glasskind. Møblerne aftørres og behandles alt efter art med sæbebehandling, oliering etc.
Pletter på polstrede møbler fjernes straks, der spildes. Tag en hvid bomuldsklud eller håndklæde og sug så meget som muligt op. Derefter bruges rent vand, som gnides ind i pletten og suges op med en hvid bomuldsklud - gentag et par gange til pletten er fortyndet så meget med vand, at den ikke er synlig længere.

Støvsugning af møbler

Møbler støvsuges med møbelmundstykket. Er der træ på møblet, støvsuges dette med børstemundstykket. Stoffet på møblerne støvsuges grundigt ved at føre møbelmundstykket i baner hen over fladerne. Omkring knapper (nedpolstringer) sættes slangen uden mundstykke ned over hver enkelt knap.
Hvis hynderne er løse, tages de op og støvsuges på siderne og underneden. Bunden af møblet støvsuges, før hynderne lægges på plads. Fugemundstykket bruges til at komme ned i fuger mellem polstringen.
Dyrehår i møblerne er ikke rare at sætte sig i og kan være svære at få af tøjet. Skån møblet med et tæppe og væn dyret til kun at ligge herpå - så er møblet pænt, hvis der pludselig kommer gæster, det er blot at fjerne tæppet. Dyrehår er vanskelige at fjerne med støvsugeren, især de fine kattehår. Tag en børste og træk en gammel nylonstrømpe over, det fjerner let og effektivt dyrehår, og møblet ser nystøvsuget ud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2200 Nørrebro

Hay service
Brynhildegade 8
2200 København N
CVR: 34962189
Hjemmeside
KEAPS ApS
Fælledvej 6 2 th
2200 København N
CVR: 33064934
Hjemmeside
Ason Service ApS
Nordre Fasanvej 221
2200 København N
CVR: 29630410
Hjemmeside