Tilbud rengøring Holstebro

  • Få 3 gratis solide tilbud på rengøring Holstebro
  • Billig rengøring - Der er penge at spare (25%)
  • Udfyld formularen på bare 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få uforpligtende 3 rengøring tilbud på rengøring Holstebro

29. september 2018. Campylobacter findes i tarmen hos en lang række pattedyr og fjerkræ. Under slagtning og den videre forarbejdning spredes bakterien fra slagtedyr til slagtedyr. Svinekød og fjerkrækød er ofte inficeret med campylobacterbakterien, men det er derimod sjældent at oksekød er inficeret.
Bakterien er hyppig årsag til infektion hos mennesker. I køkkenet overføres bakterierne fra hænder og redskaber til andre madvarer. Dette kan f.eks. ske, hvis kylling og salat skæres ud på samme spækkebræt, uden at det er blevet gjort rent indimellem, eller at kyllingesaften under optøning er kommet i forbindelse med andre madvarer på hylden nedenunder.
Campylobacterinfektionen medfører ofte kolikagtige smerter, hyppige diarréer, opkastninger og feber på op til 40°C. Ofte optræder der også muskel- og ledsmerter. Sygdommen varer fra få dage op til flere uger.

Spand og stige

At arbejde med spand: Når du arbejder med spand, skal du kun fylde den halvt op med vand. Hermed vejer spanden mindre, og du har et mindre løft. Hæld først vand i spanden, og derefter rengøringsmidlet - det mindsker skumdannelsen, så du kan aflæse, hvor mange liter, der er kommet i spanden, og dermed dosere midlet korrekt. Medbring spanden så tæt på rengøringsopgaven som muligt for at undgå unødvendige skridt og tid!
At arbejde fra en stige: Kan man ikke nå op på den øverste hylde, så brug en stige - ikke en stol! Stigen skal være så høj, at rengøringen kan foretages uden at strække kroppen helt ud i yderposition. Herved undgår man muskeltræthed og stivhed i kroppen samt at stigen vælter! Da familiens medlemmer ikke er lige høje, skal man ikke afkorte skaftet, da alle jo skal have mulighed for gode arbejdsbevægelser.

Undgå ulykker

Der sker mange ulykker i forbindelse med arbejdsopgaver på stiger. De fleste ulykker sker, fordi man får overbalance, stigen glider eller dens tilstand er for dårlig. Det resulterer ofte i brækkede arme eller ben. Kontrollér stigen inden anvendelse. Den skal kunne holde til vægten af både personen og det udstyr, som skal bruges. Ved arbejde med høje stiger bør man have en person stående ved foden at stigen til at sørge for, at den ikke vælter. Brug ikke de to øverste trin. Det giver en dårlig balance og hermed en unødvendig spænding af musklerne. Stigen skal stå på et fast underlag, og benene bør have skridsikre gummifødder. Jo mere sikkert man står på stigen, jo bedre arbejder man.
Tips: Undgå mærker på væggen. Læg en blød klud eller et viskestykke over toppen af stigen.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 7500 Holstebro

Melchior A/S
Søparken 28
7500 Holstebro
CVR: 14735097
Hjemmeside
Hede Rengøring
Sommerlyst 2
7500 Holstebro
CVR: 18902834
Hjemmeside
Total care
Nupark 45 1
7500 Holstebro
CVR: 13481938
Hjemmeside