Tilbud rengøring Mors

  • Få gratis 3 hurtige tilbud på rengøring Mors
  • Billig rengøring - Spar nemt tid og penge
  • Udfyld skemaet på ca 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Mors. Indtast din opgave og få 3 gratis tilbud

22. september 2018. Mopning er en rengøringsmetode, hvor et mopgarn eller en mopdug sættes på en mopfremfører og føres systematisk hen over gulvet ved aftørring og/eller vask.
- Tør mopning: Et mopgarn eller en engangsdug påsættes en mopfremfører og føres systematisk hen over gulvoverfladen. Er velegnet til at samle let snavs og støv.
- Fugtig mopning: Et mopgarn sættes på en mopfremfører og dyppes i vand tilsat passende rengøringsmiddel, vrides og trækkes systematisk hen over gulv- eller bordflade. Samler og binder let støv samt mindre partikler.
- Våd mopning: Et mopgarn sættes på en mopfremfører og dyppes i vand tilsat passende rengøringsmiddel. Den våde mop trækkes systematisk hen over gulvfladen. Eventuelle pletter bearbejdes ved at gnide hårdt med moppen. Herefter skylles mopgarnet op i rengøringsvandet, moppen vrides hårdt, og rengøringsvandet tørres op.

Tæpper

Brug en god tæppebanker eller en rundstok omviklet med et fugtigt håndklæde. Tæpper skal bankes på begge sider, først på vrangen og herefter på retten. Når støvet har lagt sig, støvsuges eller børstes tæppet med en stiv børste langs tæppets vævning.
Gulvtæpper, der skal bankes, rulles op fra begge sider mod midten - så er det lettere at lægge dem ind over bankestangen. Om vinteren kan ny frostsne rense tæppet ganske effektivt: Læg tæppet på sneen med bagsiden opad og gå en tur på det. En forbavsende mængde snavs vil ligge tilbage i sneen, og tæppet virker friskt igen.

Rengøring af lakerede gulve

Rengøring af lakerede gulve
  • Rengør trægulve med tørre eller fugtige rengøringsmetoder
  • Ved gulvvask anvendes så lidt vand som muligt, f.eks. med en opvredet klud
  • Brug rengøringsmidler, der ikke danner film
  • Damp må ikke anvendes, da det giver for stor fugtpåvirkning
  • Nedslidt/gennemslidt lakfilm bør ikke vådrengøres men i stedet afslibes og genlakeres
  • Før genlakering skal gulve, der er vedligeholdt med et vaskeplejemiddel, rengøres meget omhyggeligt

Ophobet plejefilm fjernes med et ikke-fllmdannende rengøringsmiddel, der dog også kan fjerne (udvaske) noget af gulvolien. Det er derfor vigtigt, at anvende vaskeplejemidlerne i den rette dosering. Polering (spraypolering med vaskeplejemiddel) giver som regel et godt resultat, men metoden er forholdsvis tidskrævende.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7900 Mors

ESH Service
Brogårdsvej 8
7900 Nykøbing M
CVR: 32985378
Hjemmeside
Ole´s Rengøring og Vinduespolering
Fuglsøparken 40
7900 Nykøbing M
CVR: 35064311
Hjemmeside
LMS Ejendomsservice
Østergade 17
7900 Nykøbing M
CVR: 19779998
Hjemmeside