Tilbud rengøring Hedensted

  • Få 3 gratis favorable tilbud på rengøring Hedensted
  • Billig rengøring - Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt
  • Udfyld formularen på ca 4 minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Hedensted. Spar 15-20 pct med 3 rengøring tilbud

20. juni 2018. Om drejer sig om om en mindre rengøringopgave eller større totalrengøring i Hedensted, så har vi rengøringsfirmaerne, som kan fikse opgaven. Opret dit rengøringjob online på 6-8 minutter og få 3 rigtig skarpe tilbud på rengøring. Vi videreformidler gratis din opgave til kvalitetssikrede firmaer i Hedensted.
Har du brug for vejledning og gode råd, omkring løsningen af rengøringjobbet, så står vores rengøringsteam klar, helt gratis, til at hjælpe dig. De er yderst kvalitetsbevidste og professionelle, med stor fokus på at levere en smuk og billig rengøring. Naturligvis til den aftalte pris og tid.
Vores tilknyttede rengøring Hedensted sselskaber værdsætter en god dialog med dig, for at sikre det bedste resultat, så du bliver en tilfreds og glad rengøringskunde. De lytter meget gerne til dine ønsker og udfører en kompetent professionel rengøring hver eneste gang. De går aldrig på kompromis!

Rengøringstips

Ovndør: Den brune belægning på ovndøren kan fjernes ved at skrubbe den med tandpasta.
Persienner: En nem måde at gøre persienner rene på er at tage et par bomuldshandsker på, dyppe fingrene i varmt sæbevand og tørre hver lamel af med fingrene. Sidder snavset godt fast, kan det være nødvendigt at tage persiennerne ned og lægge dem i badekarret eller en balje med varmt vand og et almindeligt rengøringsmiddel. Lad dem ligge i et par timer, vask dem med en blød børste og skyl og tør dem grundigt.
Ruskind: Fedtkanter og -pletter på ruskind kan gnides væk med et viskelæder.
Rust på sanitet: Rustpletter på fx badekar eller håndvask kan fjernes med eddikesyre 32 %. Lad det sidde i en limes tid, skur emaljen grundigt, og skyl efter med koldt vand.
Røglugt: Røglugt inden døre kan fjernes ved at stille en skål med eddike frem natten over.

Flere rengøringstips

Læder: For at rengøre fx lædermøbler er det en god ide at gnide læderet ind i stiftpiskede æggehvider. Lad det sidde i ca. 15 minutter, og gnid efter med en tør klud. En anden mulighed for at fjerne pletter på læder er at gnide pletten med et overskåret løg og derefter polere det med en blød klud.
Malinglugt: Læg et halvt løg i en skål. Stil skålen i det rum, der skal males, og det vil optage malinglugten.
Mikroovn: Mikroovnen er lettest at gøre rent, lige efter den har været i brug, da dampen løsner snavset. Har den ikke lige været i brug, så kog en kop vand i mikroovnen inden rengøringen.
Ovn: Gør ovnen ren med en pasta af tvekulsurt natron og vand. En anden mulighed er at smøre den ind i brun sæbe, varme den op til 90 grader i en halv times tid og lade den køle af i et par timer. Vask den derefter af i rent vand.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 8722 Hedensted

Op Service
Skjøttsvej 5
8722 Hedensted
CVR: 36639741
Hjemmeside
Dimakt sp
Spettrupvej 1
8722 Hedensted
CVR: 33546025
Hjemmeside
Cleanfelt Rengøring
Jørgensens Alle 20
8722 Hedensted
CVR: 37704377
Hjemmeside