Tilbud rengøring Maribo

  • Få 3 gratis stærke tilbud på rengøring Maribo
  • Billig rengøring - Du kan spare mange penge nu
  • Udfyld webskemaet på kun syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Maribo. Du sparer 15-25%

20. juni 2018. Bedste pris på rengøring i Danmarks hyggeligste købstad: Maribo. Udbyd din opgave på rengøring helt gratis; så får du 3 aktuelle og billige tilbud fra lokale rengøringsselskaber fra Maribo. Vores samarbejdspartnere udfører alle typer af service opgaver indenfor professionel rengøring.
Billig-rengoering er en online tilbudsportal, der har specialiseret sig i at formidle rengøringsopgaver for såvel private som erhverv. Sammen med vores netværk af hundredevis af rengøringsfirmaer landet over, har vi gennem årene hjulpet mange danskere med at finde det helt rette rengøringsfirma til deres rengøringjobs.
På baggrund af det udfyldte kontaktskema indhenter vi tilbud fra lokale rengøring Maribo firmaer, som matcher dine behov og kriterier bedst muligt. Vores store net af tilknyttede samarbejdspartnere i maribo området muliggør, at vi nent kan finde 3 erfarne og billige rengøringsfirmaer til lige præcis din unikke opgave.

Soda

Vær opmærksom på, at soda er stærkt og er mærket lokalirriterende. Undgå at indånde støvet når der doseres, det irriterer øjnene. Anvendes til blødgøring af vand. Hvis man tilsætter ½ dl soda til 10 liter lunkent vand, er vandet blødgjort pa 10 min. I koldt vand vil det tage 24 timer.
Soda kan også bruges til at fjerne misfarvninger i termokanden: 1 spsk. soda fyldes i termokanden, varmt vand fyldes i, lad det stå ½ time, skyl godt - nu er termokanden som ny indvendig. Hvis gryden er brændt på: 1 dl soda hældes i gryden, hæld 1 liter vand i og kog op.
Lad gryden stå til næste dag, nu er det let at fjerne det fastbrændte. Må ikke bruges til aluminiumsgryder, de bliver ødelagt. Advarsel: Soda er ikke det samme som kaustisk soda. Soda er natriumcarbonat, som øger et middels alkalitet. Kaustisk soda er NaOH (natriumhydroxid) - ogsa kaldet ætsnatron.

Specialmiddel til glaskeramiske kogeplader

Slibemidlerne i skuremidlet anses ikke for miljøskadelige, men de tensider, der er i midlet, kan være giftige i vandmiljøet. De specielle skuremidler til glaskeramiske kogeplader virker også kalkfjernende og indeholder silikone, som beskytter pladen mod at overkog og fedt sætter sig alt for godt fast.
Skuremidlet skal ikke skylles af de glaskeramiske plader. Pladen skal bare pudses op med en ren tør klud. Der findes ingen erstatning for skuremidlet til glaskeramiske plader - man må ikke anvende skuresvamp på disse plader.
Brugen af skuremidlet kan begrænses til 1 gang ugentligt, øvrige dage kan pladen holdes ren med lidt håndopvaskemiddel på opvaskebørsten - eller en universalklud vredet op i opvaskevandet. Efter 6 timer vaskes ovn og plader med rent vand. OBS: Salmiakspiritus lugter stærkt og kan være ubehagelig at arbejde med.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4930 Maribo

Egeberg Polering - Rengøring
Østre Landevej 113
4930 Maribo
CVR: 17130536
Hjemmeside
HH Erhvervsrengøring
Kirkevejen 68
4930 Maribo
CVR: 27480780
Hjemmeside
Lo-Fa-Rèn
Nakskov Landevej 44
4930 Maribo
CVR: 10056705
Hjemmeside