Tilbud rengøring Nørrebro

  • Få 3 gratis konkurrencedygtige tilbud på rengøring Nørrebro
  • Billig rengøring - Få 3 billige tilbud her
  • Udfyld skemaet online på mindre end to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

3 tilbud på rengøring Nørrebro → Indsend opgaven → spar 22%

29. september 2018. Hvordan har din støvsuger det? En støvsuger med mange år på bagen er ikke mere en god støvsuger, udviklingen er løbet fra den, der er kommet nye og mere effektive modeller på banen inden for de sidste par år. En god støvsuger har følgende kendetegn:
  • God sugeevne
  • Let at manøvrere med
  • Kan ind under lave møbler
  • Støvsugerskaftet er så langt, at det når dig til skulderen
  • Lang ledning, min 7 m
  • Let at omstille mundstykket fra gulv til tæppe
  • Effektivt støvfilter evt. et højeffektiv partikelfilter

Det er lettest at tørre støv af efter støvsugningen, så kan du sætte møblerne på plads samtidig med, at de bliver støvet af. Det går hurtigst, hvis du går systematisk til værks og har alt, hvad du skal bruge, dvs. spand med vand og rengøringsmiddel, vaskeskind eller mikrofiberklud. Brug en støveklud, der er imprægneret, den samler støvet sammen i stedet for bare at flytte rundt på det.

Behovsrengøring

Nips og småting afstøves/aftørres for løst støv med en tør eller hårdt opvredet klud. Glasvaser, skåle, glaslysestager kommes i opvaskemaskinen. Porcelænsfigurer vaskes af i hånden og tørres efter med et rent viskestykke.
Malerier afstøves forsigtigt med en helt tør klud eller en meget hårdt opvredet klud. Man kan også anvende en pensel med bløde hår til at fjerne støv fra billedrammerne med. Glasset på billeder aftørres med et glasskind. Møblerne aftørres og behandles alt efter art med sæbebehandling, oliering etc.
Pletter på polstrede møbler fjernes straks, der spildes. Tag en hvid bomuldsklud eller håndklæde og sug så meget som muligt op. Derefter bruges rent vand, som gnides ind i pletten og suges op med en hvid bomuldsklud - gentag et par gange til pletten er fortyndet så meget med vand, at den ikke er synlig længere.

Støvsugning af møbler

Møbler støvsuges med møbelmundstykket. Er der træ på møblet, støvsuges dette med børstemundstykket. Stoffet på møblerne støvsuges grundigt ved at føre møbelmundstykket i baner hen over fladerne. Omkring knapper (nedpolstringer) sættes slangen uden mundstykke ned over hver enkelt knap.
Hvis hynderne er løse, tages de op og støvsuges på siderne og underneden. Bunden af møblet støvsuges, før hynderne lægges på plads. Fugemundstykket bruges til at komme ned i fuger mellem polstringen.
Dyrehår i møblerne er ikke rare at sætte sig i og kan være svære at få af tøjet. Skån møblet med et tæppe og væn dyret til kun at ligge herpå - så er møblet pænt, hvis der pludselig kommer gæster, det er blot at fjerne tæppet. Dyrehår er vanskelige at fjerne med støvsugeren, især de fine kattehår. Tag en børste og træk en gammel nylonstrømpe over, det fjerner let og effektivt dyrehår, og møblet ser nystøvsuget ud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2200 Nørrebro

Hay service
Brynhildegade 8
2200 København N
CVR: 34962189
Hjemmeside
ABC Rengøring & Service
Jagtvej 113 H
2200 København N
CVR: 27312349
Hjemmeside
Jon Rengørings Service
Blegdamsvej 16E
2200 København N
CVR: 34538549
Hjemmeside