Tilbud rengøring Langeland

  • Få 3 gratis gode tilbud på rengøring Langeland
  • Billig rengøring - Vi sparer dig for mange penge
  • Udfyld formularen online på kun to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Modtag 3 fleksible rengøring tilbud på rengøring Langeland

1. september 2018. Skifer: Skifer bruges bl.a. til bordplader, gulve og vindueskarme. Det er en finkornet bjergart, der er blevet dannet af ler eller mudder, mineraler, feldspat og glimmer. Rengøring: Vask med 1 1/2 dl sæbespåner opløst i 5 liter varmt vand. Vask en gang imellem med rent vand, så bordpladen ikke bliver for fedtet.
Skifer ødelægges af syre f.eks. eddikesyre eller kalkfierningsmidler. Eventuelle kalkrande kan muligvis fjernes med en hvid skuresvamp. Behandling: Visse typer skifer kan behandles med skiferolie, men det skal ske, inden bordpladen tages i brug, spørg i forretningen, hvor du handler.

Ikke-hærdende olie

Ikke-hærdende olie består af tungt flygtige opløsningsmidler, mineralske og vegetabilske olier og voks. Olien trænger ned i træets struktur, opløsningsmidlerne fordamper efter længere tid - men de øvrige stoffer hærder ikke. Nedtrængning af snavs og afsmitning af olie til nærliggende gulvoverflader kan ske.
Fordelen ved ikke-hærdende olier er, at ridser er lettere at polere væk. Et oliebehandlet gulv skal ikke vaskes lige så ofte som andre slags gulve, støvsugning er som regel tilstrækkeligt. Når det endelig vaskes, så brug sæbespåner (1 dl sæbespåner til 5 liter vand) eller specialmiddel beregnet til oliegulve.
Hvis man anvender sæbespåner, kan gulvet med tiden få et gråligt skær. Det skyldes den sæbefilm, som sæbespånerne danner. Vask gulvet i universal rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade. Når gulvet ikke længere bliver pænt efter vask, skal det have oliebehandling igen.

Oliebehandlede træbordplader

En bordplade skal mættes grundigt med olie fra starten - men er den ordentligt oliebehandlet, kan den tåle meget. Tør bordpladen over med en fugtig klud og undgå at efterlade for meget vand på overfladen. Generelt tåler overfladen ikke for meget vand eller våde ting igennem længere tid.
Er overfladen blevet meget snavset, kan pladen vaskes af i håndopvaskemiddel. Bordpladen skal med jævne mellemrum grundbehandles igen. Er det gjort ordentligt, kan bordet tåle en del, og småskader repareres nemt ved at slibe ned og oliebehandle igen.
Olieklude kan være selvantændelige, kassér dem derfor altid efter brug. Læg dem i en plastikpose og luk for posen, før den smides i skraldespanden. Voksbehandling giver træet en lukket overflade, som gør det smudsafvisende.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5932 Langeland

Tina´s rengøring
Tre Høje 5
5932 Humble
CVR: 37211486
Hjemmeside
Kosten v/Anne Dorthe Pihl
Brandsbyvej 5
5932 Humble
CVR: 26059569
Hjemmeside
Hushjælpen
Sandby 6
5932 Humble
CVR: 32230334
Hjemmeside