Tilbud rengøring Kalundborg

  • Få gratis 3 gode tilbud på rengøring Kalundborg
  • Billig rengøring - Gør som mange andre gør
  • Udfyld skemaet online på ca 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Kalundborg? Få gratis 3 favorable rengøring tilbud

1. september 2018. Prismelysekroner: Tag de løse prismer af, og vask dem i vand med flydende rengøringsmiddel. Efter tørring poleres de med husholdningssprit. Fastsiddende prismer aftørres med en klud vredet hårdt op i vand med flydende rengøringsmiddel. Efter tørring poleres de med husholdningssprit.
Linoleum: Linoleum bruges bl.a. til bordplader og gulve. Linoleum fremstilles af naturprodukter: Linolie, harpiks, korkmel, træmel, kalkstensmel og farve. Småskrammer og ridser i overfladen forsvinder med tiden pga. materialets smidighed.
Dækfarvet læder: En plet kan som regel fjernes med en klud vredet hårdt op i lunkent vand. Tør efter med en tør, blød bomuldsklud. Hvis læderet er blevet meget snavset, kan det aftørres med en klud, der er vredet hårdt op i 1 dl sæbespåner opløst i 5 liter vand. Tør efter med bløde, tørre bomuldsklude. Mat og udtørret læder kan en sjælden gang aftørres med en klud vredet hårdt op i 1 dl sæbespåner opløst i 2 liter vand.

Fosfater og syrer i rengøringsmidler

Fosfater er især problematisk i områder, hvor spildevandet ikke renses for disse stoffer. Fosfat virker nemlig som gødning og kan øge væksten af alger med deraf følgende iltsvind og evt. fiskedød i åer og vandløb. Man kan spørge kommunens tekniske forvaltning, om der renses for fosfat der, hvor man bor - ellers må man vælge midler uden fosfat.
Syrer - binder kalken i vandet og opløser kalk og rust. Organiske syrer er fx mælkesyre, citronsyre og eddikesyre, som er middelstærke og bruges i toiletrens og afkalkningsmidler. Organiske syrer er uskadelige i vandmiljøet. Uorganiske syrer fx fosforsyre og saltsyre. Fosforsyre er en middelstærk uorganisk syre, der ofte findes i toiletrens og afkalkningsmidler. Fosforsyre anses for uskadelig i vandmiljøet ved neutral pH, altså pH 7.

Konserveringsmidler og farver i rengøringsmidler

Konserveringsmiddel - hindrer bakterie- og svampevækst i flydende midler og forlænger midlernes holdbarhed. Eksempler er kvarternære ammoniurnsforbindelser, benzoater, formaldehyd. Er giftige over for organismer i vandmiljøet. Kan give hudirritation og allergi. Parabener er de mindst skadelige.
Farve - har ingen rengøringsvirkning, tilsættes kun af hensyn til udseendet. Toiletrensemiddel er en undtagelse: Her har farvestoffet den funktion, at man kan se, om midlet er fordelt hele vejen rundt i kummen. Farvestofferne anses for at være svært nedbrydelige. kan give hudirritation og allergi.
Enzymer er proteinstoffer, der bruges som hjælp til at opløse snavs. Enzymer findes mest i tekstilvaskemidler. Kan være hudirriterende. Miljøeffekten af enzymer er dårligt undersøgt - men man antager, at enzymer nedbrydes i renseanlæggene og ikke udgør et miljøproblem.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4400 Kalundborg

My´s Hjemmeservice
Sønderstrandsvej 19
4400 Kalundborg
CVR: 35989072
Hjemmeside
Kalundborg Rengøringsservice
Trøjeløkkevej 5
4400 Kalundborg
CVR: 28313357
Hjemmeside
Vinduespolerer Tom Andersen
Lyngvej 14
4400 Kalundborg
CVR: 18493039
Hjemmeside