Tilbud rengøring Måløv

  • Få gratis 3 personlige tilbud på rengøring Måløv
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes over alt i Danmark
  • Udfyld formularen på kun syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på billig rengøring Måløv på 2-3 dage

7. august 2018. Vi tilbyder 100% gratis at finde 3 tilbud uanset hvor i Måløv, der skal gøres rent. Beskriv din rengøring Måløv opgave i onlineformularen og overlad det til os, at lokalisere de bedst egnede rengøringsfirmaer til opgaven. Du vil normalt modtage 3 aktuelle tilbud i løbet af ganske få dage.
Uanset typen af din opgave, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til en godkendt rengøringsfirma i Måløv. Det er vigtigt, når du beskriver din rengøringopgave, at du har beskrevet den så godt som muligt, idet dette hjælper dig med at modtage de bedste og mest præcise rengøring tilbud.
Alle typer rengøring kan udføres, store som små. Uanset om det drejer sig om en privat, en firma, en pensionist, en bistands eller en tjenestemandsrengøring. Vi har de rette kontakter til kompetente rengøringfolk i Måløv, som kan hjælpe dig godt fra start med din opgave. Udfyld skemaet på 6-7 minutter nu, så er du i gang!

Afkalkning på badeværelset

Bruger man eddikesyre (blandes i forholdet l del eddikesyre til 4 dele vand) til afkalkningen, skal man sørge for god udluftning. Vask fliserne/kabinen af i vand med universalmiddel i brugsopløsning. Fliserne skylles med håndbruseren i koldt vand. Sørg for at fugerne bliver godt våde.
De kan nemlig ikke tåle afkalkningsmidler, men hvis de er godt våde, inden man starter, suger de ikke afkalkningsmidlet. Det samme gælder fliser på gulvet. Påfør afkalkningsmidlet i brugsopløsning med svamp eller afsæbningsbørste - start fra neden og arbejd opad. Sæb også armaturet ind i afkalkningsmidlet.
Er brusehovedet kalket til, kan det skrues af og lægges i blød i det afkalkningsmiddel, der bliver tilbage. Vær opmærksom på, at nogle brusehoveder er selvafkalkende dvs. at der på bruseren sidder gummidyser, hvor kalken nemt kan nulres af med fingrene. Lad midlet virke ca. 5 minutter.

Vask af badeforhæng

Sørg for at trække forhænget helt ud efter badet, så det tørrer hurtigt. En gang imellem sættes bruseforhænget i blød i varmt vand tilsat skyllemiddel. Efter iblødsætning skylles forhænget i en let saltvandsopløsning og hænges herefter vådt op. Salt vandet medvirker til, at der ikke opstår jordslåede pletter på forhænget Hvis badeforhænget alligevel er blevet jordslået, duppes der med natron (basisk hævemiddel til bagning) direkte på pletterne. Skyl og tør efter.
Badeforhæng af stof eller syntetisk materiale: Vask forhænget i vaskemaskine etter behov - følg vaskeanvisningen på mærkaten. Er der kommet kalk på forhænget, lægges det i blød i husholdningseddike og vand ca.½ time før det vaskes. Er forhænget blevet jordslået, kan man hos materialisten købe et specielt middel, som fjerner pletterne uden at blege.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2760 Måløv

Freja Rengøring ApS
Bavnevolden 21
2760 Måløv
CVR: 35256490
Hjemmeside
BPS Ejendomsservice
Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Hjemmeside
Byens Rengøringsservice ApS
Vaseholmen 45
2760 Måløv
CVR: 30245555
Hjemmeside