Tilbud rengøring Himmerland

  • Få gratis 3 uforpligtende tilbud på rengøring Himmerland
  • Billig rengøring - Spar tid på vores service
  • Udfyld onlineskemaet på under 7 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Himmerland - Få gratis 3 rengøring tilbud, spar 22%

14. september 2018. Porcelæn: Selv om man ikke umiddelbart tænker på porcelæn som keramik, sa regnes porcelæn dog for et keramisk materiale. Kendetegnet er en gennemskinnelig skærv. Hold et stykke porcelæn op mod lyset og man vil fornemme gennemskinneligheden.
Porøse og åbne overflader: Strukturen i materialer er stærkt varierende, nogle er tætte og faste, andre mere åbne og porøse. Dette er et forhold, der må tages højde for i rengørings- og vedligeholdelsesøjemed. Det kan være en fordel at mætte eller fylde en porøs overflade med et beskyttende lag - en plejefilm eller overfladebehandling - for at gøre det mere modstandsdygtigt.
Der findes åbne og porøse, tætte og faste strukturer indenfor træsorter, natursten, keramiske materialer og blandingsmaterialer. Af bogens skemaer fremgår det hvilke midler og behandlinger, der anbefales til de forskellige materialer.

Gode rengøringstips

Deodorant: Deodorantskjolder kan duppes med en eddikeopløsning, der består af en del eddike og fire del vand. Skyl så efter med rent vand og vask tøj som sædvanligt.
Fedtstof på gulvtæppet: Gnid forsigtigt pletten med en klud fugtet med petroleum. Det kan være svært at fjerne pletten helt.
Fløde på tøjet: Kom klar opvaskemiddel på pletten, lad det ligge i 4-6 timer og vask tøjet ved 60 grader eller derover.
Fløde på gulvtæppet: Skrab eller sug så meget op som muligt. Gnid derefter forsigtigt pletten med lidt petroleum.
Frugtsaft på tøjet: Dryp vand med lidt citronsyre i på pletten - vær dog opmærksom på, at citronsyre kan blege stoffet Vask tøjet ved så høj temperatur som muligt.
Frugtsaft på gulvtæppet: Sug så meget af pletten op som muligt, fx med et stykke køkkenrulle. Vrid en klud op i lunkent vand og gnid pletten. Det kan være svært at fjerne pletten helt.

Flere gode rengøringstips

Fugleklat på tøjet: Gnid forsigtigt pletten med lidt husholdningseddike og vand eller klar opvaskemiddel. Lad det ligge i 4-6 timer og vask derefter tøjet som sædvanligt.
Gadesnavs på tøjet: Lad pletten tørre og børst så meget af snavset af som muligt. Lav en opløsning af en teskefuld salmiakspiritus og to dl vand. Dyp en klud i opløsningen og gnid pletten. Vask derefter tøjet ved så høj temperatur som muligt.
Gardinvask: Hæng altid gardinerne op, mens de stadig er fugtige; så retter de sig pænt ud og krøller mindre.
Græs på tøjet: Græspletter er svære at fjerne. Prøv med en opløsning af tre dele vand og en del salmiakspiritus, hvilket opløser farvestoffet. Gnid pletten grundigt med denne opløsning og et håndklæde eller et andet sugende materiale og skrub efter med en neglebørste. Vask derefter tøjet som sædvanligt.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 9200 Himmerland

Molbjerg Service
Halkjærvej 18 B
9200 Aalborg SV
CVR: 31648033
Hjemmeside
CS Nord A/S
Riihimækivej 6
9200 Aalborg SV
CVR: 34890625
Hjemmeside
Glasklar Vinduespolering
Sandtuevej 77
9200 Aalborg SV
CVR: 30160479
Hjemmeside