Tilbud rengøring Jammerbugt

  • Få 3 gratis personlige tilbud på rengøring Jammerbugt
  • Billig rengøring - Effektive fagfolk står klar
  • Udfyld formularen online på mindre end 3 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Jammerbugt - Opret opgaven - Få 3 billige tilbud

27. september 2018. I den professionelle rengøring bruger man en gradbøjning af rengøring. Hvad der lægges i de forskellige udtryk, kan være forskelligt, og det er derfor vigtigt at præcisere, hvad der skal gøres, Man bruger ofte følgende udtryk: Soignering: En oprydning, tømning af aske bægere, papirkurve og en tør eller fugtig aftørring af et bord, en vaskekurnme, pudsning af et iøjnefaldende spejl eller glasdør.
Let rengøring (eller minimum): En tør eller fugtig aftørring af tilgængelige personære flader og gulve i gangbaner. Grundig rengøring (eller maximum): En fugtig aftørring eller afvaskning af alle overflader i nåhøjde samt gulve helt ud til panelerne og ind under møblerne.
Periodisk rengøring (eller hovedrengøring): Afvaskning af alle overflader både i og over nåhøjde. Gulve og paneler afvaskes og får evt. særbehandling. En præcisering af rengøringskvalitet og måden at opnå den på er nødvendig, hvis rengøring skal udføres professionelt.

Rengøring med damp

Det er de færreste, der glæder sig til at gøre rent. Måske snarere til det er overstået, og hjemmet er funklende rent. Hvis du har det sådan, så er den gode nyhed, at vejen til et rent, bakteriefrit hjem nu er lettere, end nogensinde før. Nu kan du dræbe alle bakterier og slippe af med genstridige pletter, uden brug af kemikalier, sjaskende gulvmopper og sækkevis af knofedt. Faktisk er det lige så nemt som at støvsuge. Velkommen til rengøring anno 2020!
Damp er hemmeligheden
Midlet, der både fjerner bakterier og selv det mest genstridige snavs, er noget så enkelt og miljøvenligt som damp. Damprensere virker med en kombination at tryk, hastighed og høj temperatur, og de mikroskopiske, glohede dampartikler er eminente til at løsne skidtet.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøring har til formål at fjerne uønsket tilsmudsning, der er tilført siden sidste rengøring. Rengøring sker normalt enten med aftalte intervaller eller efter behov. l nogle tilfælde kombineres rengøringen med vedligeholdelse i form af en forskønnende, smudsafvisende og/eller beskyttende overfladebehandling. Vedligeholdelse er de aktiviteter, der er nødvendige for at opretholde en planlagt standard mht. funktion, æstetik, etc.
Reducer behovet for rengøring
Indgangspartier bør være forsynet med skraberist for at fjerne det groveste snavs og med måttearrangementer for at fjerne snavs og fugt fra fodtøjet.
Indgangspartier bør være så store, at der gås mindst 3 skridt inden trægulve betrædes.
Inventar bør forsynes med dupsko f.eks. filt, og hjul bør være med elastisk belægning.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9690 Jammerbugt

Larsens Vikar og Rengøring
Aggersundvej 318
9690 Fjerritslev
CVR: 77221913
Hjemmeside
Kari-Ann´s Rengøring
Havvejen 22
9690 Fjerritslev
CVR: 21175994
Hjemmeside
Andersens Multiservice
Husbyvej 224
9690 Fjerritslev
CVR: 36868260
Hjemmeside