Tilbud rengøring Munkebo

  • Få gratis 3 eftertragtede tilbud på rengøring Munkebo
  • Billig rengøring - Vi har åbent døgnet rundt
  • Udfyld formularen online på bare syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Munkebo ➔ Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer

13. august 2018. Få op til 3 tilbud på billig og flot rengøring i Munkebo. Udfyld web skemaet online på under 5 minutter og få 3 seriøse tilbud fra professionelle rengøringsselskaber fra Munkebo på 2-3 hverdage. Alle rengøringsopgaver løses - både privatrengøring og erhvervsrengøring - store som små opgaver.
På Billig-rengoering.dk er det vores vigtigste opgave, at skabe gennemsigtighed på markedet for rengøring og stille dig som forbruger bedst muligt, når der opstår behov for rengøringhjælp. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi indhenter 2-3 sammenlignlige tilbud fra rengøringsfirmaer, som matcher dine behov.
På den måde får du 3 tilbud i hånden fra rengøring Munkebo firmaer, som kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug nogle minutter på at udfylde formularen - så påtager vi os at finde 3 fagligt kompetente og billige rengøringsfirmaer fra Munkebo og/eller resten af Nordfyn til dig i løbet af ganske få dage.

Ubehandlet fyrretræ

Pletter, som ikke forsvinder ved slibning, kan bleges væk med oxalsyre:
Opløs 20 g oxalsyre i 1 Iiter vand.
Hæld opløsningen på pletten og lad det virke til pletten er væk - gentag behandlingen hvis det er en særlig genstridig plet.
Vask med rent vand.
Vær opmærksom på, at oxalsyre bleger træet, så det kan blive nødvendigt at behandle hele fladen med oxalsyreopløsningen, efter at pletten er forsvundet, for at få et pænt resultat. Brug handsker når der arbejdes med oxalsyre.

Lakerede gulve

Et lakeret trægulv er et godt gulv, Det er dejligt at gå på og nemt at vedligeholde, da lakken giver gulvet en glat lukket overflade, som er afvisende over for snavs. Et lakeret gulv kan vaskes i et universal-rengøringsmiddel, men spar på vandet. Det bedste er at tørre det over med en hårdt opvredet gulvklud eller moppe.
Bruger man for meget vand, kan gulvet komme til at knirke, när man går på det - parketgulve vil revne i samlingerne, så der bliver en ny støvsamler, og lakken kan tage skade. Er lakken blevet slidt, eller har man spildt noget på gulvet, der ikke kan vaskes væk, kan gulvet slibes og lakeres igen.
Man kan godt nøjes med at slibe pletten og kun lakere dette område. Der findes mange forskellige typer lak. Lak på vandbasis er langt at foretrække. Den er mindre giftig og kan uden problemer holde til privat brug. Lak, der indeholder opløsningsmidler, kan ikke anbefales.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5330 Munkebo

Tip Top Rengøring
Mølkæret 106
5330 Munkebo
CVR: 27574238
Hjemmeside
EJ Rengøring og Ejendomservice
Mølkæret 206
5330 Munkebo
CVR: 37653055
Hjemmeside
Kontorren.dk
Kildegårdsvej 263
5330 Munkebo
CVR: 28177593
Hjemmeside