Tilbud rengøring Middelfart

  • Få 3 gratis reelle tilbud på rengøring Middelfart
  • Billig rengøring - Modtag 3 tilbud fra solide firmaer
  • Udfyld formularen online på ca 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Spar 25% på rengøring Middelfart med 3 favorable tilbud

24. august 2018. Middelfart er en af Danmarks mindste købstæder og vores landsdækkende netværk af kompetente rengøringsfirmaer dækker naturligvis også Middelfart. Uanset hvor du bor, finder vi den helt rigtige rengøringshjælp til netop din rengøring opgave. Vi tilbyder at indhente 3 gratis tilbud på din rengøringsopgave.
Med årelang erfaring indenfor faget, er vores tilknyttede rengøringsfolk de helt rigtige at benytte ved enhver rengøring Middelfart. Deres samlede ekspertise gør, at de er i stand til at løse selv meget store opgaver hurtigt og effektivt - uden at det koster en formue. Indtast din opgave på under 8 minutter i webskemaet.
Når du har indsendt din rengøringsservice opgave, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber - ofte allerede på 24-36 timer. Rengøringsselskaberne arbejder overalt i Middelfart - og på resten af Fyn, hvis det var noget? Billig rengøring - Få 3 tilbud!

Lakerede møbler

Lakerede møbler er ofte finerede; dvs. en ganske tynd træplade af den ønskede træsort er limet på en møbelplade. Denne type møbler er nemme at holde rene pga. den glatte overflade, som gør, at snavs mm. ikke så nemt hænger fast. Aftørres med universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning.
Tør efter med en tør universalklud. For meget vand kan skade lakken, få fineren til at revne og opløse limen, så fineren bobler op. Lakeret træ kan tage skade af skueremidler og organiske opløsningsmidler. Hvis lakken bliver for slidt, kan man slibe møblet med sandpapir og lakere det igen.
Det er et stort arbejde, da møblet ofte skal skilles helt ad for at få et godt resultat. Hvis det er finerede møbler, skal man passe på ikke at slibe igennem fineren, spørg en fagmand.

Bambus

Bambus anvendes til møbler, fx flettede stole eller som understel til borde m.m. Bambusmøbler er ofte lakerede, og de rengøres og vedligeholdes ligesom andre lakerede møbler. Ubehandlet bambus overtørres med en fugtig klud. Hvis der er fedtpletter, kan disse fjernes med en opløsning af sæbespåner og vand. Se dosering på emballagen.
Tips: Gulvet bliver let meget ridset og slidt, hvor der er meget trafik - fx omkring et spisebord, hvor stole trækkes ud og stilles på plads. Det kan undgås, hvis man sætter filtsko under stolebenene.
Opløsningsmidler er skadelige at arbejde med, og rester, der finder vej til naturen, er stærkt forurenende. Spørg hos farvehandleren eller hvor træet er købt om den rigtige type lak, samt om detaljer vedr. grundbehandlingen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5500 Middelfart

Brink's Chem-Dry
Hovkrogvej 14
5500 Middelfart
CVR: 27390633
Hjemmeside
Larsen's Hjemmeservice
Siøvænget 28
5500 Middelfart
CVR: 26442753
Hjemmeside
Rent Administration ApS
Stensgårdvej 4
5500 Middelfart
CVR: 35873120
Hjemmeside