Tilbud rengøring Karlslunde

  • Få gratis 3 lokale tilbud på rengøring Karlslunde
  • Billig rengøring - Det er gratis at benytte vores service
  • Udfyld webformularen på bare syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Tilbud på rengøring Karlslunde - Indsend din rengøringsopgave

20. juni 2018. Indtast din rengøring Karlslunde opgave i webskemaet på mindre end 4 minutter. Vi videresender gratis din projektbeskrivelse, så du lynhurtigt kan gennemse 3 tilbud, givet af vores tilknyttede samarbejdspartnere, bestående af forhåndsgodkendte rengøringsfirmaer i Karlslunde.
Vi samarbejder kun med professionelle fagfolk. Vi indhenter gratis 3 rengøring tilbud til dig fra dygtige og billige rengøringsfirmaer i Karlslunde. Normalt ringer man kun efter rengøring, hvis det er virkelig nødvendigt. For rengøring i Karlslunde koster kassen! Sådan var det tidligere men det er slet ikke tilfældet i dag.
Du bliver nemt overrasket over, hvor billigt det egentlig er. Firmaerne ved udmærket, at andre rengøringsfirmaer også gerne vil have fingre i din opgave, så de leverer derfor et godt og billigt tilbud til dig. Billig-rengoering.dk´s net af samarbejdspartnere omfatter hundredevis af rengøringsfirmaer over hele landet som du kan trække på.

Håndvask, vandhane og spejl

Vasken på et badeværelse bliver brugt til mange ting. Det typiske snavs er sæberester, hudrester og kalk. Vasken rengøres med en skuresvamp (blå eller hvid) eller en afsæbningsbørste: Fyld vasken ca. halvt med vand og hæld lidt universal-rengøringsmiddel i (se doseringen på flasken).
Sæb håndvask og vandhane ind - husk også vasken udvendig og evt. rør under vasken. Vandet skal ikke være varmt, men kan godt være lunkent. Skyl vasken og aftør med en hårdt opvredet klud. På mange badeværelser hænger spejlet over vasken, og her er det typiske snavs vandstænk, som tørrer ind til hvide kalkpletter.
Spejlet aftørres med en hårdt opvredet klud med universal-rengøringsmiddel på. Det pudses evt. efter med lidt toiletpapir eller en tør klud. Start fra den reneste ende af rummet med aftørring af dør og radiator samt fliserne. Slut ved fliserne omkring toilettet. Tør efter med en hårdt opvredet klud.

Bruseniche/-kabine

Bland lunkent vand og universalrengøringsmiddel i en lille spand. Sæb brusenichen/-kabinen ind med en blå skuresvamp eller en afsæbningsbørste. l kabinen sæbes bunden også ind. Start altid nedefra og arbejd opad, så undgår man at væggene bliver stribede af opløst snavs og sæbe.
Skyl fliser/kabine med rent vand (brug håndbruseren). Start fra oven og arbejd nedad. Badeforhæng fremstillet af plastik rengøres med en klud vredet hårdt op i et universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Badeforhæng fremstillet af stof eller syntetisk materiale vaskes i vaskemaskine efter behov, kig på dit badeforhæng efter en vaskeanvisning. Hvad skal der bruges: Handsker, Universalrengøringsmiddel, Afkalkningsmiddel: 32% eddikesyre eller afkalkningsmiddel specielt beregnet til badeværelser, Toiletrengøringsmiddel, Toiletbørste, Universalklud el. mikrofiber-klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2690 Karlslunde

Rent A/S
Drejergangen 1 B
2690 Karlslunde
CVR: 17869507
Hjemmeside
ProfilService A/S
Silovej 1, Karlstrup
2690 Karlslunde
CVR: 30828240
Hjemmeside
Navadan ApS
Skruegangen 3
2690 Karlslunde
CVR: 18682990
Hjemmeside