Tilbud rengøring København

  • Få 3 gratis friske tilbud på rengøring København
  • Billig rengøring - Det er nemt og hurtigt
  • Udfyld online formularen på under 4 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring København. Få gratis 3 tilbud fra rengøringsfirmaer

14. september 2018. Vælg noget ordentligt, når du skal skifte ud. Rengøring er et håndværk der ligesom alle andre håndværk kræver gode redskaber.
Brug de hurtige metoder - Rengøringen går hurtigere og lettere, når den gribes rigtig an. Her kan du læse om metoder, midler og rækkefølgen for rengøringen.
Støvsugning:

  • Støvsug langsomt, det giver det bedste resultat.

  • Støvsug altid fra det rene område ud i det snavsede.

  • Støvsug ægte tæpper i luvens retning, det giver både det pæneste resultat og sliddet bliver mindre. Mærk med hånden, hvilken retning luven går.

  • Støvsug også borde, vindueskarme og paneler, det er bedre end støvekluden.

  • Gå oprejst, når du støvsuger.

  • Hold slangen bag ryggen, og styr skaftet med den anden hånd.

  • Lad være med at presse mundstykket ned mod gulvet/gulvtæppet, det suger det ikke bedre af.

Rengøring af gulvtæpper, bogreoler mv.

Ved den almindelige ugentlige støvsugning fjernes kun sand og støv i den øverste del af tæppet. Derfor skal man et par gange om året støve suge tæppet rigtig grundigt, så det sand/støv, som sidder dybt i tæppet og slider på fibrene, fjernes. Dette gøres ved at støvsuge meget langsomt, hver kvm skal støvsuges ca. 3 min.
Vær opmærksom på, at jo oftere tæppet renses med tæpperens eller bare med vand, jo mere modtageligt bliver det, fordi man efterhånden får fjernet den smudsafvisende effekt.
Ved ugentlig rengøring tages bøgerne ikke ned/ud, men støves af samtidig med hylderne med en tør støveklud. Ved behovsrengøring; Støvsug bøgerne med et lille børstemundstykke. Uindbundne bøger kan rystes eller bankes mod hinanden foran et åbent vindue eller udenfor. Bøgerne aftørres med en hårdt opvredet klud med universalmiddel i brugsopløsning efterhånden, som de sættes på plads.

Rengøring af stereoanlæg, cd-afspiller mv.

Stereoanlæg styres ofte med en fjernbetjening - men det betyder ikke, at anlægget kan undvære rene gøring. Et stereoanlæg tiltrækker støv og skal derfor støvsuges med et lille børste-mundstykke. Før støvsugningen er det vigtigt at fjerne eventuelle løse betjeningsknapper fra anlægget, så de ikke bliver taget af støvsugeren. Indstil støvsugeren på lav sugeeffekt og før børstemundstykket med langsomme bevægelser hen over anlægget for at fjerne det støv, som har fundet vej ind omkring anlæggets knapper.
Åbn gerne ind til cd og tape-indgangen der findes nemlig også støv her. Anlægget aftørres herefter udenpå med en hårdtopvredet klud. Tv- og computerskærm støves af med den almindelige støveklud (ikke mikrofiber). Fedtfingre aftørres med en hårdt opvredet klud med universalrengøringsmiddel.
Puds evt. efter med et stykke køkkenrulle eller en tør klud.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2400 København

Flittig Lise Hjemservice
Kantorparken 3
2400 København NV
CVR: 30166094
Hjemmeside
Gentofte Privat Rengøring
Emdrupvej 119
2400 København NV
CVR: 33410808
Hjemmeside
C. C. Rengøringsservice
Stærevej 47
2400 København NV
CVR: 33678797
Hjemmeside