Tilbud rengøring Karlslunde

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på rengøring Karlslunde
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde - Indtast din opgave online
  • Udfyld formularen online på mindre end tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Tilbud på rengøring Karlslunde - Indsend din rengøringsopgave

29. september 2018. Elkedler: Elkedler kan enten være af rustfrit stål eller plast. Varmelegemet kan være skjult eller ligge i bunden af elkedlen. Det er billigst at afkalke med vand og eddikesyre. Fyld kedlen med en blanding af 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre. Tænd for kedlen og sluk, når vandet har kogt.
Lad den stå, til den ikke syder mere. Kog kedlen ud 2-3 gange med rent vand, før du bruger den igen. Hvis kedlen er under 2 år, og du fortsat ønsker at gøre din reklamationsret gældende, skal du følge fabrikantens anvisning på afkalkning af kedlen.
Emhætter: Der findes tre slags emhætter: emfang, recirkulationsemhætte og udsugningsemhætte. Emhætten virker kun, hvis den får erstattet den mængde luft, der suges ud af køkkenet. Husk derfor at holde en dør åben til et af de andre rum, så luften trækkes derfra. Vinduerne i køkkenet skal derimod være lukkede. og man skal undgå gennemtræk.

Håndvask, vandhane og spejl

Vasken på et badeværelse bliver brugt til mange ting. Det typiske snavs er sæberester, hudrester og kalk. Vasken rengøres med en skuresvamp (blå eller hvid) eller en afsæbningsbørste: Fyld vasken ca. halvt med vand og hæld lidt universal-rengøringsmiddel i (se doseringen på flasken).
Sæb håndvask og vandhane ind - husk også vasken udvendig og evt. rør under vasken. Vandet skal ikke være varmt, men kan godt være lunkent. Skyl vasken og aftør med en hårdt opvredet klud. På mange badeværelser hænger spejlet over vasken, og her er det typiske snavs vandstænk, som tørrer ind til hvide kalkpletter.
Spejlet aftørres med en hårdt opvredet klud med universal-rengøringsmiddel på. Det pudses evt. efter med lidt toiletpapir eller en tør klud. Start fra den reneste ende af rummet med aftørring af dør og radiator samt fliserne. Slut ved fliserne omkring toilettet. Tør efter med en hårdt opvredet klud.

Bruseniche/-kabine

Bland lunkent vand og universalrengøringsmiddel i en lille spand. Sæb brusenichen/-kabinen ind med en blå skuresvamp eller en afsæbningsbørste. l kabinen sæbes bunden også ind. Start altid nedefra og arbejd opad, så undgår man at væggene bliver stribede af opløst snavs og sæbe.
Skyl fliser/kabine med rent vand (brug håndbruseren). Start fra oven og arbejd nedad. Badeforhæng fremstillet af plastik rengøres med en klud vredet hårdt op i et universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Badeforhæng fremstillet af stof eller syntetisk materiale vaskes i vaskemaskine efter behov, kig på dit badeforhæng efter en vaskeanvisning. Hvad skal der bruges: Handsker, Universalrengøringsmiddel, Afkalkningsmiddel: 32% eddikesyre eller afkalkningsmiddel specielt beregnet til badeværelser, Toiletrengøringsmiddel, Toiletbørste, Universalklud el. mikrofiber-klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2690 Karlslunde

RengøringsGruppen Danmark ApS
Silovej 32 C
2690 Karlslunde
CVR: 33963564
Hjemmeside
Navadan ApS
Skruegangen 3
2690 Karlslunde
CVR: 18682990
Hjemmeside
ProfilService A/S
Silovej 1, Karlstrup
2690 Karlslunde
CVR: 30828240
Hjemmeside