Tilbud rengøring Kerteminde

  • Få 3 gratis friske tilbud på rengøring Kerteminde
  • Billig rengøring - Vi har åbent døgnet rundt
  • Udfyld skemaet på bare to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på effektiv og billig rengøring Kerteminde

20. juni 2018. Står du og mangler et professionelt rengøringsfirma, som kan udføre en perfekt rengøring i Kerteminde, så er du landet det rigtige sted. Vores samarbejdspartnere på Billig-rengoering.dk har alle mange års erfaring med rengøringer overalt i Danmark og er derfor de bedste til at udføre en flot rengøring for dig.
At bruge mund til mund metoden, for at finde den rigtige rengøring i Kerteminde, kan være omstændigt, og tage meget lang tid. Brug derfor tiden meget bedre ved at benytte vores 100% gratis onlinetjeneste, til at få 3 favorable rengøring tilbud, givet af professionelle og forhåndsgodkendte rengøringsfirmaer.
Alle modtagne rengøringsopgaver bliver behandlet med udgangspunkt i den store erfaring vores tilknyttede rengøring firmaer har fået fra et utal af rengøringjobs i Kerteminde gennem årene. Lad os finde det helt rigtige rengøring Kerteminde firma til at gennemføre din rengøring - gratis og uforpligtende.

Rengøring og vedligeholdelse af gulve

Træ er det materiale, der bruges mest både til selve huset og de ting, der er i det. I skemaet der en oversigt over hvilke grund-behandlingsmetoder, der er mest almindelige i forhold til den enkelte træsort. Rengøring og vedligeholdelse af såvel gulve som møbler inden for hver behandlingstype gennemgås her.
Ask: Sæbe/ludbehandling
Bøg: Lakering, sæbe/ludbehandling eller oliebehandling
Eg: Sæbe/ludbehandling, voksbehandling eller lakering
Fyr: Ubehandlet, sæbebehandling, lakering, oliebehandling eller maling
Gran: Sæbebehandling, lakering, maling, eller oliebehandling
Lærk: Sæbe/ludbehandling eller lakering
Mahogni: Politur-behandling eller lakering
Merbau: Oliebehandling eller lakering
Nøddetræ: Politurbehandling eller lakering
Oregonpine: Sæbe/ludbehandling eller lakering
Palisander: Oliebehandling
Pitch-tree: Sæbe/ludbehandling eller lakering
Teak: Oliebehandling

Ubehandlet fyrretræ

Fyrretræ leveres almindeligvis ubehandlet fra fabrikken. Med tiden vil det typisk ændre farve og blive mere gult, medmindre man vælger at overfladebehandle med sæbe eller olie. Træet kan vaskes i sæbevand (1 dl sæbespåner til 5 Iiter vand).
Træet kan godt tåle, at man bruger en skurebørste, hvis det er meget snavset. Tør godt efter med en opvredet klud, træet må ikke stå og svømme i vand. Vask også møblet af på undersiden. Fedtpletter kan fjernes med pibeler. Pletter fjernes med fint slibepapir (kornstørrelse 180-220). Slib langs træets årer.
Ved slibning kan der blive farveforskelle, så det kan være nødvendigt at slibe hele overfladen. Pletter, som ikke forsvinder ved slibning, kan bleges væk med oxalsyre

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5300 Kerteminde

P I R Rengøringsservice
Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Hjemmeside
T.A. Industriservice
Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Hjemmeside
Køkken Og Rengøringsservice
Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120
Hjemmeside