Tilbud rengøring Hobro

  • Få gratis 3 stærke tilbud på rengøring Hobro
  • Billig rengøring - Spar nemt mange penge
  • Udfyld formularen online på mindre end 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Hobro – Få gratis 3 gode rengøring tilbud i dag

27. august 2018. Få en supergod pris på din rengøringsopgave i Hobro. Opret sagen online på under 10 minutter og få 3 super tilbud fra erfarne rengøringsselskaber i Hobro, der gerne vil byde på din opgave. Vi samarbejder kun med i forvejen godkendte firmaer så du er sikker på, at få udført et seriøst rengøringsarbejde.
Her på Billig-rengoering.dk er vi mestre i at formidle rengøring opgaver mellem private og rengøringsfirmaer i Hobro. Du kan gratis og uforpligtende få et tilbud, hvis du ønsker et priseksempel på, hvad det vil koste at få udført rengøring Hobro. Du skal blot udfylde skemaet og det kan du gøre på mindre end 10 min.
I skemaet indtaster du, hvad det er, du ønsker at få gjort rent og hvor ofte. Når vi har modtaget dine oplysninger, finder vi de 3 bedst egnede rengøringsfolk i Hobro til opgaven. I løbet af et par dage kontakter firmaerne dig direkte og herefter aftaler du selv pris og betingelser direkte med de pågældende firmaer.

Smarte rengøringstips

Sod på gulvtæppet: Gnid pletten med groft salt og en hård børste. Gnid aldrig pletten med væske, da det kun gør pletten værre.
Stearin på tøjet: Skær så meget af stearinen af som muligt med en kniv. Det kan hjælpe at fryse pletten først, fx med en pose frosne ærter eller en isterning eller ved at lægge tøjet i fryseren. Resten kan stryges væk med et varmt strygejern Læg et kaffefilter mellem pletten og strygejernet og et vådt klæde under stoffet. Vask derefter tøjet ved så høj temperatur som muligt. Er der stadig lidt tilbage, så gnid forsigtigt pletten med husholdningssprit.
Stearin på gulvtæppet: Skær så meget af stearinen af som muligt med en kniv. Det kan hjælpe at fryse pletten først, fx med en pose frosne ærter eller en isterning. Fugt derefter en klud med lidt petroleum, og gnid pletten væk. Er der stadig farve tilbage, så gnid forsigtigt pletten med lidt brintoverilte.

Flere smarte rengøringstips

Tusch på tøjet: Tuschpletter kan fjernes med sødmælk. Læg tøjet i blød i en halv times tid, og vask derefter tøjet med det samme. En anden mulighed er at gnide pletten med husholdningssprit, men vær opmærksom på, at sprit kan ændre tøjets farve.
Tusch på gulvtæppet: Dup pletten med lidt husholdningssprit på en klud. Gnub efter med en fugtig klud.
Tyggegummi på tøjet: Frys pletten, fx med en pose frosne ærter eller en isterning, eller læg tøjet i fryseren i et lille stykke tid; så løsner tyggegummiet sig. Skrab så meget af tyggegummiet af som muligt, og dup resten væk med en tot vat, dyppet i rensebenzin eller neglelakfjerner.
Svedlugt: Lugter tøjet af sved, så læg det i blød i et desinfektionsmiddel, fx rodalon og vask derefter tøjet ved høj temperatur.
Te på tøjet: Gnid pletten med citronsaft - vær dog opmærksom på, at citronsyre kan blege stoffet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9500 Hobro

Merservice
Rørholmsgade 17
9500 Hobro
CVR: 27122736
Hjemmeside
Norfolk Erhvervsrengøring A/S
Jernbanegade 6 A
9500 Hobro
CVR: 28708572
Hjemmeside
J.G Rengøring & Vinduespolering
Udsigten 33
9500 Hobro
CVR: 32412807
Hjemmeside