Tilbud rengøring Holbæk

  • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på rengøring Holbæk
  • Billig rengøring - Spar tid - brug os her
  • Udfyld skemaet online på kun syv minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Holbæk. Få 3 gratis rengøring tilbud på 32-42 timer

17. september 2018. Stofskærme: Tåler kun støvsugning, eller pustning med en hårtørrer. Fugtig rengøring må frarådes, da du kan risikere, at farverne løber ud, stoffet kryber, eller at lampestellet ruster og giver rustpletter på stoffet.
Papirskærme: Tåler kun støvsugning eller pustning med en hårtørrer, da du ved fugtig rengøring kan risikere, at vandet opløser limen, der er anvendt til fremstilling af skærmen.
Plastskærme: Plastskærme aftørres med en klud vredet hårdt op i vand med flydende rengøringsmiddel.
Metalskærme: Metalskærme aftørres med en klud vredet hårdt op ivand med flydende rengøringsmiddel.
Lysekroner af metal: Aftør metallet med en klud vredet hårdt op i flydende rengøringsmiddel.
Lysekroner af smedejern: Aftør metallet med en klud vredet hårdt op i lugtfri petroleum eller lampeolie.

pH-værdien på rengøringsmidler

pH-skalaen er speciel, fordi det neutrale punkt ikke er 0, men midt på skalaen - altså 7. Desuden er afstanden mellem de hele tal ikke udtryk for en jævn stigning: Hver gang pH-værdien ændres, fx fra 8 til 9, bliver midlet 10 gange mere aggressivt. Stiger pH-værdien i en brugsopløsning med to hele tal, fx fra 8 til 10, bliver midlet altså 10 x 10 = 100 gange stærkere og dermed 100 gange bedre til at fjerne fedt og protein.
Og i den anden ende af skalaen: For hvert helt tal under 7 bliver midlet 10 gange mere surt og dermed bedre til at fjerne kalk. Vær opmærksom på, at den pHværdi, der er angivet på flasken, gælder brugsopløsningen.
Indholdet i flasken kan altså have en langt højere/lavere pH-værdi så pas på hænder og materialer, og hæld fx ved opblanding altid først vand i spanden/skålen - ikke midlet.

pH-værdi mellem 6 og 8

De fleste af de midler, der bruges til daglig rengøring, har en pH-værdi mellem 6 og 8, dvs. de ligger i neutralområdet. pH-værdien fortæller ikke i sig selv noget om, hvor godt midlet er til generel rengøring - kun hvor effektivt det er over for det specielle snavs/belægninger, det skal fjerne. Af hensyn til materialernes overflader, en selv og miljøet er det ikke nogen god ide at anvende de stærke midler i den daglige rengøring - de er kun beregnet til behovsrengøring.
Tips: Når du bruger håndopvaskemiddel til at fjerne pletter på møbler og gulvtæpper, så pisk vandet op, så der kommer sæbeskum, og påfør så vidt muligt kun skummet på pletten. På den måde undgår man for meget vand på møblet eller tæppet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4300 Holbæk

OK Rengøring A/S
Springstrup 15 A
4300 Holbæk
CVR: 34220891
Hjemmeside
Pe Clean
Mejeribakken 16
4300 Holbæk
CVR: 33323700
Hjemmeside
CLIMA Rengøring
Nørrevang 21
4300 Holbæk
CVR: 36647035
Hjemmeside