Tilbud rengøring Mors

  • Få 3 gratis lokale tilbud på rengøring Mors
  • Billig rengøring - Find en godkendt fagmand her
  • Udfyld skemaet på kun fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Mors. Indtast din opgave og få 3 gratis tilbud

20. juni 2018. Vi har hjulpet rigtig mange familier på Mors, men modtager naturligvis kunder fra hele Nordjylland. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har alle adskillige års erfaring med alle former for rengøring. Rengøringsselskaberne på Mors hjælper gerne med at planlægge rengøringen inden den påbegyndes.
Du får et overblik over dine muligheder og rengøring firmaerne kommer med deres tilbud på den bedste løsning. Et rengøringjob kan være på få timer eller flere dage - det afhænger naturligvis af den type af rengøring, der skal laves. Få 3 gratis tilbud på din rengøringsopgave på Mors - så er du godt klædt på.
En kvalitetssikret rengøringsmand på Mors bruger sin brede erfaring til at sørge for, at dit rengøringjob udføres både professionelt og billigt. Drømmer du selv om at gøre rent professionelt? Så er det nemt at finde job i mange private virksomheder hvis du ikke lige har mod på at starte op som selvstændig.

Tæpper

Brug en god tæppebanker eller en rundstok omviklet med et fugtigt håndklæde. Tæpper skal bankes på begge sider, først på vrangen og herefter på retten. Når støvet har lagt sig, støvsuges eller børstes tæppet med en stiv børste langs tæppets vævning.
Gulvtæpper, der skal bankes, rulles op fra begge sider mod midten - så er det lettere at lægge dem ind over bankestangen. Om vinteren kan ny frostsne rense tæppet ganske effektivt: Læg tæppet på sneen med bagsiden opad og gå en tur på det. En forbavsende mængde snavs vil ligge tilbage i sneen, og tæppet virker friskt igen.

Rengøring af lakerede gulve

Rengøring af lakerede gulve
  • Rengør trægulve med tørre eller fugtige rengøringsmetoder
  • Ved gulvvask anvendes så lidt vand som muligt, f.eks. med en opvredet klud
  • Brug rengøringsmidler, der ikke danner film
  • Damp må ikke anvendes, da det giver for stor fugtpåvirkning
  • Nedslidt/gennemslidt lakfilm bør ikke vådrengøres men i stedet afslibes og genlakeres
  • Før genlakering skal gulve, der er vedligeholdt med et vaskeplejemiddel, rengøres meget omhyggeligt

Ophobet plejefilm fjernes med et ikke-fllmdannende rengøringsmiddel, der dog også kan fjerne (udvaske) noget af gulvolien. Det er derfor vigtigt, at anvende vaskeplejemidlerne i den rette dosering. Polering (spraypolering med vaskeplejemiddel) giver som regel et godt resultat, men metoden er forholdsvis tidskrævende.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7900 Mors

LMS Ejendomsservice
Østergade 17
7900 Nykøbing M
CVR: 19779998
Hjemmeside
ESH Service
Brogårdsvej 8
7900 Nykøbing M
CVR: 32985378
Hjemmeside
Ole´s Rengøring og Vinduespolering
Fuglsøparken 40
7900 Nykøbing M
CVR: 35064311
Hjemmeside