Tilbud rengøring Holbæk

  • Få 3 gratis hurtige tilbud på rengøring Holbæk
  • Billig rengøring - Håndværkertilbud - spar tid og penge
  • Udfyld webformularen på bare tre minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Holbæk. Få 3 gratis rengøring tilbud på 32-42 timer

17. august 2018. Få et professionelt rengøringsteam til at udføre din næste rengøring - så går det ikke galt. Uanset hvor i Holbæk du bor, kan du her på Billig-rengoering indhente 3 konkurrencedygtige rengøring tilbud - gratis og uforpligtende. Med 3 tilbud i hånden sparer du mange penge på rengøringen.
Du skal blot udfylde webformularen online på bare 6 minutter og fortælle, hvilken slags rengøringsopgave du vil have hjælp til. Inden for 2 dage, modtager du 3 solide og billige tilbud fra forhåndsgodkendte rengøringsfirmaer i Holbæk. Du beslutter helt selv, hvilket af de modtagne rengøringstilbud du evt vil bruge.
Hvis ingen af tilbuddene er som forventet, kan du selvfølgelig afvise dem alle sammen. Rengøringfirmaerne i Holbæk er i skarp konkurrence om din rengøringsopgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de bedste tilbud på din rengøring. Få 3 gratis tilbud allerede i dag!

pH-værdien på rengøringsmidler

pH-skalaen er speciel, fordi det neutrale punkt ikke er 0, men midt på skalaen - altså 7. Desuden er afstanden mellem de hele tal ikke udtryk for en jævn stigning: Hver gang pH-værdien ændres, fx fra 8 til 9, bliver midlet 10 gange mere aggressivt. Stiger pH-værdien i en brugsopløsning med to hele tal, fx fra 8 til 10, bliver midlet altså 10 x 10 = 100 gange stærkere og dermed 100 gange bedre til at fjerne fedt og protein.
Og i den anden ende af skalaen: For hvert helt tal under 7 bliver midlet 10 gange mere surt og dermed bedre til at fjerne kalk. Vær opmærksom på, at den pHværdi, der er angivet på flasken, gælder brugsopløsningen.
Indholdet i flasken kan altså have en langt højere/lavere pH-værdi så pas på hænder og materialer, og hæld fx ved opblanding altid først vand i spanden/skålen - ikke midlet.

pH-værdi mellem 6 og 8

De fleste af de midler, der bruges til daglig rengøring, har en pH-værdi mellem 6 og 8, dvs. de ligger i neutralområdet. pH-værdien fortæller ikke i sig selv noget om, hvor godt midlet er til generel rengøring - kun hvor effektivt det er over for det specielle snavs/belægninger, det skal fjerne. Af hensyn til materialernes overflader, en selv og miljøet er det ikke nogen god ide at anvende de stærke midler i den daglige rengøring - de er kun beregnet til behovsrengøring.
Tips: Når du bruger håndopvaskemiddel til at fjerne pletter på møbler og gulvtæpper, så pisk vandet op, så der kommer sæbeskum, og påfør så vidt muligt kun skummet på pletten. På den måde undgår man for meget vand på møblet eller tæppet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 4300 Holbæk

Garden2you
Ladegårdsparken Øst 7
4300 Holbæk
CVR: 21693049
Hjemmeside
OK Rengøring A/S
Springstrup 15 A
4300 Holbæk
CVR: 34220891
Hjemmeside
Frederik´s Multiservice
Kastrupvej 47
4300 Holbæk
CVR: 32985564
Hjemmeside