Tilbud rengøring Lolland

  • Få 3 gratis sikre tilbud på rengøring Lolland
  • Billig rengøring - Spar både tid og penge
  • Udfyld formularen på ca 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Find en god og billig rengøring Lolland - Få 3 tilbud - gratis!

9. august 2018. Tilbud på god rengøring! Vi finder 3 professionelle rengøringsfirmaer på Lolland, der gerne giver tilbud på rengøring. Du betaler slet ikke noget, for at bruge vores gratis service! Send din opgave ind til os og lad os indhente 3 aktuelle rengøringstilbud fra professionelle firmaer på Lolland.
Du har brug for seriøs rengøringshjælp på Lolland og hjælpen er lige om hjørnet - du skal bare indtaste din rengøringsopgave i webskemaet og det tager 7-9 minutter. Du kan helt gratis oprette en rengøring opgave til et professionelt rengøring Lolland firma her på Billig-rengoering.dk, uanset størrelsen af opgaven.
Fortæl blot, hvad din opgave går ud på. Så sender vi opgaven videre til vores store net af rengøringsfirmaer på Lolland, så du kan komme i kontakt med det helt rigtige billige rengøringsfirma med det rette fleksible og billige tilbud. I løbet af 3 dage modtager du 3 rengøring tilbud fra godkendte rengøringsfirmaer.

Sprayflasker med rengøringsmidler i brugsopløsning

Man kan købe færdigblandede midler på sprayflaske til køkkenrengøring, badeværelsesrengøring, stuerengøring etc. Midlerne er som regel stærkt parfumerede og med en flot farve - kan give allergiske reaktioner.
Midlerne er ikke giftigere end universalrengøringsmidler - men da man har tendens til at bruge mere, fordi det er så let at spraye på, bliver det hurtigt en øget miljøbelastning at bruge denne metode. Anvendes til rengøring af overflader, der tåler våd rengøring. Spray midlet på og tør efter med en klud.
Midlerne er miljømæssigt set en dårlig erstatning for en metode, som er nærmest uskadelig for miljøet: En klud vredet op i rent vand kan som regel klare opgaven, Drejer det sig om brusenichen, kan brug af klud eller skraber om ikke erstatte, så dog minimere brugen af rengørings- og afkalkningsmidler.

Toiletrens

Midlet kan give ætsning af hud og øjne og er ofte faremærket. Brug handsker. Indeholder tensider, som kan være giftige i vandmiljøet. Undgå midler med kationiske tensider - de er meget giftige og nedbrydes langsomt i miljøet. Vælg altid et middel, der er miljømærket med det nordiske mærke Svanen.
Anvendes til kalkfjerning i toiletter. Fortykningsmiddel får midlet til at løbe langsomt ned ad toiletkummen dvs. det får længere virketid. Farvestof er tilsat for at lette fordelingen af midlet i kummen. Start samme sted hver gang og kør en gang rundt i kummen, så er farvestoffet unødvendigt.
Toiletrensemidler skal kun bruges en gang om ugen. Til daglig er det nok at skylle kummen og bearbejde med toiletbørsten, eller bruge lidt universalmiddel. Der kan købes et kombineret afkalknings-/toiletrensemiddel. Marmor og terrazzo tåler ikke toiletrens, så skyl straks efter hvis der spildes uden for kummen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4970 Lolland

Hawers Vinduespolering & Rengøring
Kaj Munks Vej 3
4970 Rødby
CVR: 27549357
Hjemmeside
Hnkl Service
Maribo Landevej 21
4970 Rødby
CVR: 37445673
Hjemmeside
M + M Hjemmeservice og Rengøring I/S
Årbyesvej 3
4970 Rødby
CVR: 21218235
Hjemmeside