Tilbud rengøring Langeland

  • Få gratis 3 tiltalende tilbud på rengøring Langeland
  • Billig rengøring - Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende
  • Udfyld formularen online på bare 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Modtag 3 fleksible rengøring tilbud på rengøring Langeland

5. august 2018. Udfyld kontaktskemaet på mindre end 4 minutter og fortæl, hvad det er du har behov for at få gjort rent på Langeland. Skriv gerne detaljeret så rengøringsselskaberne får det bedste udgangspunkt til at byde på din rengøringsopgave. Et maksimum på 3 godkendte firmaer på Langeland får lov at byde på opgaven.
Jo bedre din rengøring opgave er forklaret, jo mere præcise rengøringstilbud får du. Bemærk - det er fuldstændig uforpligtende og gratis at indsende en rengøringsopgave. Her på Billig-rengoering.dk er vi nemlig eksperter i at distribuere rengøringsopgaver mellem private og rengøringsfirmaer på Langeland.
Det kan koste mange telefonopringninger, at finde den bedste rengøring og den bedste pris på din rengøringsopgave. Her hos os kan du gratis indhente 3 tilbud - du skal bare beskrive rengøringjobbet. Vi tilbyder herefter, at sætte dig i forbindelse med den bedste og billigste rengøring Langeland.

Ikke-hærdende olie

Ikke-hærdende olie består af tungt flygtige opløsningsmidler, mineralske og vegetabilske olier og voks. Olien trænger ned i træets struktur, opløsningsmidlerne fordamper efter længere tid - men de øvrige stoffer hærder ikke. Nedtrængning af snavs og afsmitning af olie til nærliggende gulvoverflader kan ske.
Fordelen ved ikke-hærdende olier er, at ridser er lettere at polere væk. Et oliebehandlet gulv skal ikke vaskes lige så ofte som andre slags gulve, støvsugning er som regel tilstrækkeligt. Når det endelig vaskes, så brug sæbespåner (1 dl sæbespåner til 5 liter vand) eller specialmiddel beregnet til oliegulve.
Hvis man anvender sæbespåner, kan gulvet med tiden få et gråligt skær. Det skyldes den sæbefilm, som sæbespånerne danner. Vask gulvet i universal rengøringsmiddel for at fjerne den triste overflade. Når gulvet ikke længere bliver pænt efter vask, skal det have oliebehandling igen.

Oliebehandlede træbordplader

En bordplade skal mættes grundigt med olie fra starten - men er den ordentligt oliebehandlet, kan den tåle meget. Tør bordpladen over med en fugtig klud og undgå at efterlade for meget vand på overfladen. Generelt tåler overfladen ikke for meget vand eller våde ting igennem længere tid.
Er overfladen blevet meget snavset, kan pladen vaskes af i håndopvaskemiddel. Bordpladen skal med jævne mellemrum grundbehandles igen. Er det gjort ordentligt, kan bordet tåle en del, og småskader repareres nemt ved at slibe ned og oliebehandle igen.
Olieklude kan være selvantændelige, kassér dem derfor altid efter brug. Læg dem i en plastikpose og luk for posen, før den smides i skraldespanden. Voksbehandling giver træet en lukket overflade, som gør det smudsafvisende.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5932 Langeland

Kosten v/Anne Dorthe Pihl
Brandsbyvej 5
5932 Humble
CVR: 26059569
Hjemmeside
F.H. Multiservice
Renevejen 4
5932 Humble
CVR: 28931123
Hjemmeside
Tina´s rengøring
Tre Høje 5
5932 Humble
CVR: 37211486
Hjemmeside