Tilbud rengøring Korsør

 • Få gratis 3 gode tilbud på rengøring Korsør
 • Billig rengøring - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet
 • Udfyld skemaet online på kun 5 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Korsør - Få en god pris på billig rengøringservice

19. september 2018. Køleskab: Hvis ydersiden er af børstet stål, kan det fremover være lettere at rengøre, hvis du indsmører den rengjorte overflade med et tyndt lag syrefri olie, f.eks. symaskineolie. Efter en halv time tørrer du det overskydende olie af.
Hvis køleskabet har fået en rådden lugt, f.eks. pga. strømafbrydelse, kan du forsøge at komme ondet til livs på følgende vis: Afbryd strømmen, tøm skabet og smør hele indersiden af skabet med ymer eller yoghurt. Luk skabet og lad det stå 3-4 timer, og vask derefter med varmt vand. Det er også muligt, at et desinfektionsmiddel, f.eks. Rodalon®, kan fjerne den dårlige lugt.
Lamper og lysekroner: Mange lamper og nogle lampeskærme kan rengøres med forsigtighed. Før du går i gang er det vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er strøm på lampen, og at du også undersøger, hvilket materiale lampen er lavet af.

Brugen af rengøringsmidler

l mange tilfælde kan en god støvsuger og rent vand klare det meste af rengøringen, og hvis man ikke udsætter det for længe, kan man undgå at skulle tage rigtig skrappe midler i brug - men man kommer ikke uden om, at noget snavs skal fjernes med et rengøringsmiddel. Rimelige krav til et rengøringsmiddel er, at det er:
 • Effektivt.
 • Letopløseligt i vand.
 • Let at dosere.
 • Let at skylle væk.
 • Forsynet med en god deklaration og brugsanvisning.
 • Ikke-sundhedsfarligt, ikke generer huden eller giver allergi/eksem.
 • Miljøvenligt, helst med det nordiske mærke Svanen eller EUmærket Blomsten.
 • Billigt.

Tre-fire forskellige rengøringsmidler

Som regel kan man klare rengøringen med tre-fire forskellige midler, afhængig af de materialer, man har valgt i sit hjem. Har man materialer, der kræver et specielt middel, er det klogt at følge anvisningen fra fabrikanten - ellers mister man sin reklamationsret i tilfælde af problemer.
Supermarkedets hylder bugner af rengøringsmidler, så der er rigeligt at vælge mellem: koncentrerede rengøringsmidler, ikke-koncentrerede midler og midler i brugsopløsning på sprayflaske.
Der er midler til snart sagt ethvert tænkeligt materiale, så man kan hurtigt få fyldt hylderne i rengøringsskabet op. Rengøringsmidlernes indhold varierer meget - det afhænger af, hvad midlerne skal bruges til og hvilken type snavs, de skal opløse.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4220 Korsør

Bang Service Group ApS
Violvej 180
4220 Korsør
CVR: 35850880
Hjemmeside
Diamond Cleaning Service
Motalavej 51, 1. tv
4220 Korsør
CVR: 36657103
Hjemmeside
Trone service
Rødhøjvej 1 B
4220 Korsør
CVR: 37207136
Hjemmeside