Tilbud rengøring Næstved

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på rengøring Næstved
  • Billig rengøring - Lad velegnede firmaer løse opgaven
  • Udfyld skemaet online på kun fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Næstved. Få gratis 3 tilbud på billig rengøringservice

7. september 2018. Sæder med snoreflet: Let snavsede sæder kan aftørres med en klud vredet hårdt op i rent, koldt vand. Hvis sæderne er meget snavsede, kan de ikke gøres rene, men der er firmaer, der påtager sig udskiftning af sæderne. Husk at spørge efter prisen.
Silkestof: Disse stoffer er vanskelige at rengøre, da betrækket både kan blive skjoldet og farverne kan løbe ud. Overlad rensningen til et renseri, der renser møbler.
Møbelovertræk af uld: Man skal udsætte rensningen af uldbetræk så længe som muligt, da uld har den egenskab, at den lider sig selv ren. Ved rensningen fjerner man uldens naturlige lanolin, hvilket vil gøre, at det nemmere tager imod pletter. Hvis rensning er påkrævet, lav en blanding af 1 dl lunkent vand og 1 spsk. ufarvet opvaskemiddel pisket til skum, brug kun skummet og skift vandet, så snart det bliver snavset. Tør hele fladen med en hårdt opvredet klud.

Brun sæbe (krystalsæbe)

Brun sæbe kan give alvorlig ætsning af hud og øjne og kan være faremærket, Brun sæbe affedter og blødgør huden og kan resultere i udvikling af eksem - brug handsker. Fedtsyresæberne er tensider, men de er lettere nedbrydelige og mindre giftige end de syntetiske tensider.
Anvendes til rengøring af klinker og stengulve: følg doseringen på pakken. Midlet efterlader en film af kalksæbe, som beskytter materialet mod snavs. Brun sæbe er et stærkt alkalisk (basisk) middel, som kan angribe mange overflader. Linoleum revner og udtørrer.
Kork, lakerede og malede overflader, gummi og vinyl tåler ikke brun sæbe. Sæbespåner er et godt - og mildere alternativ. Sæbespåner kan dog ikke bruges til grundig rengøring af ovn, hvor fedtstænk fra stegning skal fjernes der må man ty til brun sæbe, som er så stærkt basisk, dvs. stærkt fedtopløsende.

Desinfiktionsmiddel

Desinfektionsmidler hindrer bakterievækst. Midlerne kan være hudirriterende og fremkalde allergi. Er giftige over for mikroorganismer og kan være meget giftige i vandmiljøet, især de klorholdige desinfektionsmidler. Anvendes til alle overflader der tåler vand. Til fjernelse af dårlig lugt i fx køleskab.
Efterskyl med rent vand. Kan fjerne dårlig lugt i vaskemaskine og tøj. Nogle desinfektionsmidler kan skade metal, plast, gummi og linoleum. Desinfektionsmidler er unødvendige i en husholdning med en almindelig god rengøring. Hvis man synes, der skal gøres noget ekstra ved fx spækbrættet, kan man med mellemrum skolde det efter rengøring.
Bruges altid fortyndet. Der skal altid foretages en grundig efterskylning med rent vand, når der afkalkes. Må ikke bruges på terrazzo og marmor. Miljøvenlige alternativer er eddike eller eddikesyre.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4700 Næstved

Næstved Erhvervs & Boligservice ApS
Toftegårdsvej 14, Fodby
4700 Næstved
CVR: 36729430
Hjemmeside
Ravns Rengøring ApS
Holsted Park 15 A
4700 Næstved
CVR: 76315515
Hjemmeside
Ren Igen ApS
Vordingborgvej 63
4700 Næstved
CVR: 30518586
Hjemmeside