Tilbud rengøring Lystrup

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på rengøring Lystrup
  • Billig rengøring - Sammenlign firmaernes tilbud
  • Udfyld web skemaet på bare 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på professionel og billig rengøring Lystrup

29. august 2018. I Lystrup står rengøringsfirmaerne klar til at sende dig hele 3 tilbud på udførelse af rengøring, som du måske mere eller mindre selv har opgivet. Det gør de inden for rigtig kort tid, blot 22 timer. Alt der kræves af dig er, at du udfylde kontaktformularen, her på siden. Denne tjeneste er 100 pct. gratis.
Det samme er formidlingen til de tilknyttede rengøring firmaer. Det tager vi hverken en procentdel eller gebyr af. Tilbuddene kommer til dig inden for få arbejdsdage. Der et ingen skjulte gebyrer - det er nemlig helt gratis at indsende din rengøring Lystrup opgave. Alle typer af rengøring udføres nemt og hurtigt.
Din opgave sendes til de relevante rengøringsselskaber i Lystrup, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt 3 rengøring firmaer ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et velegnet tilbud. Du får kun tilbud fra i forvejen godkendte rengøringsfolk. Spar let op til 31 procent!

Fluer i hjemmet

Fluer er ikke farlige - bare en smule irriterende. I hjemmet møder vi stue- og spyfluer. Fluerne opsøger madvarer, affald og møddinger. Vil du undgå besøg af fluerne, så sæt et net eller et forhæng foran døre og vinduer. Har man kager m.m. stående på bordet, skal de tildækkes.
Madrester sættes i køleskab. Er der kommet spy på nogle madvarer, skal man ikke gå i panik. Det er ikke farligt at spise en enkelt larve eller nogle æg!! At anvende sprøjtemidler til at bekæmpe fluer kan blive en dyr løsning.
Giften virker kun på fluer, som allerede er i hjemmet, hvilket betyder, at man skal blive ved med at sprøjte for hver gang, der støder nye fluer til. De to mest almindelige kakerlakker er den gulbrune tyske kakerlak og den sorte orientalske kakerlak. Dyrene er altædende og viser sig primært, når det er mørkt.

Kakerlakker og myrer

De to mest almindelige kakerlakker er den gulbrune tyske kakerlak og den sorte orientalske kakerlak. Dyrene er altædende og viser sig primært, når det er mørkt. Kakerlakker er ikke farlige, men kan i nogle tilfælde sprede smitte - fx når de gnaver i fødevarer og efterlader deres ekskrementer heri.
Om dagen gemmer kakerlakker sig i deres smuthuller, som er revner og sprækker i gulve og vægge. Det mest effektive middel til at holde kakerlakkerne vaek er at sprøjte med insektgift omkring deres gemmesteder.
Den mest almindelige myre er den sorte havemyre. Myrer er ikke farlige - blot en smule irriterende. Har myrerne anlagt deres rute et uhensigtmæssigt og uønsket sted, fx gennem køkkenet, kan man hurtigt komme af med dem, hvis man kan finde og tilintetgøre boet. Lykkes det ikke at finde frem til myreboet, kan man købe lokkedåser til at bekæmpe myrerne med.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8520 Lystrup

Ellebækkens Rengøring
Elleparken 27
8520 Lystrup
CVR: 14875093
Hjemmeside
Jydan Rengøringsservice
Lægårdsvej 5 B
8520 Lystrup
CVR: 21009539
Hjemmeside
Århus Tømrer og Multiservice
Bygaden 6
8520 Lystrup
CVR: 33291388
Hjemmeside