Tilbud rengøring Lejre

  • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på rengøring Lejre
  • Billig rengøring - Spar mindst 20% i dag
  • Udfyld formularen online på kun fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Lejre. Firmaer giver 3 favorable tilbud på 2-3 dage

20. juni 2018. Du har brug for professionel hjælp til rengøring Lejre og assistancen er lige her - du skal blot indtaste din rengøring opgave online og det tager mindre end 10 minutter. Du kan kvit og frit indtaste en opgave til et kompetent rengøringsfirma i eller i nærheden af Lejre her på sitet, uanset typen af din rengøringsopgave.
Beskriv dine rengøringønsker på under ti min. Når du har indsendt din opgave til Billig-rengoering.dk, formidler vi opgaven videre i vores netværk. Vi garanterer, at du får kontakt med effektive rengøring Lejre firmaer. Max. 3 firmaer får dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt tilbud.
Hos Billig-rengoering.dk bestræber vi os på at levere rengøringsservice af meget høj kvalitet. De udførte rengøring opgaver i Lejre bliver derfor fulgt op for at sikre, at alle rengøringsselskaberne lever op til deres aftale, således at vi altid får den bedst mulige kundetilfredshed.

Indholdsstoffer i rengøringsmidler

Ud over pH-værdien i brugsopløsning nævner deklarationen på midlet en række indholdsstoffer. Her gennemgås de mest almindelige, ordnet efter hvor ofte de forekommer. Stoffernes funktion og miljøpåvirkning beskrives kort.
Vand: Næsten alle rengøringsmidler er fra fabrikantens side fortyndet - 60-95 % af indholdet er vand. Koncentrerede midler er derfor at foretrække. Det sparer på emballageforbruget, og man forslæber sig ikke på vand, man lige så godt selv kan tilsætte.
Vands funktion er at opløse og fordele rengøringsmidlet på den mest effektive måde, løsne vandopløseligt snavs og transportere snavset væk. Vand er neutralt (dvs. pH = 7). pH-værdien i brugsopløsningen afhænger af, hvilket middel man har valgt.

Rengøringsmidler til middelhårdt vand

De fleste af de rengøringsmidler, der sælges i Danmark, er fremstillet til middelhårdt vand, og man behøver derfor ikke kende hårdheden i vandet i det område man bor, men kan dosere direkte efter vejledningen på flasken. Vand indeholder kalk og magnesium, som mindsker midlets effektivitet - derfor er der fra fabrikantens side tilsat kalkbindere.
Tensider, detergenter eller syndeter - også kaldet de overfladeaktive stoffer - er dem, der gør rent. Tensider fjerner vandets overfladespænding, opløser og fjerner fedt og snavs, og holder snavset opløst i rengøringsvandet. De fleste overfladeaktive stoffer er giftige i miljøet, fordi de kan opløse fedt og protein.
I dag kræver loven, at alle vaskeaktive stoffer skal være 90 % nedbrydelige. Der er flere forskellige slags tensider. Deres navne henviser til, hvilken elektrisk ladning de har: Non-ioniske tensider har ingen elektrisk ladning.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4320 Lejre

Staalbo’s vinduespolering
Lønspjæld 14
4320 Lejre
CVR: 35247483
Hjemmeside
Tc Ejendom's Service
Hulegårdsvej 13
4320 Lejre
CVR: 17844547
Hjemmeside
ABC Total Rengøring
Skovholmvej 5
4320 Lejre
CVR: 25949293
Hjemmeside