Tilbud rengøring i Mors

  • Få gratis 3 eftertragtede tilbud på rengøring Mors
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes af lokale firmaer
  • Udfyld webskemaet på bare fire minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Mors. Indtast din opgave og få 3 gratis tilbud

16. marts 2018. Vi har hjulpet rigtig mange familier på Mors, men modtager naturligvis kunder fra hele Nordjylland. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har alle adskillige års erfaring med alle former for rengøring. Rengøringsselskaberne på Mors hjælper gerne med at planlægge rengøringen inden den påbegyndes.
Du får et overblik over dine muligheder og rengøring firmaerne kommer med deres tilbud på den bedste løsning. Et rengøringjob kan være på få timer eller flere dage - det afhænger naturligvis af den type af rengøring, der skal laves. Få 3 gratis tilbud på din rengøringsopgave på Mors - så er du godt klædt på.
En kvalitetssikret rengøringsmand på Mors bruger sin brede erfaring til at sørge for, at dit rengøringjob udføres både professionelt og billigt. Drømmer du selv om at gøre rent professionelt? Så er det nemt at finde job i mange private virksomheder hvis du ikke lige har mod på at starte op som selvstændig.

Tæpper

Brug en god tæppebanker eller en rundstok omviklet med et fugtigt håndklæde. Tæpper skal bankes på begge sider, først på vrangen og herefter på retten. Når støvet har lagt sig, støvsuges eller børstes tæppet med en stiv børste langs tæppets vævning.
Gulvtæpper, der skal bankes, rulles op fra begge sider mod midten - så er det lettere at lægge dem ind over bankestangen. Om vinteren kan ny frostsne rense tæppet ganske effektivt: Læg tæppet på sneen med bagsiden opad og gå en tur på det. En forbavsende mængde snavs vil ligge tilbage i sneen, og tæppet virker friskt igen.

Gulvvask med skrubbe og gulvklud

Gulvkluden vrides - det er vigtigt, at gulvkluden ikke er alt for våd.
Start gulvvasken ved døren og arbejd først fremad i den ene side af rummet, til endevæggen nås.
Arbejd dig herefter baglæns ud af rummet i den anden side, idet du vasker med 8-talsbevægelser mod dig selv. Herved bliver alt løst støv og snavs samlet og bragt med ud af rummet.
Tør efter med en tør ren klud (8tals-bevægelse fra side til side).
Vinduer afvaskes med en klud opvredet i vand tilsat et universalmiddel eller håndopvaskemiddel. Der arbejdes med kluden i parallelle, lodrette baner.
Før derefter kluden langs kanterne fra hjørne til hjørne. Vandet fjernes fra vinduet med 8-tals-bevægelser oppefra og nedefter.
Vinduet pudses til sidst med et tørt skind.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7900 Mors
ESH Service
Brogårdsvej 8
7900 Nykøbing M
CVR: 32985378
Hjemmeside
LMS Ejendomsservice
Østergade 17
7900 Nykøbing M
CVR: 19779998
Hjemmeside
Lysdal Hjemmeservice
Feggesundvej 47
7900 Nykøbing M
CVR: 37969893
Hjemmeside