Tilbud rengøring Hedehusene

  • Få gratis 3 billige tilbud på rengøring Hedehusene
  • Billig rengøring - Vi gør det let for dig
  • Udfyld skemaet online på ca fire minutter

Få 3 Tilbud rengøring tilbud

Rengøring Hedehusene - Spar 30 pct på prisen med 3 gode tilbud

20. juni 2018. Billig rengøring Hedehusene? Det er gratis at indhente 3 tilbud fra interesserede rengøringsfirmaer i Hedehusene. Vi finder en super go' pris på den rengøring du skal have udført! Spar mindst 20 procent! Vores gratis tilbudsside er den suverænt hurtigste måde at få gode tilbud i Hedehusene på alle typer af rengøring.
Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på lokal billig rengøring i Hedehusene. Når du har et rengøringjob du skal have udført, skal du altid sørge for at få mere end ét tilbud på opgaven. Det anbefaler vi da de enkelte rengøringsfirmaer kan have stærkt varierende priser på forskellige rengøringsopgaver.
Indsend dine ønsker på kun 4 minutter via onlineformularen til os. Så matcher vi din opgave med vores netværk af rengøringsfirmaer i Hedehusene, som Billig-rengoering samarbejder med. Maksimalt 3 fleksible og billige firmaer får herefter lov at byde på din opgave. De kontakter dig selv med deres gode tilbud.

Rengøring af toilettet

Når vandet står i toiletkummen, vil der hele tiden ske en aflejring af kalk - en ru belægning, som danner grobund for snavs. For at bekæmpe denne belægning er det vigtigt at skubbe vandet ned i kummen før rengøring, så kalkranden bliver fri for vand.
1. Skub vandet ud af toilettet - brug toiletbørsten og skub til vandstanden er sunket. Doser toiletrengøringsmidlet i kummen: en gang rundt langs toiletkransen. Fordel det ned ad siderne på kummen med toiletbørsten, og lad derefter børsten stå i kummen.
2. Lad toiletrengøringsmidlet stå og virke, helst 3-5 minutter.
3. Skrub godt ned i kummen med toiletbørsten og husk at komme op under kanten af toilettet. Skyl ud samtidig med at børsten holdes nede i kummen, så den bliver skyllet ren. Slå vandet af toiletbørsten og stil den på plads.

Rengøring af toilettet (fortsat)

4. Skyld din klud op i universal-rengøringsmiddel (kluden kan med fordel ligge i vasken og være skyllet op i det vand, der er i den). Aftør toilettet start med toppen og arbejd nedefter: top, ydersiden af låget, indersiden af låget, oversiden af toiletbrættet, bagsiden af toiletbrættet, kanten på kummen. Husk at tørre der hvor toiletbrættet er sat fast på kummen. Slut af med at tørre foden på toilettet af. Kluden kan foldes, så den har flere sider.
5. Hvis resten af badeværelset skal rengøres samtidig, så vent med at tørre efter, til du har tørret de andre steder. På den måde undgår du at sprede bakterier.
Gulvvask:
Fjern hår i risten. Vask gulvet med gulvklud og gulvskrubbe eller med fladmoppe i universal-rengøringsmiddel i brugsopløsning. Tør gulvet efter med en fladmoppe.

Få 3 Tilbud rengøring tilbud


Eksempler på tilbud rengøring i 2640 Hedehusene

MJ-Service
Flintevænget 23
2640 Hedehusene
CVR: 26821703
Hjemmeside
Lemme Rengørings Service
solvang 19
2640 Hedehusene
CVR: 17466143
Hjemmeside
Billes Vinduespolering ApS
Stenalderen 10
2640 Hedehusene
CVR: 13792631
Hjemmeside