Tilbud rengøring Kerteminde

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på rengøring Kerteminde
  • Billig rengøring - Du får tilbud fra energiske firmaer
  • Udfyld formularen online på under tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 tilbud på effektiv og billig rengøring Kerteminde

12. september 2018. Lervarer: Vask de uglaserede lervarer af i rent, varmt vand. Hvis de er kommet til at lugte hengemt, kan de fyldes med en blanding af 1 dl soda opløst i 1 liter varmt vand. Lad blandingen stå et par timer, skyl flere gange med rent vand og stil til sidst lertøjet til tørre i en ovn, der er 50-75°C, til det er helt tørt.
Persienner: Luk persiennerne og støvsug dem med børstemundstykket. De kan også vaskes i flydende rengøringsmiddel enten i et badekar, eller bredes ud på gulvet i en vaskekælder eller i et badeværelse. Skyl efter med rent vand, og her er en håndbruser eller en vandkande til stor hjælp.
Hæng dem op, når det meste vand er dryppet af. Tør efter med tørre, bløde klude. Hvis man har mange persienner og har svært ved at få dem vasket nede på gulvet, kan man købe en altankasse af plast, og bruge den fremover som vaskekar.

Rengøring og vedligeholdelse af gulve

Træ er det materiale, der bruges mest både til selve huset og de ting, der er i det. I skemaet der en oversigt over hvilke grund-behandlingsmetoder, der er mest almindelige i forhold til den enkelte træsort. Rengøring og vedligeholdelse af såvel gulve som møbler inden for hver behandlingstype gennemgås her.
Ask: Sæbe/ludbehandling
Bøg: Lakering, sæbe/ludbehandling eller oliebehandling
Eg: Sæbe/ludbehandling, voksbehandling eller lakering
Fyr: Ubehandlet, sæbebehandling, lakering, oliebehandling eller maling
Gran: Sæbebehandling, lakering, maling, eller oliebehandling
Lærk: Sæbe/ludbehandling eller lakering
Mahogni: Politur-behandling eller lakering
Merbau: Oliebehandling eller lakering
Nøddetræ: Politurbehandling eller lakering
Oregonpine: Sæbe/ludbehandling eller lakering
Palisander: Oliebehandling
Pitch-tree: Sæbe/ludbehandling eller lakering
Teak: Oliebehandling

Ubehandlet fyrretræ

Fyrretræ leveres almindeligvis ubehandlet fra fabrikken. Med tiden vil det typisk ændre farve og blive mere gult, medmindre man vælger at overfladebehandle med sæbe eller olie. Træet kan vaskes i sæbevand (1 dl sæbespåner til 5 Iiter vand).
Træet kan godt tåle, at man bruger en skurebørste, hvis det er meget snavset. Tør godt efter med en opvredet klud, træet må ikke stå og svømme i vand. Vask også møblet af på undersiden. Fedtpletter kan fjernes med pibeler. Pletter fjernes med fint slibepapir (kornstørrelse 180-220). Slib langs træets årer.
Ved slibning kan der blive farveforskelle, så det kan være nødvendigt at slibe hele overfladen. Pletter, som ikke forsvinder ved slibning, kan bleges væk med oxalsyre

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 5300 Kerteminde

T.A. Industriservice
Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Hjemmeside
Køkken Og Rengøringsservice
Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120
Hjemmeside
P I R Rengøringsservice
Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Hjemmeside