Tilbud rengøring Hinnerup

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på rengøring Hinnerup
  • Billig rengøring - Undgå amatør firmaer
  • Udfyld formularen online på kun 6 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Hinnerup – 3 gratis tilbud – Få op til 23 % rabat

20. juni 2018. Vi formidler, helt gratis og omkostningsfrit for dig, kontakt til pålidelige lokale rengøringsselskaber i Hinnerup. Det er nemt, for du skal blot bruge 4-5 minutter på at beskrive din rengøringsopgave i formularen. Så sender du den ind til os og læner dig tilbage i stolen og ser Matador i tv.
3 interesserede rengøringsselskaber fra Hinnerup sender dig, indenfor få dage 3 tilbud på opgaven. Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse 3 tilbud, i dit helt eget tempo. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer har alle lang erfaring indenfor rengøringfaget, og udfører af rengøring og efterbehandling korrekt.
Vi tage som sagt intet gebyr for vores tjeneste, der derfor er 100% gratis at bruge. Her på Billig-rengoering.dk kan du få velegnede tilbud på alle former for rengøring- det er blot at spørge. Vores tilknyttede rengøring firmaer er specialister i enhver rengøringsopgave overalt i Hinnerup og omegn.

Sikkerhed omkring elektrisk udstyr

Når man arbejder og omgiver sig med elektrisk udstyr, skal man være opmærksom på, om udstyret er i orden. Ved en simpel kontrol kan mange ulykker undgås. Man kan komme til at overbelaste en stikkontakt. I gamle huse og lejligheder, hvor der er få kontakter, er man typisk tilbøjelig til at sætte mange apparater til den samme kontakt.
Følg disse gode råd:
En tommelfingerregel er: Ikke mere end fire apparater på samme kontakt.
Skab orden i dine ledninger. Gamle møre ledninger, som kan være trukket lidt løse og ligger og roder, giver større risiko for brand.
Tjek, at apparatets ledning og stik er hele og uden tegn på at være beskadiget.
Tjek, at stikkontakten sidder fast i væggen.
Har apparatet skader i et omfang, der kan give stød eller skabe gnister, der kan udvikle sig til brand.
Sluk for kontakten inden stikket trækkes ud af stikkontakten.

Ved brand i elektrisk udstyr

Hvis uheldet er ude og der går brand i et elapparat, så sluk for strømmen og prøv at kvæle ilden ved at dække apparatet til med et brandtæppe eller lignende. Husk at man ikke må sprøjte vand på brændende elektrisk udstyr, før strømmen er afbrudt.
Rengøring: Sluk altid for elektrisk udstyr og tag stikket ud af kontakten, før du rengør apparatet. Det letter rengøringen af gulvet, hvis ledninger er sat fast på væggen eller hængt op under inventaret, fx ledninger ved et skrivebord.
Man skal holde på selve stikket og ikke i ledningen. Man skal desuden holde igen på stikkontakten, når stikket trækkes ud, for ikke at trække kontakten løs fra væggen. Skift rengøringshandskerne ud, når de er blevet for ulækker, har huller eller revner, føles mør eller er blevet misfarvet.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8382 Hinnerup

Rp-Cleaners
Bogfinkevej 19
8382 Hinnerup
CVR: 32575099
Hjemmeside
Pp Service
Damsbrovej 14
8382 Hinnerup
CVR: 31699231
Hjemmeside
Aarhus Ejendomsservice
Nørreskovvej 113
8382 Hinnerup
CVR: 30981553
Hjemmeside