Tilbud rengøring Herlev

  • Få 3 gratis kontante tilbud på rengøring Herlev
  • Billig rengøring - Spar 30% på din opgave
  • Udfyld skemaet på mindre end fem minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Få gratis 3 favorable tilbud på billig rengøring Herlev

25. september 2018. Fliser: Fliser er fremstillet af ler, som bliver æltet, presset, formet, brændt og evt. glaseret. Vask med 1 1/2 dl sæbespåner pisket ud i 5 liter vand for at mætte overfladen, så den bliver lettere at holde ren. Hvis der efterhånden kommer et gråligt sæbelag, kan det skures væk med vand og flydende rengøringsmiddel.
Vask efter med rent vand. og brug sæbespåner igen, når du skal vaske fliserne. Kalkbelægninger: Fliser tåler afkalkning med en blanding af 3 dele vand og 1 del 32%-eddikesyre, men fugerne bliver på langt sigt opløst af denne behandling.
Begynd derfor med følgende: Overbrus fliserne med vand, vask dem derefter med eddikesyreblandingen og brug en skuresvamp til de belægninger, der sidder godt fast. Skyl/vask efter med rent vand. Vask gardinerne med et vaskemiddel beregnet til uld. Undgå at hænge gardinerne til tørre i det fri, når solen skinner, da det vil give dem en gullig farve, der aldrig forsvinder.

Behovsrengøring

Grundigere rengøring af badeværelset foretager man, når fliser, håndvask og armatur ikke længere bliver rene og blanke at se på ved den ugentlige rengøring. Behovsrengøring i et badeværelse er som oftest en afkalkning, så overfladerne igen bliver lette at holde.
Hvor ofte det skal gøres afhænger af, hvor gode familien/brugerne er til at tørre op efter sig selv efter bad, samt hvor hårdt vandet er der, hvor man bor. Jo hårdere vandet er, jo oftere er der brug for en afkalkning.
Toilettets fod og bagside bør en gang imellem sæbes ind med en svamp og skylles eller tørres efter for at få det helt rent. Er der meget kalk i toilettet, kan det være nødvendigt med en afkalkning. Start med at gøre toiletkummen ren med et universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning (afkalkningsmidlet virker kun på kalk, det kan ikke opløse snavs).

Toilettet

Når toilettet er gjort rent i universal-rengøringsmiddel, sænkes vandstanden i kummen, så kalkranden kommer fri og den nødvendige afkalkning kan foretages. Der er flere metoder til afkalkning af et toilet.
A) Vælges eddikesyre (32%) til afkalkning, er det vigtigt med god udluftning, da eddikesyren lugter rneget kraftigt og kan genere luftvejene. Husk handsker.
Hæld eddikesyre i toiletvandet og lade det stå lidt og virke
Fugt lidt toiletpapir med eddikesyre og læg det på kalkranden - typisk der, hvor vandstanden normalt går til, og fra toiletkransen og ned til vandkanten.
Lad det virke nogle timer.
Skrub toilettet med toiletbørsten for at få det sidste kalk væk.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2730 Herlev

HUS-facilitet IVS
Herlev Bygade 76
2730 Herlev
CVR: 39569698
Hjemmeside
Nordisk Service
Ingefærhaven 77
2730 Herlev
CVR: 32039081
Hjemmeside
Lillegaard Rengøring ApS
Gammel Klausdalsbrovej 469
2730 Herlev
CVR: 31488354
Hjemmeside