Tilbud rengøring Kastrup

 • Få 3 gratis konkrete tilbud på rengøring Kastrup
 • Billig rengøring - Undgå at betale for meget
 • Udfyld web skemaet på bare 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Billig rengøring Kastrup - Få 3 favorable tilbud på få dage

24. august 2018. Vores landsdækkende netværk af rengøringsfirmaer står klar til at byde på din rengøringsopgave. Her hjælper vi dig også i Kastrup med at indhente 3 rengøring tilbud, helt gratis. Brug nogle få minutter, modtag og gennemgå tilbuddene og vælg et af dem. Det er den allernemmeste måde at få gjort rent på.
Indtast din opgave i webformularen på under 6 minutter og beskriv, hvad det er du skal have rengjort i Kastrup. Skriv gerne detaljeret så firmaerne får det bedste beslutningsgrundlag til, om de vil vælge at byde på din opgave. En god beskrivelse giver et godt skræddersyet tilbud på rengøringsjobbet.
Det kan være bøvlet at finde et lokalt og pålideligt rengøring Kastrup firma, så hvorfor ikke slippe for dette og brug Billig-rengoering i stedet? Vælg den nemme løsning og få 3 friske tilbud nu! Det er meget nemt at spare penge på vores gratis service. Opret din Kastrup rengøringsservice opgave allerede i dag!

Sådan rengøres saunaen

De fleste spabade er fremstillet af sanitetsakryl, som er forstærket med et lag glasfibermateriale på bagsiden. Man bør kun anvende de anviste rengøringsmidler. Spabade tåler kun milde rengøringsmidler med et meget lille indhold af slibemiddel, da overfladen ellers ville blive ridset og ødelagt.
En mikrofiber-klud er ikke egnet til denne overflade. Behovet for rengøring af saunaen afhænger af, hvor ofte den bruges. Benyttes saunaen dagligt bør bænk og gulv vaskes af for hudafiald og løse hår efter brug, Start med at aftørre bænken. Vask eller støvsug gulvet.
Hvis noget spildes, tørres straks efter med en klud med universal middel i brugsopløsning. Hvilken slags snavs:
 • Støv
 • Løst snavs - fx hår, skæl og hudaffald

Behovsrengøring af sauna

En gang imellem bør saunaen støvsuges på vægge og loft. Find et egnet mundstykke til støsugeren og start med at støvsuge loftet. Begynd i højre hjørne. Arbejd med støvsugeren i små korte bevægelser frem og tilbage hen mod venstre hjørne. Fortsæt med små korte bevægelser og arbejd baglæns ud af rummet.
Væggen støvsuges oppefra og nedefter stadig i små korte bevægelser. Tips: Dårlig lugt fra afløb i baderum kommer fra gamle sæberester, hudfedt, hår m.m., som samler sig i afløbet og danner grobund for bakterier. Problemet afhjælpes med afløbsrens. Følg anvisningen på flasken.
Hvad skal der bruges:
 • Universalklud
 • Blød afsæbningsbørste
 • Universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning
 • Plejemidler specielt
 • til spabade
 • Handsker

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2770 Kastrup

Sundby Rengørings Service ApS
Smedekærvej 27
2770 Kastrup
CVR: 29830894
Hjemmeside
Aamann & Wulff ApS
Englandsvej 358
2770 Kastrup
CVR: 35525017
Hjemmeside
Agerholms Rengøring
Løjtegårdsvej 7
2770 Kastrup
CVR: 13797749
Hjemmeside