Tilbud rengøring København

  • Få 3 gratis favorable tilbud på rengøring København
  • Billig rengøring - Vi matcher din opgave med firmaerne
  • Udfyld skemaet online på mindre end fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring København. Få gratis 3 tilbud fra rengøringsfirmaer

20. juni 2018. Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du leder efter rengøring København. Her på Billig-rengoering kan du nemlig gratis få 3 supertilbud fra dygtige rengøringsfirmaer. Du stiller kravene og rengøringsfirmaet udfører opgaven til den pris, I aftaler. Det er derfor på dine betingelser I forhandler om priser og vilkår.
Hvordan får du mest for pengene, når du skal vælge rengøring i København til dit rengøringjob? Vi giver dig 3 gode og uforpligtende rengøring tilbud, så du kan se, hvad opgaven vil stå i.​ Uanset hvor i København opgaven skal udføres, kan vi tilbyde vores service. Opgavens størrelse er ligeledes underordnet.
Det handler ikke kun om, at du slipper for at få sorte fingre og sved på panden; det handler også om, at de rigtige forberedelser, de rigtige maskiner, det rigtige håndelag og mange års erfaring automatisk følger med, når du vælger et professionelt rengøringsfirma fra København til at udføre din rengøring.

Rengøring af gulvtæpper, bogreoler mv.

Ved den almindelige ugentlige støvsugning fjernes kun sand og støv i den øverste del af tæppet. Derfor skal man et par gange om året støve suge tæppet rigtig grundigt, så det sand/støv, som sidder dybt i tæppet og slider på fibrene, fjernes. Dette gøres ved at støvsuge meget langsomt, hver kvm skal støvsuges ca. 3 min.
Vær opmærksom på, at jo oftere tæppet renses med tæpperens eller bare med vand, jo mere modtageligt bliver det, fordi man efterhånden får fjernet den smudsafvisende effekt.
Ved ugentlig rengøring tages bøgerne ikke ned/ud, men støves af samtidig med hylderne med en tør støveklud. Ved behovsrengøring; Støvsug bøgerne med et lille børstemundstykke. Uindbundne bøger kan rystes eller bankes mod hinanden foran et åbent vindue eller udenfor. Bøgerne aftørres med en hårdt opvredet klud med universalmiddel i brugsopløsning efterhånden, som de sættes på plads.

Rengøring af stereoanlæg, cd-afspiller mv.

Stereoanlæg styres ofte med en fjernbetjening - men det betyder ikke, at anlægget kan undvære rene gøring. Et stereoanlæg tiltrækker støv og skal derfor støvsuges med et lille børste-mundstykke. Før støvsugningen er det vigtigt at fjerne eventuelle løse betjeningsknapper fra anlægget, så de ikke bliver taget af støvsugeren. Indstil støvsugeren på lav sugeeffekt og før børstemundstykket med langsomme bevægelser hen over anlægget for at fjerne det støv, som har fundet vej ind omkring anlæggets knapper.
Åbn gerne ind til cd og tape-indgangen der findes nemlig også støv her. Anlægget aftørres herefter udenpå med en hårdtopvredet klud. Tv- og computerskærm støves af med den almindelige støveklud (ikke mikrofiber). Fedtfingre aftørres med en hårdt opvredet klud med universalrengøringsmiddel.
Puds evt. efter med et stykke køkkenrulle eller en tør klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2400 København

Flittig Lise Hjemservice
Kantorparken 3
2400 København NV
CVR: 30166094
Hjemmeside
Grøn Multiservice I/S
Mejsevænget 9
2400 København NV
CVR: 35180869
Hjemmeside
Kanstrup Service
Mågevej 73
2400 København NV
CVR: 26590450
Hjemmeside