Tilbud rengøring Munkebo

  • Få gratis 3 hurtige tilbud på rengøring Munkebo
  • Billig rengøring - Betal mindre for en håndværker
  • Udfyld formularen på under 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Munkebo ➔ Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer

15. september 2018. Træpersienner: Luk persiennerne og støvsug dem med børstemundstykket. De kan ikke tåle våd rengøring.
Plastlaminat: Afvask plastlaminatet med vand og flydende rengøringsmiddel. Brug en hvid skuresvamp til rande og farvede pletter. Kalkbelægninger fjernes med en blanding af 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre. Laminat bliver ridset af skurepulver.
Plexiglas: Plexiglas er meget sart og bliver let ridset, og det tåler hverken skurepulver, skuresvampe, husholdningssprit eller mikrofiberklude. Fjern evt. kalk med 1 del 32%-eddikesyre opløst i 4 dele vand. Kom blandingen på en blød klud, og undgå at gnide for hårdt på glasset. Skyl efter med rent vand.
Lamelgardiner: Følg brugsanvisningen, mange af disse gardiner tåler ikke vask, men kun rensning.
Fjernelse af pudsecreme: Rester af pudsecreme fjernes med benzin eller terpentin. Brug en vatpind for at komme ind i alle kroge og snirkler.

Ubehandlet fyrretræ

Pletter, som ikke forsvinder ved slibning, kan bleges væk med oxalsyre:
Opløs 20 g oxalsyre i 1 Iiter vand.
Hæld opløsningen på pletten og lad det virke til pletten er væk - gentag behandlingen hvis det er en særlig genstridig plet.
Vask med rent vand.
Vær opmærksom på, at oxalsyre bleger træet, så det kan blive nødvendigt at behandle hele fladen med oxalsyreopløsningen, efter at pletten er forsvundet, for at få et pænt resultat. Brug handsker når der arbejdes med oxalsyre.

Lakerede gulve

Et lakeret trægulv er et godt gulv, Det er dejligt at gå på og nemt at vedligeholde, da lakken giver gulvet en glat lukket overflade, som er afvisende over for snavs. Et lakeret gulv kan vaskes i et universal-rengøringsmiddel, men spar på vandet. Det bedste er at tørre det over med en hårdt opvredet gulvklud eller moppe.
Bruger man for meget vand, kan gulvet komme til at knirke, när man går på det - parketgulve vil revne i samlingerne, så der bliver en ny støvsamler, og lakken kan tage skade. Er lakken blevet slidt, eller har man spildt noget på gulvet, der ikke kan vaskes væk, kan gulvet slibes og lakeres igen.
Man kan godt nøjes med at slibe pletten og kun lakere dette område. Der findes mange forskellige typer lak. Lak på vandbasis er langt at foretrække. Den er mindre giftig og kan uden problemer holde til privat brug. Lak, der indeholder opløsningsmidler, kan ikke anbefales.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5330 Munkebo

Kontorren.dk
Kildegårdsvej 263
5330 Munkebo
CVR: 28177593
Hjemmeside
Perfectshine.dk
Solbakken 8
5330 Munkebo
CVR: 21422002
Hjemmeside
Tip Top Rengøring
Mølkæret 106
5330 Munkebo
CVR: 27574238
Hjemmeside