Tilbud rengøring Horsens

  • Få gratis 3 reelle tilbud på rengøring Horsens
  • Billig rengøring - Betal ikke for meget
  • Udfyld formularen online på ca to minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Spar 19-23 procent med 3 tilbud på billig rengøring Horsens

20. juni 2018. Holdet bag Billig-rengoering består af erfarne fagfolk med lang og bred erfaring indenfor behandling af opgaver i rengøringbranchen. Vi kender problemerne med at finde de dygtigste rengøringsfirmaer i Horsens til den rette pris - og vi kender faldgruberne. Derfor kan vi opfylde dine ønsker til rengøring Horsens.
Det er besværligt at finde et troværdigt og billigt rengøringsselskab i Horsens selv, så hvorfor ikke slippe for dette og benytte os i stedet? Du sparer både tid og penge ved at lade os gøre det hårde arbejde med at skaffe gode tilbud på rengøringen. Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste.
Det kunne f.eks. være forretninger, kontorer, butikker, fabrikker eller institutioner. Det samme gælder offentlige instanser, der også kan spare penge på rengøringen. Vores tilknyttede rengøringsselskaber løser alle typer af rengøring Horsens opgaver - også de helt store.

Rengøringstips

Ildfast fad: For at slippe for at skulle skure et ildfast fad rent efter brug, så put lidt bagepapir i bunden. Krøl det sammen, fugt det eventuelt med lidt vand, og fold det ud i bunden af fadet. Er skaden sket, så smør fadet ind i brun sæbe, dæk det til med husholdningsfilm, lad det stå natten over, og skyl det godt efter med vand.
Kalkaflejringer på sanitet: Kalkaflejringer, fx i håndvasken eller toiletkummen, kan fjernes med eddikesyre eller citronsaft. Rør eventuelt syren op med mel eller salt - så er den nemmere at få til at sidde fast. En anden mulighed er at gennemvæde vat med eddikesyre eller citronsaft og så sætte det på pletten. Lad det trække i en halv times tid, og skyl efter med vand. Emalje, marmor og klinker holder dog ikke til denne behandling.
Kartoffelgryde: Vask altid kartoffelgryden i koldt vand. Så er det nemmere at få kartoffelresterne op.

Flere rengøringstips

Gulvtæppe: Et gulvtæppe kan let rengøres i snevejr. Læg tæppet ud i den nyfaldne sne med bagsiden opad, og gå lidt rundt på det. Snavset vil ligge tilbage i sneen, og tæppet er blevet frisket op.
Kalk på fliserne: Kalk på fliserne kan fjernes med eddikesyre eller citronsaft, men da begge midler kan skade fugerne mellem fliserne, er det vigtigt at mætte fugerne med rent vand først, så de ikke opsuger syren.
Kalkaflejringer i glas: Kalkpletter i fx drikkeglas kan fjernes med eddike. Fyld glasset op med eddike, lad det stå natten over, og vask det derefter som sædvanligt.
Klistermærker: Klistermærker kan fjernes ved at blæse varm luft på dem med en føntørrer, så limen løsner sig og let kan vaskes væk med en fugtig klud. Sidder klistermærket på en glasoverflade hjælper det at gnide på det med lidt madolie.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8700 Horsens

Gedved Rengøring
Vossevangen 1
8700 Horsens
CVR: 35107479
Hjemmeside
Støvkosten ApS
Godsbanegade 7
8700 Horsens
CVR: 35831894
Hjemmeside
Aktiv Rengøring DK A/S
Hvidtfeldtsvej 5
8700 Horsens
CVR: 31472687
Hjemmeside