Tilbud rengøring Hjørring

  • Få 3 gratis kontante tilbud på rengøring Hjørring
  • Billig rengøring - Spar 20% på et billigt firma
  • Udfyld formularen online på under 2 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Hjørring – Få 3 seriøse rengøring tilbud på opgaven

20. juni 2018. Uanset om der er tale om lidt eller meget rengøring i Hjørring, så kan vi finde et kvalitetsbevidst rengøringsselskab, som kan løse opgaven. Vores tilknyttede rengøringsselskaber sørger altid for en god dialog med kunden - både for at opnå det bedst mulige resultat og for at få en glad og tilfreds kunde.
Indtast din rengøringsopgave i skemaet. Det tager ikke under 7 minutter og i løbet af ca 24 timer modtager du 3 favorable tilbud fra rutinerede rengøring Hjørring firmaer. Du er velkommen til at sige nej tak dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare mindst 22 % i forhold til den almindelige pris.
Vores gruppe af rengøringsselskaber i Nordjylland kan udføre alle former for rengøring og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Husk også at Google det pågældende rengøringsselskab i Hjørring inden du indgår en bindende aftale. Få 3 gratis skræddersyede tilbud allerede i dag!

Vask af trægulve og støvsugning

Formålet med at vaske trægulve er at opløse og fjerne fastsiddende snavs og eventuelt at tilføre trægulvet plejemiddel. Til gulvvask anvendes klud/skrubbe, vaskemop, gulvvaskemaskine etc. Overskydende vand skal tørres op med ren klud. Hvor det er muligt, bør der anvendes gulvvaskemaskiner f.eks. rotocleaner eller kombinationsmaskine på grund af effektiv vaskevandopsugning og mere effektiv rengøring.
Støvsugning: Støvsugning anvendes til at fjerne løs tilsmudsning fra sprækker og fra vanskeligt tilgængelige steder, der ikke kan nås ved mopning. Støvsugere bør være forsynet med filtre, så der bliver mindst mulig støvforurening fra udbæsningsluften.
Grundrengøring anvendes periodisk til at fjerne tilsmudsning, der ikke fjernes ved den almindelige rengøring f.eks. til at fjerne pleje- eller sæbefilm fra gulvet forud for genbehandling af overfladebehandlingen.

Rengøringsprogram

I professionel rengøring opstilles rengøringsprogrammer, der angiver:
  • Hvor der skal gøres rent
  • Hvad der skal gøres rent
  • Hvordan der skal gøres rent
  • Hvor ofte der skal gøres rent

Rengøringsprogrammerne anvendes til beskrivelse af og aftale om rengøringsarbejdet (kvaliteten), beregning af arbejdstid og som en del af rengøringspersonalets arbejdsbeskrivelse. Hvordan rengøringsprogrammet skal sammensættes med hensyn til metode, midler og hyppigheder afhænger af brugsart og brugsintensitet, overfladebehandling, brugerens ønske til kvalitet mv. Der vil f.eks. være behov for mere hyppig og effektiv rengøring i et indgangsområde end i et almindeligt kontorområde, hvis der skal opnås samme rengøringskvalitet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9800 Hjørring

Rengøring Nord ApS
Bredfald 6B
9800 Hjørring
CVR: 20835699
Hjemmeside
Sæbeboblen I/S
Skagen Landevej 20
9800 Hjørring
CVR: 31793505
Hjemmeside
KJ Super-Ren
Klintevej 7
9800 Hjørring
CVR: 17988891
Hjemmeside