Tilbud rengøring Kokkedal

  • Få 3 gratis billige tilbud på rengøring Kokkedal
  • Billig rengøring - Spar nemt tid og penge
  • Udfyld formularen online på ca tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Kokkedal. Modtag 3 skræddersyede reelle tilbud

26. september 2018. Gulve: For at kunne vedligeholde gulvene i boligen er det vigtigt at vide, hvilke materialer, der er brugt. Det er ikke ualmindeligt, at der er 4-5 forskellige gulvtyper i samme bolig, f.eks. terrazzogulv på badeværelset, linoleum i køkkenet, beton i kælderen og trægulve i stuer og værelser.
Betongulve: Betongulve kan enten være rå, behandlet med maling, eller de kan have fået en eller anden overfladebehandling. Vask eller skur gulvet med 1-1 1/2 dl sæbespåner til 5 liter vand. For at undgå at gulvet bliver glat, kan du en gang imellem vaske det med vand og et flydende rengøringsmiddel. Malede eller overfladebehandlede betongulve: Vask gulvene med flydende sæbe.
Granitgulve: Rengøring: Vask med 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter vand eller et plejemiddel beregnet til granit. Brug en gang imellem rent vand for at undgå kalkslør på gulvet. Behandl evt. et nyt gulv med et specialmiddel. Spørg forhandleren, hvilket middel du skal bruge.

Rengøring af gryder og pander

Generelt skal man undgå sæbevand til gryder og pander, man steger i - de har godt af at være en lille smule fedtede indvendig, så brænder maden ikke så let på. Der er dog forskel på, hvad de forskellige slags produkter kan tåle/har godt af: Støbejernsgryder og -pander må ikke få opvaskemiddel, men vaskes blot i meget varmt vand og tørres med en ren karklud eller et viskestykke.
Vent med at stille dem på plads, til de er helt tørre - ellers kan de ruste. Hvis maden er brændt på, hældes rent vand i gryden eller panden, og det koges op for at løsne det påbrændte. Er der stadig noget tilbage, kan det skrubbes af med groft salt og en grydesvamp eller karskrubbe.
Periodisk smører man gryden eller panden ind i lidt madolie. Gryder og pander med nonstick-belægning tåler ikke at komme i opvaskemaskine - det løsner belægningen. De vaskes i almindeligt opvaskevand.

Gryder og pander (fortsat)

Gryder og pander med nonstick-belægning kræver meget lidt eller intet fedtstof til stegning, forudsat at gryden smøres med lidt madolie af og til afhængig af, hvor meget de bruges. Belægningen må ikke udtørre - det kan skade holdbarheden. Undlad at bruge grove grydesvampe i gryden, hvis maden er brændt på.
Kog i stedet gryden op med vand og lad den evt. stå natten over, til det påbrændte har løsnet sig. Fjern resten med en stiv opvaskebørste. Rustfri stålgryder tåler almindelig håndopvask og opvask i maskine. Er noget brændt på, kan det godt være svært at fjerne.
Undgå at bruge ridsende grydesvampe, kog i stedet gryden med vand og lidt håndopvaskemiddel, lad den stå og køle af. Skrab derefter det påbrændte af med en tynd plastik-dejskraber - så undgår man, at gryden bliver grim og ridset indvendig. Aluminiumsgryder og -pander bliver misfarvede i opvaskemaskine, men tåler almindelig håndopvask.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2980 Kokkedal

Alaattin Özkul
Mellemengen 15
2980 Kokkedal
CVR: 26391172
Hjemmeside
2ftgaard Multiservice
Fasanvænget 263
2980 Kokkedal
CVR: 20581298
Hjemmeside
JGH Rengøring IVS
Bygvænget 816
2980 Kokkedal
CVR: 36922850
Hjemmeside