Tilbud rengøring Kolding

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på rengøring Kolding
  • Billig rengøring - Vi leverer 3 gratis tilbud
  • Udfyld formularen på ca 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Kolding – Få 3 knivskarpe tilbud og spar 22-30 %

26. september 2018. Toilet: Toiletkummen rengøres med et toiletrensemiddel. Kalkbelægninger fjernes med 3 dele vand og 1 del eddikesyre. Tøm toiletkummen for vand evt. ved at smide en spand vand hurtigt ned i kummen, og læg derefter toiletpapir på belægningerne, hæld eddikesyreblandingen på papiret, og lad det blive liggende, til papiret er tørt.
Kalkbelægningen har nu aændret konsistens og er let at fjerne med en barberbladsskraber. Gulfarvede kalkbelægninger skyldes okker i vandet og fjernes i stedet for med 40 g citronsyre opløst i 1 liter varmt vand. Tøm toiletkummen for vand og læg toiletpapir på belægningerne, hæld blandingen på papiret, og lad det blive liggende til papiret er tørt. Kalkbelægningen har nu ændret konsistens og er let at fierne med en barberbladsskraber.
Toiletbræt og -låg: Rengøres med vand og flydende rengøringsmiddel. Ridser og mærker kan muligvis slibes væk med tandpasta eller pudsemiddel.

Oliebehandlede træmøbler

Brug som udgangspunkt ikke vand til oliebehandlede træmøbler. De kan tåle at blive tørret over med en hårdt opvredet klud eller vaskeskind for fedtfingre m.m,, men den almindelige rengøring er aftørring med en almindelig tør klud, der ikke ridser.
Pletter kan fjernes med lidt møbelolie eller med sæbevand: Brug sæbespåner i forholdet 0,5 dl til 2-3 liter vand. Inden påføring af ny olie fjernes den gamle olie med terpentin. Vælg den type olie som passer til møblet, fx ufarvet møbelolie til lyst træ.
Der er mange typer på markedet, så spørg hos din forhandler, eller tjek den vejledning i vedligeholdelse som typisk følger med, når møblet bliver købt. De fleste møbelolier indeholder opløsningsmidler, som er skadelige for miljøet og farlige at indånde. Sørg derfor for god udluftning under arbejdet.

Politurbehandlet træ

Politurbehandling giver træet en skinnende glansfuld overflade, som godt kan minde lidt om lakering, Politurmidler er ofte faremærket som sundhedsskadelige og meget brandfarlige. Indeholder orgarniske opløsningsmidler. Kan give overfølsomhed ved kontakt med huden - brug handsker. Sundhedsfare ved længere tids påvirkning ved indånding, Midlerne er skadelige for organismer, der lever i vand. Midlet skal bruges i meget små mængder, ellers bliver overfladen ikke pæn.
Pudsning med polish:
1) Læg lidt polish ud på møblet med en tør blød klud.
2) Poler efter med en ren, fnugfri klud efter et par minutter. Poleringen er vigtig - der skal poleres til overfladen er helt ensartet blank. Overfladen skyr nu snavs og fingermærker.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 6000 Kolding

Ecoshine
Katrinegade 7,
6000 Kolding
CVR: 37323179
Hjemmeside
Lejrskov Rengøring ApS
Kokholm 14
6000 Kolding
CVR: 33359020
Hjemmeside
​Tip Top Rengøring
Immanuelsvej 26
6000 Kolding
CVR: 30211863
Hjemmeside