Tilbud rengøring Lemvig

  • Få gratis 3 uforpligtende tilbud på rengøring Lemvig
  • Billig rengøring - Du får tilbud fra erfarne firmaer
  • Udfyld formularen på under tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Lemvig. Få 3 super tilbud på billig lokal rengøring

20. juni 2018. Rengøringsselskaber, der er tilknyttet Billig-rengoering.dk, giver gerne et godt tilbud på dit rengøringsjob i Lemvig. Vi sørger for at din rengøring bliver sat i udbud så du kan modtage 2-3 fordelagtige tilbud. På den måde sikrer vi, at du bliver en glad og tilfreds kunde, der får løst din rengøring opgave i Lemvig.
Når du har udfyldt vores enkle kontaktformular, som du finder bag den grønne knap her på siden, sendes din rengøringsopgave ud til flere forskellige relevante rengøringsfirmaer i Lemvig. Efterhånden som de får kigget din rengøringsopgave igennem og regnet på et tilbud, vender de direkte tilbage til dig.
Du kan stille og roligt - over en kop kaffe - sammenligne de forskellige rengøringstilbud og let finde frem til og vælge det bedste og/eller billigste tilbud. På denne måde bliver det ikke nemmere at finde en billig og erfaren rengøringmand m/k i Lemvig. Opret din opgave nu og få den bedste og billigste rengøring!

Større vandrette og lodrette flader

Ved vask af større vandrette og lodrette overflader fjernes løst støv og fastsiddende snavs. Rengøringsmetoden bruges især på overflader, som ikke indgår i den daglige og ugentlige rengøring, fx højtsiddende hylder, overskabe, døre, vægge etc.
En afvaskning består af to arbejdsgange: Overfladen gøres våd med vand tilsat et rengøringsmiddel og bearbejdes evt. med en lys svamp eller en klud. Når alt fastsiddende snavs er løsnet, fjernes det med en systematisk overtørring med en klud opvredet i rent vand.
Under arbejdet med aftørring af borde støtter den ene hånd på bordet, mens der aftørres med den anden hånd. Hermed sikres en god arbejdsstilling, hvor der ikke er risiko for vrid i ryggen. Brug de tre næsers princip: Lad altid din egen næse og dine to skonæser pege i samme retning under arbejdet.

Døre og loft

I dagligdagen fjernes synlige pletter og mærker efter fingeraftryk på døren og omkring dørhåndtaget. Efter behov afvaskes dør, dørhåndtag og dørkarm med en klud opvredet i vand tilsat et universalrengøringsmiddel. Vask døren nedefra og opefter for at hindre striber og stænk fra den opløste snavs.
Tør efter med rent vand. Start oppefra og arbejd nedefter med 8-tals-bevægelser fra side til side. Vask altid i samme retning, som der er malet - aldrig rundt.
Fjern først al støv og spindelvæv fra overfladerne. Alt efter loftets overfladebehandling og materiale vælges rengøringsmetoden.
Ikke alle overflader tåler en våd afvask, som fx skal undgås ved kalkede gipslofter. Brug en moppe eller et støvsugerskaft omviklet med et rent mindre håndklæde. Loftet afvaskes i lige baner i samme retning, som lyset falder ind i rummet. Arbejd med et lille overlap i hver bane, det sikrer et ensartet resultat.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7620 Lemvig

Ver Vestjysk Erhvervsrengøring
Dubgårdvej 7
7620 Lemvig
CVR: 29353492
Hjemmeside
Charlottes Rengøring
Rolighedsvej 14
7620 Lemvig
CVR: 37949221
Hjemmeside
Hansen Clean
Fjordlystvej 6
7620 Lemvig
CVR: 20130288
Hjemmeside